- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben önce burun estetiği olmak istiyorum.Ben direk nokta atısı yapmak istiyorum,
Dudaklarına dolgu yaptır. 1 sene götürür.
1 seneden sonra zaten eski haline dönmüyor.
Burun biraz riskli. Doktorunu bulman lazım vs.
Ama dudak öyle değil güvenilir yerde yaptırınca.
İnşallah öyledir.Gelmiyordur cunku herkesin guzellik kavrami farklidir.
Eğer ben sorumda samimiysem en kötü halimi koyar, sonra da silerim nolmuş yani!Su foto koy diyenleri de anlamiyorum.yani koysa nolcak en guzel acidan ciktigini koyacak elbette.biz de aa ole degil diyecegiz.kimse en cirkin acidan cekip kendini koymaz buraya
Hah sagol ya millet bayiliyor muhalefet olayimda nasil olursa olsunEğer ben sorumda samimiysem en kötü halimi koyar, sonra da silerim nolmuş yani!
Çok saçma bence. Pis ve paspal olmadığı sürece kimsenin dış görünüşüne bakmam. Sırf çirkin diye kimsenin ben bununla arkadaş olmam dediğinede inanmam. Ayrıca neye - kime göre çirkin?? Siz fazlasıyla takıntı yapmışsınız bunu.İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .
Öyle bir şey yok .İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .
E bakmasın vala :) derdi fotoğraflarla , güzel çıkmıyorum diyor e çekilmesin yani , ve bir gecedede sihirli değnek değmiyor güzellik iksiri falan filan.Aynayada bakmasin :)
Ozaman az sabret , hepimizin kusurları var ve estetik çok olağan bişey artık , hiç takma boşver .Estetik olmak istiyorum ama şu an öğrenciyim ancak meslek sahibi olunca bunu yaptırabilirim.Bu da kim bilir kaç senemi alacak
Takıntı olmuş oolabilir.Halamın sözleri,bazı arkadaşlarımın imaları buna neden oldu.Bilinçaltımda çirkin olduğuma dair bir şey var ve resimlerimi gördükçe kendimi daha da çirkin buluyorum.Çok saçma bence. Pis ve paspal olmadığı sürece kimsenin dış görünüşüne bakmam. Sırf çirkin diye kimsenin ben bununla arkadaş olmam dediğinede inanmam. Ayrıca neye - kime göre çirkin?? Siz fazlasıyla takıntı yapmışsınız bunu.
Takmamaya çalıştıkça daha kötü oluyor sanki.Hiç doğru dürüst çıktığım fotoğraf yok.Seneye mezun olduğumda nasıl fotoğraf çekileceğim onu bile düşünüyorum.Ozaman az sabret , hepimizin kusurları var ve estetik çok olağan bişey artık , hiç takma boşver .
Ben kilo almışmıyım diye sorana bile evet diyemiyorum kırılır diye insanlar nasıl çirkin iması yapıyor anlamıyorum.Takıntı olmuş oolabilir.Halamın sözleri,bazı arkadaşlarımın imaları buna neden oldu.Bilinçaltımda çirkin olduğuma dair bir şey var ve resimlerimi gördükçe kendimi daha da çirkin buluyorum.
Koymazsin elin gitmez. |
Makyaj yapıyormusun , makyaj hilesi falan öğren yada evde selfi denemeleri yap muhakkak bir açıdan güzel çıkıyorsundur yahu .Takmamaya çalıştıkça daha kötü oluyor sanki.Hiç doğru dürüst çıktığım fotoğraf yok.Seneye mezun olduğumda nasıl fotoğraf çekileceğim onu bile düşünüyorum.
En kötüsü de bunu en yakınlarınız yapıyor.Bu daha da yıkıcı oluyor.Ben kilo almışmıyım diye sorana bile evet diyemiyorum kırılır diye insanlar nasıl çirkin iması yapıyor anlamıyorum.
Makyaj yapıyorum.Makyaj hilesi falan bilmiyorum.Makyaj yapıyormusun , makyaj hilesi falan öğren yada evde selfi denemeleri yap muhakkak bir açıdan güzel çıkıyorsundur yahu .
İnşallah o günler gelir .Bende kilomdan memnun değilim. Ayrıca nekadar kilo verdiysem hep te 1 yıl sonra geri aldım. Yani versem veririm ama koruyamıyorum. Napmam gerek nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sana herkesin kısırlu bi noktası vardır boşver demek isterdim ama diyemiycem. Çevremde herkes hem güzel hem bakımlı yani bence bizde kendimizi geliştirmeliyiz. Beğenmediğin ne varsa çaresi mutlaka vardır kendine küsme çabala.burda yazılan önerileri dikkate al eminim sende bigün kendini beğenip çok mutlu olucaksın
Koymazsin elin gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?