Yüze yağ enjeksiyonu

Peki memnun musunuz bana burun estetiği ve yağ enjeksiyonu 11 bin dediler nasıl sizce

Peki memnun musunuz bana burun estetiği ve yağ enjeksiyonu 11 bin dediler nasıl sizce
Fiyatlar çok değişiyor doktora göre tek burun estetğine 18 bin diyen doktorda var 4 bin diyende var.bence çok 11 bin yaaa biraz daha araştır.bem çok memnunum yağ dolgumdanda burnumdan da

Fiyatlar çok değişiyor doktora göre tek burun estetğine 18 bin diyen doktorda var 4 bin diyende var.bence çok 11 bin yaaa biraz daha araştır.bem çok memnunum yağ dolgumdanda burnumdan da
Canım sen kime yaptırdın benim ki amarikan estetik burun estetiği 7 bin yağ enjeksiyonuyla 11 b

Bende yağ enjeksiyonu yaptırıyorum merak ettim acıkcası yağ eridiği ve az bir miktarı kaldıgı için sürekli tekrarlatıyoruz kalıcı olsun diye ayrıca göz kapağı boyun ve derin yüz genclestirme ameliyatı oldum göz kapagındada böyle bir sorun yasamadım umarım düzelir gecmiş olsun sanmıyorum öyle kalacagını

merhaba ne kadara yaptır dınız bende düşünüyorum da
Ben ameliyat sonrası sürecte ücretsiz yaptırdım ama fiyatları 750 falan diye biliyorum tabi nereye ne kadar olacagına bağlı değişirmi bilemem yanlış bilgilendirmek istemem

Ben iki gun önce yaptirdim ve yüzüm o kadar şiş ki gozlwrim bile görünmüyor ve çok korkuyorum nolur yardim edin
Nereye yaptırdınız korkmanıza gerek yok şişlil ve morluk oluyor ama ikinci günden sonra cok daha iyi toparlarsınız merak etmeyin

Siz tam olarak nereye yağ enjeksiyonu yaltırıyorsunuz? Sizde de topaklanma oldumu? Hangi şehirde kime yaptırıyorsunuz?

Siz tam olarak nereye yağ enjeksiyonu yaltırıyorsunuz? Sizde de topaklanma oldumu? Hangi şehirde kime yaptırıyorsunuz?
Ben yüzümün belli kısımlarına yaptırdım aralıklı olarak göz altıma elmacıkların üzerine çeneme vs Ankarada yaptırıyorum Ozan Bitik’e yaptırdım topaklanma gibi birşey olmadı özelden yazıp fotograf gönderin isterseniz benimki oyle oldumu kıyaslayayım

Özelden msj attım bakarmısınız

Nereye yaptırdınız korkmanıza gerek yok şişlil ve morluk oluyor ama ikinci günden sonra cok daha iyi toparlarsınız merak etmeyin
Göz altlarima yanaklarima bide üstüne brun amaliyatı çok korkunç görünuyorm hep ağliyorum persembe günü akşam sekiz de çıktım amaliyatdan hala şişm

Ben iki gun önce yaptirdim ve yüzüm o kadar şiş ki gozlwrim bile görünmüyor ve çok korkuyorum nolur yardim edin
Eğer yaparken düzgün yöntemler kullandıysa hiçbirşey olmayacaktır. Kore’de yaptıranların süreçlerine baktım onlarda o kadar şiş ki. Sonra şişlik iniyor hatta eriyor bile çoğu. Hiç sıkma şimdiden canını.sadece krem vs sürerken çok darbeli dokunuşlar yapma.

3.ayda hemen tekrarlamak mı gerekiyor??Bu kadar kısa süre de mi eriyor?Yağ hiç tutmazsa ne olacak üç ayda bir tekrarlanacak mı??

Memnun kalmanız çok güzel benim hiçbirşey istediğim gibi olmadı bu yüzden çok mutsuzum

Ama biz Koreli değiliz Türküz malum onların göz yapıları genetik itibari ile şiş biraz daha şiş olması pek dikkat çekmez ama bizde olması fazlasıyla çekiyor

Teşekkur ederim

Kore’deki yağ enjeksiyonu çok başarılı. Ben Türkiye’deki gibi aşırı çıkık elmacık yanak falan istemiyorum. Ordaki gibi daha sevimli daha doğal bir görünüm istiyorum.doğru hastane ve doktordan emin olduktan sonra orda yaptırmak istiyorum.keşke Türkiye’de aynı tecrübe yetenek ve vizyona sahip doktorlar olsa.

Ama biz Koreli değiliz Türküz malum onların göz yapıları genetik itibari ile şiş biraz daha şiş olması pek dikkat çekmez ama bizde olması fazlasıyla çekiyor
Zaten eriyor eğer düzgün bir işlem gerçekleştiyse. Bunun turizmini yapıyorlar ve dünyada heryerden giden var.aynı Estetik yüz anlayışına sahip ve kök hücre ayırma tekniğini kullanan bir doktor burda olsa yaptıracağım inan. Şu anda psikolojim çok kötü

Son düzenleme:
Bu
nu yaptırıp çok memnun olanlarda var olmayanlarda sanırım biraz şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…