Ben sana swnin bana olduğundan daha gıcığım
Evet bi sen yanlıs anlamadın cunku hepınızı tuketmısler bı sekılde.bilemiyorum kotu insanlara denk gelmıs olabılırsınız.ben ıyı nıyetımden gram suphr etmem.beni bi sen yanlıs anlamadın senın grubun yanlıs anladı dıye ben oyleyım anlamına gelmıyo bu ıs.uslubumda bı sorun yok yazı belkı ses tonu ve mımık olmadıgı ıcın sıg kalıyodur.senın de her sey gonlunce olsun ...Uslüp önemli. Yazarken konuşurkenkinden farklı anlamalara sebep olumabiliyor. Ayrıca swni bir ben yanlış anlamadım sanırım. Demekki senin yazma stilinde bir sorun var.
Uzatmanın anlamı yok dediğin gibi. Herşey gönlünce olsun
Ay yolan sen olbuluşacağız ya yakında yüzüme de bunu o sacını başını bir yolayım
Hepinizi derken kimlerden bahsediyorsun ? Forumda neler gördük ne insanlara denk geldik ben kendi adıma yazım sanal ortam herkesi çözmek kolay değil tanışıyorsun onu bile sonradan çözüyorsun:) kavun değil maalesef nazın grubu kalabalık değil başkaları ile yazıştın sanırım neyse önemli olan ameliyatı olup memnun kalman gerisi boşEvet bi sen yanlıs anlamadın cunku hepınızı tuketmısler bı sekılde.bilemiyorum kotu insanlara denk gelmıs olabılırsınız.ben ıyı nıyetımden gram suphr etmem.beni bi sen yanlıs anlamadın senın grubun yanlıs anladı dıye ben oyleyım anlamına gelmıyo bu ıs.uslubumda bı sorun yok yazı belkı ses tonu ve mımık olmadıgı ıcın sıg kalıyodur.senın de her sey gonlunce olsun ...
Boşver jelo. Biz tükenmişler burdan birbirimizi bulduk, tam 5 yıldır dost olduk. Sürekli görüşüp tatillere bile gittik. Tükenmiş tükenmişin halinden anlar misali belki deHepinizi derken kimlerden bahsediyorsun ? Forumda neler gördük ne insanlara denk geldik ben kendi adıma yazım sanal ortam herkesi çözmek kolay değil tanışıyorsun onu bile sonradan çözüyorsun:) kavun değil maalesef nazın grubu kalabalık değil başkaları ile yazıştın sanırım neyse önemli olan ameliyatı olup memnun kalman gerisi boş
hahhahaa aklıma hepBoşver jelo. Biz tükenmişler burdan birbirimizi bulduk, tam 5 yıldır dost olduk. Sürekli görüşüp tatillere bile gittik. Tükenmiş tükenmişin halinden anlar misali belki de
Aynen guzelim cok sukur bugune...Hepinizi derken kimlerden bahsediyorsun ? Forumda neler gördük ne insanlara denk geldik ben kendi adıma yazım sanal ortam herkesi çözmek kolay değil tanışıyorsun onu bile sonradan çözüyorsun:) kavun değil maalesef nazın grubu kalabalık değil başkaları ile yazıştın sanırım neyse önemli olan ameliyatı olup memnun kalman gerisi boş
Ben size tukenmıs demedim yenı tanıstıgınız ınsanlara karsı guvenınız bı sekılde sarsılmıs olabılır.toleransınız azalmıs olabılır.Onyargılı oesın hukumlu olabılırsınız.Ozetle sizi tüketmiş olabilirler dedim sabrınızı ınancınızı yardım etme duygunuzu...ha bunu biz tukenmişler birbirimizi bulduk dıye yorumluyosan diyecek bi seyim yok...Boşver jelo. Biz tükenmişler burdan birbirimizi bulduk, tam 5 yıldır dost olduk. Sürekli görüşüp tatillere bile gittik. Tükenmiş tükenmişin halinden anlar misali belki de
jelesec tukenmıs oldugunuzu soylemedım tatlım naza yazdıgımı okur musun boyle bir ithamım olamaz...ozellıkle sen benım icin kıymetlisin...ha kıymetlı olmasaydın da boyle bı terbıyesızlık yapıp hakaret etmezdım...ben sadece beni yanlıs anlayıp ani tavır almasının daha once guven dugusunu zedeleyenler olmasına bagladım yanı tuketılmesıne...hahhahaa aklıma hepKazen beyin cümlesi geliyor ve %99 katılıyorum :)) estetiğe saranlar çok normal insanlar değil zaten + tükenmişler eklenmiş buna 5 senedir tanıyoruz evet arada bağımızı tamamen kopardıklarımızda var olağan şeyler bunlar kimse kimsenin nazını kaprisini terapisini yapacak değil ha ben seninkini çok yaptım bak nazo neyse kaçtım herkese iyi günler az estetikli günler diliyorum
Pardon da biz garip şşüphecimiydik???Ben garıp suphecı tavırlar ıcınde degıldım cunku sadece derdıme care arıyodum panık halındeydım...yardım eden yardım gorsun, kapıyı kapatana da kapılar kapansın.herzaman soyluyorum allah herkesın kaşbıne gore versın...
Ben de ugrasamıcam valla evet aranızdasuclu olmadın taa kı bı tek ben degilim diyene kdr suclu degıldın...Pardon da biz garip şşüphecimiydik???
