bahsettiğiniz işlem nanofat olmalı onuda yapıyor doktorum hatta önümüzdeki seans için planlıyoruz inşallah iyi bir sonuç alırım cunku gercekten yaptırdıgım butun işlemlerden memnun kaldım. Genel anestezi altında yüz ameliyatı oldum o esnadada yapıldı ama klinikte lokal anestezi ile birlikte gayette konforlu bir yağ enjeksiyonu oldu. 9 ayı anlamadım pek fazla oyle bir şart gerekce varmı bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla bacak içinden falanda yağ alınıyor
Ben ona ek ücret ödemefim cnm.burun estetiğiyle beraber
Evet kesinlikle çok güzel oldu benim cildim de böyle bir gergin parlak pürüzsüz oldu. Ben çok memnun kaldım eridikçe her sene yaptırırım. Bir de çok zayıftım ben. Biraz dolunca cok yakıştı
Merhaba kök hücremi yaptırdınız Dr. KimdiBenim doktorum kök hücre ile yapıyor yağ enjekte işini.Çok da memnun kaldım.Hem de yüz germeyi de beraber lokal yaptı.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun sürecini nasıl oldu çok zaman olmuş ama ben de 2 ay oldu yaptırdım ve göz altlarım hala mor ve torbalandı sanki dokror asistanı 9 ayı beklemek lazım diyor ne yapmalıyımÇok araştırdım be hala araştırıyorum birçok doktorla görüştüm buraya yazma sebebim de benim gibi sorun yaşayanlarla fikir alışverişi yapmak asimetriğin düzeltildiğini nerede izlediyseniz hatırladığınızda bana özelden yazabilirseniz çok mutlu olurum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun sürecini nasıl olduherkese merhaba, ben yeni üyeyim, devamlı takip ettiğim bir sayfaydı ama bu konuda benim de kaygılarım olduğundan aranıza katılıp fikir almak istedim. 37 yaşındayım ve 3 hafta önce ameliyat oldum, karından bir miktar yağ alınıp yüzümün kaş üstü, elmacık kemikleri dudak ve çene kısmına enjekte edildi. Aslında başka bir sebeple ameliyatım varken ilave olarak bu işlemler yapıldı, yani belli bir ihtiyaçtan değil meraktan. Ve kediyi merak öldürür misali, eski halime dönmek istiyorum şu an. Çok mutsuzum, ifadem değişti, eskiden sempatiktim şimdi o yok oldu, şişko suratlı bir şey oldum. Dudakta bir şey kalmadı pek ama maşallah yanaklar hala dolgun. Doktorum uzun kalsın diye çok koydum dedi.. Doğal halime dönmek için ne yapabilirim ? Buz kompresi işe yarar mı ? ya da ucunda topları olan yüz masaj aletleri ile devamlı masaj yapsam yağları eritir mi? Fikri olan ne olur paylaşsın benimle ve bir tavsiye, gerçekten ihtiyaç olmadan bu işlemi yaptırmayın, iyice emin olun, benim gibi atlamayın hemen
Elara eski nazaran nasıl peki erdikten sonra yüz de sarkma yapıyormuMaalesef ben yorumları işlemi yaptırdıktan sonra okudum ve etrafa danıştım bir kaç aya hiçbirşey kalmıyormuş.öyle de oldu zaten
Kime yaptirdiniz ?Merhaba..ben de 8 gün önce yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım.Henüz 23 yaşındayım fakat eskiden beri suratım zayıf,elmacık kemiklerim hiç yok bi dönem kilo alsam da suratım hiç değişmedi bende elmacık kemiği dolgusu yapmaya karar verdim araştırırken yağ enjeksiyonu daha sağlıklı ve kalıcı diye doktor tavsiyesiylede onu yaptırdım.Şuan şişman birinin suratını taşıyor gibiyim..doktorum %60 yağ gidecek kalanda seni tatmin etsin diye çok yaptım dedi ama ben 8 gündür evde kafayı yedim..sanırım herkes hepsinin erimesinden şikayetçi ben şuan hepsi erirse bile mutlu olurum.Yaptıran hanfendiler 1-2 ay sonraki değişimleri söylerse cok mutlu olurum.Artık şişman bi suratım mı olacak,böyle mi kalacağım,sadece elmacıklarımda dolgunluk beklerken tüm suratım balon gibi..
Kime yaptirdinizBen bütün yüz Icin 1500euro ödedim ama doktordan doktora degisiyordur sanirim. Sadece cene yaptiricaksaniz bence dolgu yaptirin daha mantikli. Yaglar Göbek kismindan aliniyo en cok agri yapanda o zaten. bosuna sadece cene Icin okadar aciyi cekmeyin derim.
Yağ enjeksiyonu sonucunuz nasıl şu anda ve kime yaptırdığızı öğrenebilir miyim?Meraba ben 5 ay önce karin germe ve meme estetiği olurken yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Doktor yüzünüzde nerde eksik varsa belirleyip yapıyor. 2.tekrar gerekiyor benim de herkes gibi çoğu eridi. 25 nisanda tekrar yaptir
Neden ne gibi bir sorun yaşadınız?Kesinlikle kalıcı değil mi ben şu an hepsi erisin diye dua ediyorum
Yani hem yüzüm çok şişko geliyor bana hemde saçma sapan durumlar var mesela benim fotoğrafta gülünce şakakların biraz aşağısı sanki çukur gibi geliyor bana ve normalde yüzüm düzdüNeden ne gibi bir sorun yaşadınız?
Yüzünüzü tam göstermeden fotoğraf atabilir misiniz özelden de atsanız olur. Ben de düşünüyorum fikir olur hem belki size oyle geliyordur henüz alışamamis olabilirsinizYani hem yüzüm çok şişko geliyor bana hemde saçma sapan durumlar var mesela benim fotoğrafta gülünce şakakların biraz aşağısı sanki çukur gibi geliyor bana ve normalde yüzüm düzdü
Bende göz altı ışık dolgu ysptirmak istiyorum ama korkuyorumdagöz altı yağ dolgusunun riskli yanı sanırım kistleşmeler, benim de sağ göz altımda minik mercimek kadar oldu. Birde göz pınarlarımın altında elleyince sertlik elime geliyor. fakat kimse farketmiyor. aksine herkes çok begeniyor.
Torba ya da çukur değil kırışık bir kez botoks yaptırdım bı daha aşka yaptirmam o yüzden ışık dolgusu düşünüyorum.ışık dolgusu deneyimim hiç olmadı ama çağla şikele yapılan gözaltı dolgusu bence harika,ne ise onu arastırın bence.
ben göz altı torbalarımı aldırıp ameliyat esnasında dolgu yaptırdım. yoksa direk onun yöntemini arastırırrdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?