Arkadaslar merhaba 6 kasımda yüzgerme amelıyatı oldum endoskopık ortayuz germe ve derin plan alt yuz aynı zamanda gıdı ve boyun.tum amelıyatların bı yuzde bırlestıgı mesakatlı bı ıstı.15.gun bugun yuzum hala şiş ama benı asıl kaygılandıran dudagımda kaymanın olusu.kendı doktorum da dahıl bır cok hekımle gorustum gececegını soyledıler.gercekten cok korkuyorum ben yasadım ve gectı dıyecek bırılerıne ıhtıyacım var.tesekkur ederim simdiden
Arkadaslar merhaba 6 kasımda yüzgerme amelıyatı oldum endoskopık ortayuz germe ve derin plan alt yuz aynı zamanda gıdı ve boyun.tum amelıyatların bı yuzde bırlestıgı mesakatlı bı ıstı.15.gun bugun yuzum hala şiş ama benı asıl kaygılandıran dudagımda kaymanın olusu.kendı doktorum da dahıl bır cok hekımle gorustum gececegını soyledıler.gercekten cok korkuyorum ben yasadım ve gectı dıyecek bırılerıne ıhtıyacım var.tesekkur ederim simdiden
bana özelden resim atabilirmisin ?
Goz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorumgördüm resmini sağol sakın korkma geçer daha çok erken doktorun da bu işlerde iyi doktorlar arasın da, ben göz için panic olanlardanım sende de gözde asimetri yada çekiklik yok
Nazayse geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın. Doktorun geçeceğini söylemiş.Az sabır. 1 ay bekle sonra doktorunla tekrar görüş. Yüzün oturması zaman alırGoz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorum
Canım cok saol sabırla beklıcem baska sansım da yok ki ama agzımı toplayamamak cok kotu bi duygu ulthera beni dagıttı bılıyosun o zaman yanayakıla sana ulasmaya calısmıstım yag enjeksıyonları care olmadı tam yuzgerme yapıldı uzgunumNazayse geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın. Doktorun geçeceğini söylemiş.Az sabır. 1 ay bekle sonra doktorunla tekrar görüş. Yüzün oturması zaman alır
Ulthera yağ eritti diyordun ya ameliyattan sonra yağ da koydurdun mu yoksa sadece germe mi yapıldı?Canım cok saol sabırla beklıcem baska sansım da yok ki ama agzımı toplayamamak cok kotu bi duygu ulthera beni dagıttı bılıyosun o zaman yanayakıla sana ulasmaya calısmıstım yag enjeksıyonları care olmadı tam yuzgerme yapıldı uzgunum
Amelıyattan once 2 seans yag enj yaptrdım amelıyatla da tabıı koyuldu yagsız germe pek faydalı olmuyo yanı gecıslerı yapmak ıcın yag sart bana da 12 cc kdr koyulduUlthera yağ eritti diyordun ya ameliyattan sonra yağ da koydurdun mu yoksa sadece germe mi yapıldı?
Goz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorum
Ulthera yağ eritti diyordun ya ameliyattan sonra yağ da koydurdun mu yoksa sadece germe mi yapıldı?
Resim koyarmısın? birde ağzın ne durumda. Düzelme var mı? Ben düzeleceğine kesin kes inanıyorumAmelıyattan once 2 seans yag enj yaptrdım amelıyatla da tabıı koyuldu yagsız germe pek faydalı olmuyo yanı gecıslerı yapmak ıcın yag sart bana da 12 cc kdr koyuldu
Ozelden atayım cnmResim koyarmısın? birde ağzın ne durumda. Düzelme var mı? Ben düzeleceğine kesin kes inanıyorum
Yüz germemi oldunuz siz? Geçmiş olsun,nasılsınız memnunmusunuz son durumdan?Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...
Nazayse özelden sormuştum nasıl oldun diye. Senden ses çıkmadı. İyi olmana sevindim. Karanlıkta kaldım diyorsun artık iyisin değil mi? Başka bir sıkıntın yok değil mi? Memnun musun yapılan işlemlerden?Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...
Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...
Yok seni kastetmedım cnm allah razı olsun sen sordun ettın ben aynı sıkıntıyı yasayan bulamadım demek ustedım oyle zordu ki agzım ınanılmaz kayıyodu gecıyo naz sukurler olsun cok guzel oldu yuzumkaranlıktaydım sımdı cok ıyıyım hala bazı sıkayetlerım var ama gececek cok zor bı amelıyattı yat yuz endo alt yuz derın plan boyun gıdı kolay degıl.yan yanaklarım hala hissizNazayse özelden sormuştum nasıl oldun diye. Senden ses çıkmadı. İyi olmana sevindim. Karanlıkta kaldım diyorsun artık iyisin değil mi? Başka bir sıkıntın yok değil mi? Memnun musun yapılan işlemlerden?
Evet cnm dudagım cok kaydı amq sımdı azaldı 6 kasımda oldum 6 hafta dolacak cok sukurYüz germemi oldunuz siz? Geçmiş olsun,nasılsınız memnunmusunuz son durumdan?
Sardunyam seni de tenzıh ederim aynı sorunu yasamadıgın halde bana cok moral verdın allah razı olsun gecıyo evet ama benım de ıyıelsmem gıdım gıdım o kdr tavas kı 6 hafta oldu hala cok kaba yuzum.kımse bana 2 hafta demesın ınanılmaz bı surec bunazayse kimse sallamadı deyilde ameliyat sürecinde hep buralardaydık.düzelince eskisi kadar sık girilmiyor.en azından ben girmiyorum..
Düzelmeye başladığına sevindim.geçicek sabırlı oldum demiştim sana.inan ameliyattan çok iyileşme dönemi daha zor..biraz uzun sürebilir ama gün gün daha güzel sonuçlar olucak emin ol..tekrar geçmişler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?