Yüze yağ enjeksiyonu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sürecini nasıl oldu çok zaman olmuş ama ben de 2 ay oldu yaptırdım ve göz altlarım hala mor ve torbalandı sanki dokror asistanı 9 ayı beklemek lazım diyor ne yapmalıyım

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sürecini nasıl oldu

Kime yaptirdiniz ?

Kime yaptirdiniz

Yağ enjeksiyonu sonucunuz nasıl şu anda ve kime yaptırdığızı öğrenebilir miyim?

Merhaba bende yağ enjeksiyonu yaptım ve çok mutsuzum acaba sizinki düzeldi mi ne olur yardımcı olun

Yani hem yüzüm çok şişko geliyor bana hemde saçma sapan durumlar var mesela benim fotoğrafta gülünce şakakların biraz aşağısı sanki çukur gibi geliyor bana ve normalde yüzüm düzdü
Yüzünüzü tam göstermeden fotoğraf atabilir misiniz özelden de atsanız olur. Ben de düşünüyorum fikir olur hem belki size oyle geliyordur henüz alışamamis olabilirsiniz

Gözaltına yaptırdığım yağlar bildiğin dondu ve gözlerimin altında beyaz badem büyüklüğünde kitleler oldu. Doktora gittiğimde kabullenmedi. Alırsak iz kalır dedi. Şimdi kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Sakın yaptırmayın

göz altı yağ dolgusunun riskli yanı sanırım kistleşmeler, benim de sağ göz altımda minik mercimek kadar oldu. Birde göz pınarlarımın altında elleyince sertlik elime geliyor. fakat kimse farketmiyor. aksine herkes çok begeniyor.

Bende göz altı ışık dolgu ysptirmak istiyorum ama korkuyorumda

ışık dolgusu deneyimim hiç olmadı ama çağla şikele yapılan gözaltı dolgusu bence harika,ne ise onu arastırın bence.
ben göz altı torbalarımı aldırıp ameliyat esnasında dolgu yaptırdım. yoksa direk onun yöntemini arastırırrdım

Benim Torba ya da çukur değil kırışık bir kez botoks yaptırdım bı daha aşka yaptirmam o yüzden ışık dolgusu düşünüyorum.
Ayrıca yanıtınız ve oneriniz için çok teşekkür ederim

Pazartesi yüze yağ enjeksiyonu yaptırıyorum. Buradaki yorumları okuyunca korktum açıkçası. Umarım bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…