- 4 Temmuz 2020
- 27
- 1
- 36
- 33
Öyleymiş valla 2 ay oldu ortada birşey Yok ama dr un dediği gelecege yatırım.su an belli olmayan şey gelecekte nasıl belli olacakSize tavsiyem asla bulaşmayın pişman olursunuz bu işlem için doktorun önemi yok emin olUn kalıcı değil umutlanmayın boşuna ben mahvoldum siz olmayın.cerrahlara en çok para kazandıran işlemlerden biri yağ enjeksiyonu.
Yani bu sizin icin bir kalicilik saglamamis olabilir sizin doktorunuzla alakali olarak degil aslinda sizin bunyeniz yapinizla alakali bir durumda soz konusu olabilir . Doktoru ya da islemin islemezliginden soz edersek genel icin yanlis olur benim bir arkadasim eskisehir osmangazi universitesi yakup karabagliya yaptirdi gayette guzel oldu tabiki morluk ve sislikler oldu fakat kaliciligida cok yuksek , dolgu yaptirinca 2/3 ayda yok oluyorken yag enjeksiyonu birkac sene kalicilik sagliyor ustelik zarari yok fakat dolgular oyle degilSize tavsiyem asla bulaşmayın pişman olursunuz bu işlem için doktorun önemi yok emin olUn kalıcı değil umutlanmayın boşuna ben mahvoldum siz olmayın.cerrahlara en çok para kazandıran işlemlerden biri yağ enjeksiyonu.
kime yaptırdınız acabaBen yag enj yaptirdim 1 yil oldu cok az kayıp oldu bende. Doktor teknigi cok onemliymis ek olarak sigra icmek de olumsuz etkiliyormus
herkese merhaba, ben yeni üyeyim, devamlı takip ettiğim bir sayfaydı ama bu konuda benim de kaygılarım olduğundan aranıza katılıp fikir almak istedim. 37 yaşındayım ve 3 hafta önce ameliyat oldum, karından bir miktar yağ alınıp yüzümün kaş üstü, elmacık kemikleri dudak ve çene kısmına enjekte edildi. Aslında başka bir sebeple ameliyatım varken ilave olarak bu işlemler yapıldı, yani belli bir ihtiyaçtan değil meraktan. Ve kediyi merak öldürür misali, eski halime dönmek istiyorum şu an. Çok mutsuzum, ifadem değişti, eskiden sempatiktim şimdi o yok oldu, şişko suratlı bir şey oldum. Dudakta bir şey kalmadı pek ama maşallah yanaklar hala dolgun. Doktorum uzun kalsın diye çok koydum dedi.. Doğal halime dönmek için ne yapabilirim ? Buz kompresi işe yarar mı ? ya da ucunda topları olan yüz masaj aletleri ile devamlı masaj yapsam yağları eritir mi? Fikri olan ne olur paylaşsın benimle ve bir tavsiye, gerçekten ihtiyaç olmadan bu işlemi yaptırmayın, iyice emin olun, benim gibi atlamayın hemen
Yüz yogası yapın düzenli .Dokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Ben bişektomiyle birlikte yaptırdığım için mi bilmiyorum ama 2 ay sonra tüm yüzün inmişti.hatta o kadar indi ki hiç belli bile olmuyorMerhaba..ben de 8 gün önce yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım.Henüz 23 yaşındayım fakat eskiden beri suratım zayıf,elmacık kemiklerim hiç yok bi dönem kilo alsam da suratım hiç değişmedi bende elmacık kemiği dolgusu yapmaya karar verdim araştırırken yağ enjeksiyonu daha sağlıklı ve kalıcı diye doktor tavsiyesiylede onu yaptırdım.Şuan şişman birinin suratını taşıyor gibiyim..doktorum %60 yağ gidecek kalanda seni tatmin etsin diye çok yaptım dedi ama ben 8 gündür evde kafayı yedim..sanırım herkes hepsinin erimesinden şikayetçi ben şuan hepsi erirse bile mutlu olurum.Yaptıran hanfendiler 1-2 ay sonraki değişimleri söylerse cok mutlu olurum.Artık şişman bi suratım mı olacak,böyle mi kalacağım,sadece elmacıklarımda dolgunluk beklerken tüm suratım balon gibi..
