Yapın önemli bir kısmı eriyor zaten bence şansla alakalı bir durum değil cunku yağ kişiden kişiye eriyip kişiden kişiye erimeyecek bişey değil ödemden dolayı olan şişliklerinizle karıştırıyor olmalısınız3.ayda hemen tekrarlamak mı gerekiyor??Bu kadar kısa süre de mi eriyor?Yağ hiç tutmazsa ne olacak üç ayda bir tekrarlanacak mı??
Evet kişiden kişiye eriyip erimeyen birşey değil ama aynı yerde bir kısmı eriyip bir kısmı kalınca hiçte hoş bir görüntü kalmıyor maalesefYapın önemli bir kısmı eriyor zaten bence şansla alakalı bir durum değil cunku yağ kişiden kişiye eriyip kişiden kişiye erimeyecek bişey değil ödemden dolayı olan şişliklerinizle karıştırıyor olmalısınız
Ayrıca yüzümdeki değişikliğin ödemden mi yoksa yağların bir kısmının eriyip bir kısmının erimediğinden kaynaklı mı olduğunu ayırt edemeyecek kadar bilinçsiz değilimYapın önemli bir kısmı eriyor zaten bence şansla alakalı bir durum değil cunku yağ kişiden kişiye eriyip kişiden kişiye erimeyecek bişey değil ödemden dolayı olan şişliklerinizle karıştırıyor olmalısınız
Yanlış anlıyorsunuz bakın ben her seferinde yaptırdıgımda eridi tekrar ettirdim bir kısmı kalıyor yağların evet ama cok az bir kısmı bence doktorunuzla görüşün burada bukonu altında kafa karışıklıgına sebebiyet vermeyelimAyrıca yüzümdeki değişikliğin ödemden mi yoksa yağların bir kısmının eriyip bir kısmının erimediğinden kaynaklı mı olduğunu ayırt edemeyecek kadar bilinçsiz değilim
Ben yaşadığım sıkıntıları yazıyorum şuanki görüntümden memnun muyum kesinlikle hayır sen yaptırmışsın sıkıntı yaşamamışsın bu çok güzel ama ben fazlasıyla sıkıntı yaşadım Ve yaşıyorum kafa karışıklığına sebebiyet verecek bir durum göremiyorum ben kalkıp burada bana bu işlemi şu doktor yaptı da demedim şimdilik demem de süreçle ilgili insanların neler yaşadığını öğrenmek istiyorum kendi yaşadıklarımla karşılaştırmak içinYanlış anlıyorsunuz bakın ben her seferinde yaptırdıgımda eridi tekrar ettirdim bir kısmı kalıyor yağların evet ama cok az bir kısmı bence doktorunuzla görüşün burada bukonu altında kafa karışıklıgına sebebiyet vermeyelim
Ben yaşadığım sıkıntıları yazıyorum şuanki görüntümden memnun muyum kesinlikle hayır sen yaptırmışsın sıkıntı yaşamamışsın bu çok güzel ama ben fazlasıyla sıkıntı yaşadım Ve yaşıyorum kafa karışıklığına sebebiyet verecek bir durum göremiyorum ben kalkıp burada bana bu işlemi şu doktor yaptı da demedim şimdilik demem de süreçle ilgili insanların neler yaşadığını öğrenmek istiyorum kendi yaşadıklarımla karşılaştırmak için
Güzel olup bir sıkıntı olmadığında ben bu işlemi şu doktora yaptırdım çok memnunum diye yazsaydım yine kafa karışıklığına sebebiyet vermeyelim diyebilir miydin burada insanlar iyi yada kötü tecrübelerini paylaşıyorYanlış anlıyorsunuz bakın ben her seferinde yaptırdıgımda eridi tekrar ettirdim bir kısmı kalıyor yağların evet ama cok az bir kısmı bence doktorunuzla görüşün burada bukonu altında kafa karışıklıgına sebebiyet vermeyelim
Ben kafa karıştıracak sıkıntılarımdan bahsetmedim bile sadece yağların erimediğini Eriyen kısımlarında düzensiz eridiğini yazdım sana süreçle ilgili yaşadıklarımı yazsam Ve yüzümün fotoğraflarını göndersem ağzın iki metre açıkta kalır kafa karışıklığı olmasın diye bunları yapmıyorum iyileşme süreci bitine kadar da bekleyecem (3 ay)eğer doktorumun söylediği gibi iyileşme süreci bitince düzelirsem hem işlemi kime yaptırdığımı hemde sonucunu tabiki senin gibi yazarım memnunum diyeYanlış anlıyorsunuz bakın ben her seferinde yaptırdıgımda eridi tekrar ettirdim bir kısmı kalıyor yağların evet ama cok az bir kısmı bence doktorunuzla görüşün burada bukonu altında kafa karışıklıgına sebebiyet vermeyelim
ben buradaki doktorların estetik anlayışını beğenmiyorum , çıkık elmacıklar hep aynı tarz yüz şekli.ünlüler de dahil yaptırdıkları yüz bana çok sevimsiz geliyor. Oradaki gibi daha sevimli bir yüz ifadesi istiyorum.memnun kalanlar keşke memnuniyetlerini de bildirse konuşabilsek. Eğer gidip yaptırabilirsem yada Tr de böyle bir anlayışa sahip ve kök hücre tekniği kullanan bir doktor bulabilirsem bir söz verdim kendime forumda herkesi olduğunca bilgilendireceğim.umarım gönlümüzce olur.Bu
nu yaptırıp çok memnun olanlarda var olmayanlarda sanırım biraz şans
bence memnun kalanlar kadar kalmayanlarda konulmalı ki insanlar kendileri için en doğru kararı verebilsin sonuçta bu yüz vücudumuzun herhangi bir yerinde değil ki kusurları kapatabilelimben buradaki doktorların estetik anlayışını beğenmiyorum , çıkık elmacıklar hep aynı tarz yüz şekli.ünlüler de dahil yaptırdıkları yüz bana çok sevimsiz geliyor. Oradaki gibi daha sevimli bir yüz ifadesi istiyorum.memnun kalanlar keşke memnuniyetlerini de bildirse konuşabilsek. Eğer gidip yaptırabilirsem yada Tr de böyle bir anlayışa sahip ve kök hücre tekniği kullanan bir doktor bulabilirsem bir söz verdim kendime forumda herkesi olduğunca bilgilendireceğim.umarım gönlümüzce olur.
