Yüzgerme sonrasında oluşan komplikasyonlar

Selam
İyi ılmana çok sevindim. Ben inanıyordum mutlu olacağına. Senin doktoru hep araştırıyordum ve instagramdan takip ediyordum güzel iş çılartıyordu. O sırada sen ona olduğunu yazdın, tesadüfe bak diye şaşırdım hatta. Daha da iyi olacak 3.aydan sonra.

Sana da çok geçmiş olsun. İnşaallah çok mutlu edici olur sonuç

Ya kolay degıl ki yasadıklarım panıklemem cok normal o zaman gerdırmeyi dusunmuyodum ulthera beni mahfetmisti care arıyodum misch beni cok yablıs anladı bi suru sey soledı canı sag olsun onunla gorusecek degılım.sonra sız bana yazdınız eksık olmayın hıc bı zaman kotu nıyetlı olmadım.allah herkesın kalbıne goree versın

Ben de oyle hıssedıyorum sımdıden guzel sonuclar cok sukur ama hala odemlerım var 6 hafta oldu 12 hafta bıtınce degerlendırmek lazım goz altınj kesmedıgı ıcın sonuc daha memnun edıcı gbı gelıyo hep bana nedense.yanı kesse sımetrı sorunu olur veya ıste hıs kaybı cekme vb.goz en dıkkat ceken yer dıye.agzım nasıl kaydı nasıl kaydı gunlerce sımdı azaldı cok sukur ya valla ınsallh memnunıyetım artar

Üç ay bitsin daha da memnun olacaksın merak etme. Yüzüme dolgu yaptırdım. Çene ve nazobiale. Ödem oldu, morardı.1 haftada anca şişler indi. Morartı tam geçmedi. Düşün bir de sen büyük bir ameliyat geçirdin, tabiki sokıntılar olur baştan

Yeni mi yaptrdın bırak artık bu ıslerı ya naz gulcem sımdı he :) ben su ısten bı kurtarsam bı daha bulasmam

canım cok gecmiş olsun güle güle kullan yeni yüzüni nerde yaptırdınız ücreti nedir acaba ?

Arkadaşlar ameliyattan önce iple yüz askılama düşünmediniz mi? Anlatılanlara bakılırsa o da yüzü toparlıyor. Ameliyat için zaman gerekli ve iyileşme süreci sıkıntılı görünüyor.

Olur sanal ortam yazışma ile bunlar ben onları reelde tanıyorum severim de iyi kızlardır hepsi yani o grup endodan olan kızlarla, seni tanımadığımız için normal sorgulamamız neyse geçti gitti oldun ameliyatını şükür şimdi süreci tamamla, N naz70 sevmem ben gıcığım ona çok minnak yanında şişko kalıyorum

Ben sana swnin bana olduğundan daha gıcığım

Yeni mi yaptrdın bırak artık bu ıslerı ya naz gulcem sımdı he :) ben su ısten bı kurtarsam bı daha bulasmam

Sen ulthera, dolgu, iple germe ve en son tüm yüz germe oldun da bana mı şimdi bırak bu işleri değip gülüyorsun? İlginç bir yaklaşımın var.

Yeni yaptırdım henüz 15 gün oldu da sen niye gülecen anlamadım???
Ya ben bi kurtulamadım ki hıc bırı care olmadı ıp yag enjeksıyonu ama mesela oyle korktum kı nazolarım sıkıntı bulasmadım gozaltlarım cokuk bulasmadım kırısıklıklaeım var botox ıstıyo bulasmadım yanı ekstra ıslere hıc gırmıyorum naz bozulmana alınmana gerek yok kotu bı sey solemedım ulthera erıttı toparlamaya calısıyorum dolgu yapmadım ben bu arada yag enj yaptrdım yuzumde begenmedıgım yerlere dokunmuyorum oyle terbıye oldum demek ıstedım.yanı gozaltımı yapsam bılıyorum sıkıntı yasıcam veya nazoları yapsam bılıyorum olmucak eskısınden daha ıyı olmuyo demek ıstedım ama yıne bı sekılde ters anladın.ben de bunu anlamıyorum kusura bakma.

Gozaltında da ysamıstın cunku bu yaptıgın ultjerayı duEltmek ıcın degıl hanı ben hep ultheranın etkısını duzeltmee calıstım.neyse ya cok da anlatmamın anlamı yok nasılsa olmuyo

Gozaltında da ysamıstın cunku bu yaptıgın ultjerayı duEltmek ıcın degıl hanı ben hep ultheranın etkısını duzeltmee calıstım.neyse ya cok da anlatmamın anlamı yok

Gozaltında da ysamıstın cunku bu yaptıgın ultjerayı duEltmek ıcın degıl hanı ben hep ultheranın etkısını duzeltmee calıstım.neyse ya cok da anlatmamın anlamı yok nasılsa olmuyo
Uslüp önemli. Yazarken konuşurkenkinden farklı anlamalara sebep olumabiliyor. Ayrıca swni bir ben yanlış anlamadım sanırım. Demekki senin yazma stilinde bir sorun var.
Uzatmanın anlamı yok dediğin gibi. Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…