Ben bişektomiyle birlikte yaptırdığım için mi bilmiyorum ama 2 ay sonra tüm yüzün inmişti.hatta o kadar indi ki hiç belli bile olmuyor
Yüz yogası yapın düzenli .
Ben bişektomiyle birlikte yaptırdığım için mi bilmiyorum ama 2 ay sonra tüm yüzün inmişti.hatta o kadar indi ki hiç belli bile olmuyor
Merhaba, hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Şikayetlerim tam olarak sizin gibi, sizin için de sorun olmayacaksa bana özelden fotoğraflarınızı atabilir misiniz rica etsem?Bugün 15. Günüm hızlı bir şekilde eriyormuş meğersem boşuna panik yapmısım simdide cidden hepsinin erimesinden korkuyorum.Suan biraz kaldı ve cok hos oldu cok beğendim açıkçası inşallah erimez tam böyle kalır.bu işlemi yaptırcak olanlar ilk 10 gün aynaya bakmamalı ben her dakka bakıp fotoğraf çekip kıyaslama yapıyordum o yüzden geçen 10 gün bana 100 gün gibi geldi..öyle kalacak mıyım korkusu vs Suan tek isteğim daha fazla erimemesi cünkü birdaha bu işlemi yapmak bu psikolojiyi yaşamak...
Maalesef ben yorumları işlemi yaptırdıktan sonra okudum ve etrafa danıştım bir kaç aya hiçbirşey kalmıyormuş.öyle de oldu zatenBugün 15. Günüm hızlı bir şekilde eriyormuş meğersem boşuna panik yapmısım simdide cidden hepsinin erimesinden korkuyorum.Suan biraz kaldı ve cok hos oldu cok beğendim açıkçası inşallah erimez tam böyle kalır.bu işlemi yaptırcak olanlar ilk 10 gün aynaya bakmamalı ben her dakka bakıp fotoğraf çekip kıyaslama yapıyordum o yüzden geçen 10 gün bana 100 gün gibi geldi..öyle kalacak mıyım korkusu vs Suan tek isteğim daha fazla erimemesi cünkü birdaha bu işlemi yapmak bu psikolojiyi yaşamak...
Bir zarari oldumuDokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Egunes41 Doktorunuz kimdi şimdi nasıl oldunuzBen yüz gençleştirme ameliyatı oldum aynı zamanda yüzüme yap enjeksiyonuda yaptırdım doğru biliyorsunuz yaklaşık yüzde 30u kalıyor ama tekrar yaptırmanızda bir sakınca yok üç kez tekrarladı doktorum işlemi şuan cok memnunum ameliyatımda ve ameliyat sonrası 3.ayda tekrarladık 40. Günde yapılan yağın kalanı kalıcı oluyor diye biliyorum başka sorularınız varsa tecrubelerimi paylaşabilirim
Merhaba tulin44 şişlikleriniz geçtim. Ben de 14 mayısta oldum 2 göz altım da hala mor ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba,gözaltına yaptırdığınız yağ enjeksiyonu geçti mi acaba .ben 18 gün önce yaptırdım.göz altım hala şişik.çok korkuyorum böyle kalır diye.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Doktorunuz kimdi nerede yaptırdınızBenim morluklarım ve şişlikleri bir haftada geçti. Ben de Mayıs ayında yaptırdım burun ameliyatı olurken. Yarısı Eridi ama hala güzel görenler fark ediyor. Zayıftım Biraz yanak dolgusu ile güzelleşti yüzüm. Daha dün bir arkadaşım kilo mu aldın yanaklarında dolgunlaşmış dedi Ben Eridi farkedilmiyor zannediyordum ama demek ki fark ediliyor hala. Benim sadece bir ay boyunca Göbeğim çok acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?