Kesinlikle öyle. Ama genelde memnun olmayanlar bir şekilde belirtiyorlar ama yaptırıp memnun olan araştırma süreci bitince memnunsa dönüp geridönüş yapmıyor.yabancı bir forumda bu kadın 50 nin üstünde.bu şekilde bir yaklaşıma sahip bir doktoru olan bilgilendirirse çok mutlu olurum.Bence mem
bence memnun kalanlar kadar kalmayanlarda konulmalı ki insanlar kendileri için en doğru kararı verebilsin sonuçta bu yüz vücudumuzun herhangi bir yerinde değil ki kusurları kapatabilelim
Şunu da söyleyeyim iyileşme süreci geçer yüzüm düzelmez ve doktorumda buna Bir çözüm bulamazsa tabiki süreci yaşadığım sıkıntıları işlemi kimin yaptığını Ve yüzümün son halini herkesle yine paylaşırım be isteyen herkese de fotoğraflarımı gönderirim ki insanlar kendileri için en doğru kararı versin yüz bu çocuk oyuncağı değil vücudumuzun başka bir yerinde bir kusur olsa kapatalım ama maalesef yüzümüzü kapatamıyoruz iki ay boyunca hergün aynanın karşısına geçip bugün düzeldi mi ümidiyle bakıp hayal kırıklığı yaşananın ne demek olduğunu sen bilemezsin tabiYanlış anlıyorsunuz bakın ben her seferinde yaptırdıgımda eridi tekrar ettirdim bir kısmı kalıyor yağların evet ama cok az bir kısmı bence doktorunuzla görüşün burada bukonu altında kafa karışıklıgına sebebiyet vermeyelim
Doktor 99 hastasına yapar sıkıntı olmaz herkesin istediği gibi olur 100. Hastaya yapar benim gibi sorun çıkabilir aynı doktora yaptırıp memnun kalanlarda var memnun kalmayanlarda neye kime göre karar vermeliyiz bilemiyorumEki Görüntüle 2109583 Eki Görüntüle 2109584
Kesinlikle öyle. Ama genelde memnun olmayanlar bir şekilde belirtiyorlar ama yaptırıp memnun olan araştırma süreci bitince memnunsa dönüp geridönüş yapmıyor.yabancı bir forumda bu kadın 50 nin üstünde.bu şekilde bir yaklaşıma sahip bir doktoru olan bilgilendirirse çok mutlu olurum.
Ben perşembe gunu yaptirdim cok sis gozlerim sizin süreç nasıl ilerlediDokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Yüzünüze mi yaptırdınız göz altlarınıza mıBen perşembe gunu yaptirdim cok sis gozlerim sizin süreç nasıl ilerledi
Goz altlarima yanaklarima yaptrdim bugun uçuncü günüm ve ölüyorumYüzünüze mi yaptırdınız göz altlarınıza mı
Çok Yen'i daha şişlik be morluk çok normalGoz altlarima yanaklarima yaptrdim bugun uçuncü günüm ve ölüyorum
Gecer ama dime öğreymenim ve haftaya pazartesi başlamam lazim okula bu sekilde gidemem kiÇok Yen'i daha şişlik be morluk çok normal
Bakın bence tepkilerinizden dolayı anlasamadık tabikide burda tecrubelerinizi yazacaksınız ama en nihayetinde bence erimedi diyorsunuz sizce olan kısmında belirtirseniz ne güzel anlamış olduk doktor ismi verilsin verilmesin buda önemli değil ki kötü bir sürecten geciyorsunuz belli fakat uslubunuz cok yanlış yinede tecrubelerinizi paylaştıgınız için teşekkürler umarım en kısa sürede düzelir haklısınız sonucta yüz buBence mem
bence memnun kalanlar kadar kalmayanlarda konulmalı ki insanlar kendileri için en doğru kararı verebilsin sonuçta bu yüz vücudumuzun herhangi bir yerinde değil ki kusurları kapatabilelim
Bir hafta içinde toparlarsiniz sanirimGoz altlarima yanaklarima yaptrdim bugun uçuncü günüm ve ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?