- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Foto koyyyySevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Bana öyle gelen başkasına da öyle gelmiyor mudur?Canim kimse cirkin degildir bence sana oyle geliyordur.
Su foto koy diyenleri de anlamiyorum.yani koysa nolcak en guzel acidan ciktigini koyacak elbette.biz de aa ole degil diyecegiz.kimse en cirkin acidan cekip kendini koymaz burayaFoto koyyyy
İlerde estetik yaptırmayı düşünüyorum ciddi anlamda.Bu selfie olayi en cok estetik cerrahlarin isine yaradi valla adamlar parayi kirdi.git carklarina bi disli de sen koy.bir burun bi dudak yaptir bitti gitti.
İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .Çirkinliğin veya güzelliğin uzun vadede hayatınıza hic bir etkisi yoktur
Kendinize de hayatda bu kadar sığ bakmamanizi öneriyorum
Foto koymam,sonuçta tanıyan falan çıkar ne gerek var.Foto koyyyy
Ben çekmiyorum zaten.Selfiede bende cok nadir guzel tuttururumama biri cekerse.. hele bide bele cek dediysem gyzel cikiyorum genelde sen selfie cekme kuzuu
Ikna edicem cirkin olmadiginaSu foto koy diyenleri de anlamiyorum.yani koysa nolcak en guzel acidan ciktigini koyacak elbette.biz de aa ole degil diyecegiz.kimse en cirkin acidan cekip kendini koymaz buraya
Bana öyle gelen başkasına da öyle gelmiyor mudur?
Aynayada bakmasin :)Ya fotoğraf çekilmeyeceksiniz yada estetik olacaksınız
Estetik olmak istiyorum ama şu an öğrenciyim ancak meslek sahibi olunca bunu yaptırabilirim.Bu da kim bilir kaç senemi alacakYa fotoğraf çekilmeyeceksiniz yada estetik olacaksınız
Sen bilirsin istersen ozelden at..Foto koymam,sonuçta tanıyan falan çıkar ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?