Yüzden Çirkin Olmak...

İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .
Çok saçma bence. Pis ve paspal olmadığı sürece kimsenin dış görünüşüne bakmam. Sırf çirkin diye kimsenin ben bununla arkadaş olmam dediğinede inanmam. Ayrıca neye - kime göre çirkin?? Siz fazlasıyla takıntı yapmışsınız bunu.

İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .
Öyle bir şey yok .
Böyle şeylere bakan insanlar var daha doğru bir tabir .
Öyle insanları da hayatima sokmamayi tercih ediyorum . Hayatıma bana güzel şeyler katacak insanları alıyorum .
Derin olan , empati yeteneği olan , kendi fikirleri olan, uzun uzun sohbet ettiğin inanalar var hayatımda . Bence sizinde öyle olmalı.

Takıntı olmuş oolabilir.Halamın sözleri,bazı arkadaşlarımın imaları buna neden oldu.Bilinçaltımda çirkin olduğuma dair bir şey var ve resimlerimi gördükçe kendimi daha da çirkin buluyorum.

Ozaman az sabret , hepimizin kusurları var ve estetik çok olağan bişey artık , hiç takma boşver .
Takmamaya çalıştıkça daha kötü oluyor sanki.Hiç doğru dürüst çıktığım fotoğraf yok.Seneye mezun olduğumda nasıl fotoğraf çekileceğim onu bile düşünüyorum.

Takıntı olmuş oolabilir.Halamın sözleri,bazı arkadaşlarımın imaları buna neden oldu.Bilinçaltımda çirkin olduğuma dair bir şey var ve resimlerimi gördükçe kendimi daha da çirkin buluyorum.
Ben kilo almışmıyım diye sorana bile evet diyemiyorum kırılır diye insanlar nasıl çirkin iması yapıyor anlamıyorum.

Takmamaya çalıştıkça daha kötü oluyor sanki.Hiç doğru dürüst çıktığım fotoğraf yok.Seneye mezun olduğumda nasıl fotoğraf çekileceğim onu bile düşünüyorum.
Makyaj yapıyormusun , makyaj hilesi falan öğren yada evde selfi denemeleri yap muhakkak bir açıdan güzel çıkıyorsundur yahu .

Ben de selfi cekince beğeniyorum hele pürüzsüz yapan filtre varsa. Ama.biri karşıdan çekince beğenmiyorum. Trabzon ekmeği gibi yüzum var.

Bende kilomdan memnun değilim. Ayrıca nekadar kilo verdiysem hep te 1 yıl sonra geri aldım. Yani versem veririm ama koruyamıyorum. Napmam gerek nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sana herkesin kısırlu bi noktası vardır boşver demek isterdim ama diyemiycem. Çevremde herkes hem güzel hem bakımlı yani bence bizde kendimizi geliştirmeliyiz. Beğenmediğin ne varsa çaresi mutlaka vardır kendine küsme çabala.burda yazılan önerileri dikkate al eminim sende bigün kendini beğenip çok mutlu olucaksın

İnce dudak demek çirkinlik demek değildir
Herkes kalın dudakla doğsa bu seferde ince olsa güzel olurdu denirdi
Güzel olduğunuza inanırsanız resimlerdede güzel çıktığınızı farkederseniz

İnşallah o günler gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…