Gecer ama dime öğreymenim ve haftaya pazartesi başlamam lazim okula bu sekilde gidemem ki
Arkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursaGecer ama dime öğreymenim ve haftaya pazartesi başlamam lazim okula bu sekilde gidemem ki
Ay bende burun sırtıma yaptırdım lokal ile yapıldı rahat bir işlem bence belkide küçük bir alan yaptırdığım içindirArkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursa
Iki seans yaptırdım ben ilk seansta eridi çok az kaldı ikincide yeterli oldu kalan yağ ile birlikteArkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursa
Bir hafta sürer en fazla bende oyle olmuştu insallah cabuk düzelir herkesArkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursa
kücük alanlar daha acantajlı oluyor ya hem seans acısından hemde morluk şişlik acısından sizinki cok şişmişmiydiIki seans yaptırdım ben ilk seansta eridi çok az kaldı ikincide yeterli oldu kalan yağ ile birlikte
Benim doktorum kök hücre ile yapıyor yağ enjekte işini.Çok da memnun kaldım.Hem de yüz germeyi de beraber lokal yaptı.Teşekkür ediyorum Egunes41. Öğrendiğim kadarıyla bu işlemin daha başarılı olması için yağların kök hücreleri özel bir teknikle ayrıştorılıyor ve kök hücreler enjekte ediliyormuş. Ama Türkiye de bu işlem yok denecek kadar az. Yani benimki kök hücreli değil. Ve doktorum illaki aradan dokuz ay geçmesi gerektiğini söyledi ikinci seans için. İşin ilginç yanı da fazla kilosu olan biri değilim. Nereden yağ alıcak bilmiyorum. İlkinde karın germe ameliyatı yapılmıştı oradan alınan yağlar transfer edildi. Sizinki de genel anestezi altında mı yapıldı
Yüz germeyi lokal anesteziyle mi yaptı?Benim doktorum kök hücre ile yapıyor yağ enjekte işini.Çok da memnun kaldım.Hem de yüz germeyi de beraber lokal yaptı.
Yüz germe lokal ilemi oldu ?Benim doktorum kök hücre ile yapıyor yağ enjekte işini.Çok da memnun kaldım.Hem de yüz germeyi de beraber lokal yaptı.
Evet lokal yaptı.Yüz germeyi lokal anesteziyle mi yaptı?
kücük alanlar daha acantajlı oluyor ya hem seans acısından hemde morluk şişlik acısından sizinki cok şişmişmiydi[/QUOTE Hiç morluk olmadı diyebilirim.Şişlik de çok az oldu.1 hafta sonra kimse yeni ameliyat olduğumu anlamaz durumdaydım
Allah allah sasırdım hangi teknikle yapıldı mini facelift mi yoksa normal miEvet lokal yaptı.
Mini face lift evet.Doktordan çok memnun kaldım valla.Gören herkes çok beğendi.Ellerine sağlık çok güzel yapmış dedi.Allah allah sasırdım hangi teknikle yapıldı mini facelift mi yoksa normal mi
Ayy söylemeyi unuttum ama bu sadece benim yaptığım bir şey dedi.Lokal uyutmadan yaptı.Mini face lift evet.Doktordan çok memnun kaldım valla.Gören herkes çok beğendi.Ellerine sağlık çok güzel yapmış dedi.
Mini face lift olmaması lazım, boyun germe de olmuş. Dren takıldı mı?Mini face lift evet.Doktordan çok memnun kaldım valla.Gören herkes çok beğendi.Ellerine sağlık çok güzel yapmış dedi.
Yağ alma işlemini de aynı zamanda mı yaptı, önceden mi aldı?Ayy söylemeyi unuttum ama bu sadece benim yaptığım bir şey dedi.Lokal uyutmadan yaptı.
Aynı zamanda yaptı canım.Hatta yağ enjekte edildiğinde bir kısmı emilirmiş onun için fazla aldı bir kısmını dondurucusuna attı eksileni sonra tekrar tamamlarız dediYağ alma işlemini de aynı zamanda mı yaptı, önceden mi aldı?
Evet boyun da gerildi.Adı miniydi.Dren şu 2 gün kalan boru değil mi ondan koydu.Mini face lift olmaması lazım, boyun germe de olmuş. Dren takıldı mı?
Boyun germede varmı lokalle beraber faceliftin yanındaEvet boyun da gerildi.Adı miniydi.Dren şu 2 gün kalan boru değil mi ondan koydu.
Gözaltına yağ enjeksiyonu yaptırdım.Benim de çöküktü.Doktorum Ali Gökçen Akdal.Gittiğimde kiminle karşılaştıysam muayenehanesinde herkes çok memnun ve mutluydu.Muayene,dikiş diren kontrol için birkaç kez gittim.nedret3 doktorunuz kim ve bir de göz altına yaptırdın mı. Benim göz altım halka şeklinde çökük.göz altı zor yer çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?