Sen yana yakıla beni aradığında girip kadınlar kulübüne sana yazdım. Çektiğim sıkıntıyo da anlattım derdine de ortak oldum. Yüz germe ılduğunu gördüğümde de gayet pozitif yazarak sıkıntının geçeceğini ısrarla belirttim. Özelden de yazdım sana. Daha ne bekliyordun?
En son “
Yeni mi yaptrdın bırak artık bu ıslerı ya naz gulcem sımdı he :) ben su ısten bı kurtarsam bı daha “ diye yazdığını görünce neden gülüyorsun diye sordum, resmen suçlu oldum. Şu yazdığını bir daha oku, hala benim yazdığımda sorun yok sen yanlış anlıyorsun diye düşünüyorsan da senin bileceğin iş, uğraşamıyacağım.Sevgiler
jelesec tukenmıs oldugunuzu soylemedım tatlım naza yazdıgımı okur musun boyle bir ithamım olamaz...ozellıkle sen benım icin kıymetlisin...ha kıymetlı olmasaydın da boyle bı terbıyesızlık yapıp hakaret etmezdım...ben sadece beni yanlıs anlayıp ani tavır almasının daha once guven dugusunu zedeleyenler olmasına bagladım yanı tuketılmesıne...
Bu sorunu ılk yasadıgımda da boyle care ararken cok garıp tepkıler veren oldu...Her seyı cok soruyomusum cok dıbını karıstırıyomusum bunlar normal degılmıs fln filan neyse ya dedıgım gbı uzatmıcam.kısı karsısındakını kendı gbı bılır.
Kosaca yazayım . 1 - Dolgudan memnun değilim demedim. Bir dolgu işlemi bile yapıldığında 1 hafta morarıyor senin işlemin büyüktü komplikasyon çıkması mormal dedim. Dolgum gayet iyi oldu. Ben nazobial dolguyu yıllardır yaptırırım ve hep de memnunumdur. Tavsiye ederim.Seni bir ben yanlıs anlamadım demek ne demek?Allah askına?demek kı oylesın demek o zaman ki yanlıs anlasılmadan bahsedıyosun allahtan kork ya o zaman panık halde derdıme care arıyodum cok soguk ve donuk basıma su su geldı dedın kestın attın derdıme ortak fln olmadın yıne de sagol yapmayadabılırdın.lafım yok benı yanlıs anlayan baska bı arkadastı.zaten gorusmuyoruz.simdi ben bu konu baskıgını acınca enteresan bı sekılde sıcak ve samımı davrandın cok da mutku oldum.evet sımdı dwrdıme ortak oldun benı dınledın resımlerıme baktın moral verdın...samımıyetıne guvenerek(daha once de yasadıgın odemlerden cektıklerını dusunerek) yıne dolgu yaptrıp memnun kalmadıgını yazınca yapma artık demek ıstedım sınırın bozulur gulesın ya bu ıslerden o kdr bıktım kı bı kurtarsam bulasmıcam demek ıstedım.ben bı suru ıslemı tek bı ıslemın hasarı ıcın yaptrdım onu yaptın bununu yaptın yuzunu gerdın dondun bana bunu dedın diyosun bı de sana yuzumun halını attım ne hale geldıgını gosterdım erıyen yerlerı yagla doldurmaya calıstım olmadı ıple germee calıstım olmadı en son yuz germe yaptrmak zorunda kaldım gozaltım nazolarım her yerım oldugu gbı durdu hıc ugrasmadım.korkumdan.bu da son acıklamam lutfen uzatmayalım.kal saglıcakla
Yıllar once yaptıgın goz altı ısık dolgundan bahsedıyorum sen bu kdr onyargılı olmasaydın yanlıs anlasılmalar olmazdı.son olarak seni de bildigi gbi yapsın yuce yaradan.Kosaca yazayım . 1 - Dolgudan memnun değilim demedim. Bir dolgu işlemi bile yapıldığında 1 hafta morarıyor senin işlemin büyüktü komplikasyon çıkması mormal dedim. Dolgum gayet iyi oldu. Ben nazobial dolguyu yıllardır yaptırırım ve hep de memnunumdur. Tavsiye ederim.
2- yukardaki kadar uzun yazaydın keşke baştan gülüyorum diye yazacağına. Bu kadar yanlış anlaşılmalar olmazdı.
3- Bende seni Allaha havake ediyorum.Bildiği gibi yapsın
Ben hayatı geyiğe vuran biriyim belli yaşa geldikten sonra tabi bu duruma geldim:) takmam bazı şeylere burası sanal ortam kimin ne yazdığı çok önemli değil benim için bana zamanında erkek üye dediler:) tanımadan ön yargı ile herkes herkese yaklaşabilir, boşverin polemic olmasın gereksiz yere ceza almayın, hiçbirimiz normal değilizhepinize mutlu sağlıklı pazarlar olsun
Nazo ile ban yemişsiniz şimdi gördüm uzun olduğunu sanmam ....ilk banlarınız hayırlı uğurlu olsun:) herkes birgün milli olacak :)) ben şikayet etmedim ha uyardım da sizi ama neyse olan olmuş geçmiş olsun, yanlış anlamışsınız biribirinizi yazıp konuyu kapıyorum, daha açmayın
Dr unuz kimGoz altını kesmıyo cunku doktorum kesınlıkle gozlerde asımetrı sebebı gozlatı kesısı agız ıcınden gırıyo ama ıste dudagımın bı tarafı felclı gbı gececegını umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?