- 4 Şubat 2018
- 23
- 7
- 1
- 35
Peki memnun musunuz bana burun estetiği ve yağ enjeksiyonu 11 bin dediler nasıl sizceMerhaba canım ben dolgu için ayrı bir ücret ödemedim burun estetiği olmak için doktorla görüştüm. Yanaklarına dolgu da gerekir dedi toplam bir fiyat verdi bana burun estetiği ile beraber. Ben hatta ameliyat anına kadar göbeğimden yağ alınacağını bilmiyordum. Normal dolgu malzemesi ile yapılacak zannediyordum. Ameliyathaneye gidince öğrendim göbeğime bakınca benim asıl konum burun estetiği olunca hep onunla ilgili sorular sorup bilgi almıştım.yanak dolgusuna tmm dedim gectim gerekli deyince.nasıl olcak diye sorması .hiç.yapay bi dolgu düşündüm kafamda
Fiyatlar çok değişiyor doktora göre tek burun estetğine 18 bin diyen doktorda var 4 bin diyende var.bence çok 11 bin yaaa biraz daha araştır.bem çok memnunum yağ dolgumdanda burnumdan daPeki memnun musunuz bana burun estetiği ve yağ enjeksiyonu 11 bin dediler nasıl sizce
Canım sen kime yaptırdın benim ki amarikan estetik burun estetiği 7 bin yağ enjeksiyonuyla 11 bFiyatlar çok değişiyor doktora göre tek burun estetğine 18 bin diyen doktorda var 4 bin diyende var.bence çok 11 bin yaaa biraz daha araştır.bem çok memnunum yağ dolgumdanda burnumdan da
merhaba ne kadara yaptır dınız bende düşünüyorum daDokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Bende yağ enjeksiyonu yaptırıyorum merak ettim acıkcası yağ eridiği ve az bir miktarı kaldıgı için sürekli tekrarlatıyoruz kalıcı olsun diye ayrıca göz kapağı boyun ve derin yüz genclestirme ameliyatı oldum göz kapagındada böyle bir sorun yasamadım umarım düzelir gecmiş olsun sanmıyorum öyle kalacagınıÇıkıntının da ötesinde benim göz altı torbalarımı aldı sonra yaptı ama şuan 8. Haftanın içerisindeyim torbalı halimin iki katı şiş Ayrıca göz altlarıma yakın başka yerlerde de yağlar görüyorum üzerine sol gözüm küçüldü yukarı bakınca çekiliyor sürekli ağrıdı bir gün ağrısız günüm olmadı
Ben ameliyat sonrası sürecte ücretsiz yaptırdım ama fiyatları 750 falan diye biliyorum tabi nereye ne kadar olacagına bağlı değişirmi bilemem yanlış bilgilendirmek istememmerhaba ne kadara yaptır dınız bende düşünüyorum da
Ben iki gun önce yaptirdim ve yüzüm o kadar şiş ki gozlwrim bile görünmüyor ve çok korkuyorum nolur yardim edinGenel anestezi altında yapılıyor. Zor değil sadece üç hafta sosyal ortamlardan uzak kalmak gerekiyor. Şişlik ve morluklar dan dolayı.
Nereye yaptırdınız korkmanıza gerek yok şişlil ve morluk oluyor ama ikinci günden sonra cok daha iyi toparlarsınız merak etmeyinBen iki gun önce yaptirdim ve yüzüm o kadar şiş ki gozlwrim bile görünmüyor ve çok korkuyorum nolur yardim edin
Siz tam olarak nereye yağ enjeksiyonu yaltırıyorsunuz? Sizde de topaklanma oldumu? Hangi şehirde kime yaptırıyorsunuz?Bende yağ enjeksiyonu yaptırıyorum merak ettim acıkcası yağ eridiği ve az bir miktarı kaldıgı için sürekli tekrarlatıyoruz kalıcı olsun diye ayrıca göz kapağı boyun ve derin yüz genclestirme ameliyatı oldum göz kapagındada böyle bir sorun yasamadım umarım düzelir gecmiş olsun sanmıyorum öyle kalacagını
Ben yüzümün belli kısımlarına yaptırdım aralıklı olarak göz altıma elmacıkların üzerine çeneme vs Ankarada yaptırıyorum Ozan Bitik’e yaptırdım topaklanma gibi birşey olmadı özelden yazıp fotograf gönderin isterseniz benimki oyle oldumu kıyaslayayımSiz tam olarak nereye yağ enjeksiyonu yaltırıyorsunuz? Sizde de topaklanma oldumu? Hangi şehirde kime yaptırıyorsunuz?
