Yüze yağ enjeksiyonu

merhaba #figene85 ne kadara yaptirdiniz yağ enjeksiyonunu acaba, bir de nerede yaptirdiginizi paylasabilir misiniz?

Kendi vücudunuzdan alinan yag degil mi?
Elmacik kemige yapilan yag enjeksiyonu asagi bölgelere inme ihtimali var mi

Merhabalar iki yıl önceki yazınızı okudum bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmak için araştırma içineyim ankara'da oturuyorum ozan bitik e yaptırmışsınız memnun kaldınız mı su anda nasıl kalıcı oluyor mu küçük çocuklarım olduğu için çok doktor gezemiyorum birde ücret konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim sevgiler

Merhaba, başkasına sormuşsunuz ama bende cevap vermek istedim.2 ay önce yüzüme yağ dolgusu yaptırdım bir bişektomi işe birlikte bir ay boyunca inmedi yüzüm.bir ay sonra göz altım eski halini aldı çöküklük vardı yine oldu.dr a sorduğumda yağ enjeksiyonu böyle dedi.herhalde çok etki etmiyor demek istedi anlamadım.arastırmasını yaptığımda da bir kaç kez tekrarlanması gerekiyormuş diye okudum

Çok etki yapıp yapmaması doktora bağlı birşey kesinlikle. Kime yaptırdınız??

Ben yag enj yaptirdim 1 yil oldu cok az kayıp oldu bende. Doktor teknigi cok onemliymis ek olarak sigra icmek de olumsuz etkiliyormus

Yaptırma çünkü ilkinde hepsi eridiys e2.sinde de erir sen işkence çektiğinde kalacaksın maalesef.. hadi ilkinde birazı tutsa 2.disinde de birazı tutardı

Tutsa ilkinde tutardı yaptırmayın eziyet çekmeyin
Aynen tutmuyor.bir de işin kötü tarafı dr bunu yaptıktan sonra söylüyor.gözümün altı ilk Aydan çukur kaldı yüzümün şişliği indikten sonra.dr da dolgu önerdidedim keşke baştan söyleseydiniz

Evet önce söylese yaptırmayız biliyorlar varya tek umudum buydu bu da olmadı zayıf yüzle gezmeye devam..ameliyatı da zordu parası da:)) bir de hangi doktora gittiysem yağ enjeksiyonu tavsiye etti güya daha kalıcıymış sonra düşündüm de diğer dolgulardansa bunda daha iyi para var tabi tavsiye ederler.Adamların malzeme mevcut zaten, bir iki saatlik işlemle bir paralar cepte.daha beş gün oldu yüzümde yağ kalmadı bari yüzüm sarkmasa..

Size tavsiyem asla bulaşmayın pişman olursunuz bu işlem için doktorun önemi yok emin olUn kalıcı değil umutlanmayın boşuna ben mahvoldum siz olmayın.cerrahlara en çok para kazandıran işlemlerden biri yağ enjeksiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…