Yüze yağ enjeksiyonu

Gecer ama dime öğreymenim ve haftaya pazartesi başlamam lazim okula bu sekilde gidemem ki
Gecer ama dime öğreymenim ve haftaya pazartesi başlamam lazim okula bu sekilde gidemem ki
Arkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursa

Arkadaşım yaptırdı bende yaptırcam oda bir haftada falan sosyal ortamdan uzak kaldı sadece inşallah bende on kadar şişmez çünkü bende ise gidemem ole olursa
Ay bende burun sırtıma yaptırdım lokal ile yapıldı rahat bir işlem bence belkide küçük bir alan yaptırdığım içindir

Iki seans yaptırdım ben ilk seansta eridi çok az kaldı ikincide yeterli oldu kalan yağ ile birlikte

Bir hafta sürer en fazla bende oyle olmuştu insallah cabuk düzelir herkes

Iki seans yaptırdım ben ilk seansta eridi çok az kaldı ikincide yeterli oldu kalan yağ ile birlikte
kücük alanlar daha acantajlı oluyor ya hem seans acısından hemde morluk şişlik acısından sizinki cok şişmişmiydi

Benim doktorum kök hücre ile yapıyor yağ enjekte işini.Çok da memnun kaldım.Hem de yüz germeyi de beraber lokal yaptı.

nedret3 doktorunuz kim ve bir de göz altına yaptırdın mı. Benim göz altım halka şeklinde çökük.göz altı zor yer çekiniyorum.

nedret3 doktorunuz kim ve bir de göz altına yaptırdın mı. Benim göz altım halka şeklinde çökük.göz altı zor yer çekiniyorum.
Gözaltına yağ enjeksiyonu yaptırdım.Benim de çöküktü.Doktorum Ali Gökçen Akdal.Gittiğimde kiminle karşılaştıysam muayenehanesinde herkes çok memnun ve mutluydu.Muayene,dikiş diren kontrol için birkaç kez gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…