Özelden msj attım bakarmısınızBen yüzümün belli kısımlarına yaptırdım aralıklı olarak göz altıma elmacıkların üzerine çeneme vs Ankarada yaptırıyorum Ozan Bitik’e yaptırdım topaklanma gibi birşey olmadı özelden yazıp fotograf gönderin isterseniz benimki oyle oldumu kıyaslayayım
Göz altlarima yanaklarima bide üstüne brun amaliyatı çok korkunç görünuyorm hep ağliyorum persembe günü akşam sekiz de çıktım amaliyatdan hala şişmNereye yaptırdınız korkmanıza gerek yok şişlil ve morluk oluyor ama ikinci günden sonra cok daha iyi toparlarsınız merak etmeyin
Eğer yaparken düzgün yöntemler kullandıysa hiçbirşey olmayacaktır. Kore’de yaptıranların süreçlerine baktım onlarda o kadar şiş ki. Sonra şişlik iniyor hatta eriyor bile çoğu. Hiç sıkma şimdiden canını.sadece krem vs sürerken çok darbeli dokunuşlar yapma.Ben iki gun önce yaptirdim ve yüzüm o kadar şiş ki gozlwrim bile görünmüyor ve çok korkuyorum nolur yardim edin
Bende yağ enjeksiyonu yaptırıyorum merak ettim acıkcası yağ eridiği ve az bir miktarı kaldıgı için sürekli tekrarlatıyoruz kalıcı olsun diye ayrıca göz kapağı boyun ve derin yüz genclestirme ameliyatı oldum göz kapagındada böyle bir sorun yasamadım umarım düzelir gecmiş olsun sanmıyorum öyle kalacagını
3.ayda hemen tekrarlamak mı gerekiyor??Bu kadar kısa süre de mi eriyor?Yağ hiç tutmazsa ne olacak üç ayda bir tekrarlanacak mı??Ben yüz gençleştirme ameliyatı oldum aynı zamanda yüzüme yap enjeksiyonuda yaptırdım doğru biliyorsunuz yaklaşık yüzde 30u kalıyor ama tekrar yaptırmanızda bir sakınca yok üç kez tekrarladı doktorum işlemi şuan cok memnunum ameliyatımda ve ameliyat sonrası 3.ayda tekrarladık 40. Günde yapılan yağın kalanı kalıcı oluyor diye biliyorum başka sorularınız varsa tecrubelerimi paylaşabilirim
Memnun kalmanız çok güzel benim hiçbirşey istediğim gibi olmadı bu yüzden çok mutsuzumBende yağ enjeksiyonu yaptırıyorum merak ettim acıkcası yağ eridiği ve az bir miktarı kaldıgı için sürekli tekrarlatıyoruz kalıcı olsun diye ayrıca göz kapağı boyun ve derin yüz genclestirme ameliyatı oldum göz kapagındada böyle bir sorun yasamadım umarım düzelir gecmiş olsun sanmıyorum öyle kalacagını
Ama biz Koreli değiliz Türküz malum onların göz yapıları genetik itibari ile şiş biraz daha şiş olması pek dikkat çekmez ama bizde olması fazlasıyla çekiyorEğer yaparken düzgün yöntemler kullandıysa hiçbirşey olmayacaktır. Kore’de yaptıranların süreçlerine baktım onlarda o kadar şiş ki. Sonra şişlik iniyor hatta eriyor bile çoğu. Hiç sıkma şimdiden canını.sadece krem vs sürerken çok darbeli dokunuşlar yapma.
Teşekkur ederimEğer yaparken düzgün yöntemler kullandıysa hiçbirşey olmayacaktır. Kore’de yaptıranların süreçlerine baktım onlarda o kadar şiş ki. Sonra şişlik iniyor hatta eriyor bile çoğu. Hiç sıkma şimdiden canını.sadece krem vs sürerken çok darbeli dokunuşlar yapma.
Zaten eriyor eğer düzgün bir işlem gerçekleştiyse. Bunun turizmini yapıyorlar ve dünyada heryerden giden var.aynı Estetik yüz anlayışına sahip ve kök hücre ayırma tekniğini kullanan bir doktor burda olsa yaptıracağım inan. Şu anda psikolojim çok kötüAma biz Koreli değiliz Türküz malum onların göz yapıları genetik itibari ile şiş biraz daha şiş olması pek dikkat çekmez ama bizde olması fazlasıyla çekiyor
nu yaptırıp çok memnun olanlarda var olmayanlarda sanırım biraz şansZaten eriyor eğer düzgün bir işlem gerçekleştiyse. Bunun turizmini yapıyorlar ve dünyada heryerden giden var.aynı Estetik yüz anlayışına sahip ve kök hücre ayırma tekniğini kullanan bir doktor burda olsa yaptıracağım inan. Şu anda psikolojim çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?