Yüzgerme sonrasında oluşan komplikasyonlar

nazayse

Rabbim sana sukurler olsn
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
1.886
31
643
İstanbul
Arkadaslar merhaba 6 kasımda yüzgerme amelıyatı oldum endoskopık ortayuz germe ve derin plan alt yuz aynı zamanda gıdı ve boyun.tum amelıyatların bı yuzde bırlestıgı mesakatlı bı ıstı.15.gun bugun yuzum hala şiş ama benı asıl kaygılandıran dudagımda kaymanın olusu.kendı doktorum da dahıl bır cok hekımle gorustum gececegını soyledıler.gercekten cok korkuyorum ben yasadım ve gectı dıyecek bırılerıne ıhtıyacım var.tesekkur ederim simdiden

Çok geçmiş olsun özel mesajına yazdım cevap umarım sıkıntıların geçer, benim tarih ileri atıldı paramın üzerinden harcadım birde yoğunluk vardı rahat zamana atalım dedik, gözlerde varmı gariplik korktuğum garip çekik gözlerin olması , daha yeni senin süreç değişir az sabır

bana özelden resim atabilirmisin ?

gördüm resmini sağol sakın korkma geçer daha çok erken doktorun da bu işlerde iyi doktorlar arasın da, ben göz için panic olanlardanım sende de gözde asimetri yada çekiklik yok
Goz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorum

Goz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorum
Nazayse geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın. Doktorun geçeceğini söylemiş.Az sabır. 1 ay bekle sonra doktorunla tekrar görüş. Yüzün oturması zaman alır

Nazayse geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın. Doktorun geçeceğini söylemiş.Az sabır. 1 ay bekle sonra doktorunla tekrar görüş. Yüzün oturması zaman alır
Canım cok saol sabırla beklıcem baska sansım da yok ki ama agzımı toplayamamak cok kotu bi duygu ulthera beni dagıttı bılıyosun o zaman yanayakıla sana ulasmaya calısmıstım yag enjeksıyonları care olmadı tam yuzgerme yapıldı uzgunum

Ulthera yağ eritti diyordun ya ameliyattan sonra yağ da koydurdun mu yoksa sadece germe mi yapıldı?

Ulthera yağ eritti diyordun ya ameliyattan sonra yağ da koydurdun mu yoksa sadece germe mi yapıldı?
Amelıyattan once 2 seans yag enj yaptrdım amelıyatla da tabıı koyuldu yagsız germe pek faydalı olmuyo yanı gecıslerı yapmak ıcın yag sart bana da 12 cc kdr koyuldu

Görüm bahsettiğin durum var evet ama geçer diye düşünüyorum ben yüzünü beğendim

Amelıyattan once 2 seans yag enj yaptrdım amelıyatla da tabıı koyuldu yagsız germe pek faydalı olmuyo yanı gecıslerı yapmak ıcın yag sart bana da 12 cc kdr koyuldu
Resim koyarmısın? birde ağzın ne durumda. Düzelme var mı? Ben düzeleceğine kesin kes inanıyorum

Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...

Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...
Yüz germemi oldunuz siz? Geçmiş olsun,nasılsınız memnunmusunuz son durumdan?

Nazayse özelden sormuştum nasıl oldun diye. Senden ses çıkmadı. İyi olmana sevindim. Karanlıkta kaldım diyorsun artık iyisin değil mi? Başka bir sıkıntın yok değil mi? Memnun musun yapılan işlemlerden?

nazayse kimse sallamadı deyilde ameliyat sürecinde hep buralardaydık.düzelince eskisi kadar sık girilmiyor.en azından ben girmiyorum..
Düzelmeye başladığına sevindim.geçicek sabırlı oldum demiştim sana.inan ameliyattan çok iyileşme dönemi daha zor..biraz uzun sürebilir ama gün gün daha güzel sonuçlar olucak emin ol..tekrar geçmişler olsun..

Yok seni kastetmedım cnm allah razı olsun sen sordun ettın ben aynı sıkıntıyı yasayan bulamadım demek ustedım oyle zordu ki agzım ınanılmaz kayıyodu gecıyo naz sukurler olsun cok guzel oldu yuzumkaranlıktaydım sımdı cok ıyıyım hala bazı sıkayetlerım var ama gececek cok zor bı amelıyattı yat yuz endo alt yuz derın plan boyun gıdı kolay degıl.yan yanaklarım hala hissiz

Sardunyam seni de tenzıh ederim aynı sorunu yasamadıgın halde bana cok moral verdın allah razı olsun gecıyo evet ama benım de ıyıelsmem gıdım gıdım o kdr tavas kı 6 hafta oldu hala cok kaba yuzum.kımse bana 2 hafta demesın ınanılmaz bı surec bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…