Çok geçmiş olsunEvet cnm dudagım cok kaydı amq sımdı azaldı 6 kasımda oldum 6 hafta dolacak cok sukur
Aynen iki üç haftada düzelebilinecek bi süreç deyil kesinlikle..üç ayda baya düzelmiş olur ama tam deyil.ben bir sene diyorum..belki dışardan gören düzelip düzelmediğini algılayamaz ama insan kendisi anlıyor..o kabalık günden güne azalıcak..yüzündeki hissizlikte geçicek ama zamanla..belki altı ay belki bir sene..kişiden kişiye deyişen bi durum..hepsi geçicek sen yeterki moralini bozma..ben pozitif düşünceyede çok inanırım..iyi düşünelim iyi olsun..ameliyattan sonra oğlum bana çok kızmıştı.."naptın sen kendine,üstüne bide para verip yüzünü maf ettin"gibi gibi şeyler söylendi durdu..şimdi ise ben böyle güzel olcanı bilmiyodum diyor..Sardunyam seni de tenzıh ederim aynı sorunu yasamadıgın halde bana cok moral verdın allah razı olsun gecıyo evet ama benım de ıyıelsmem gıdım gıdım o kdr tavas kı 6 hafta oldu hala cok kaba yuzum.kımse bana 2 hafta demesın ınanılmaz bı surec bu
Çok geçmiş olsunİnşallah sorunsuz çok güzel,mutlu edici sonuçlar alırsın canım İlk başta olabilir böyle şeyler,kolay bir ameliyat değil . Ben Alt göz kapağı ameliyatı oldum,iki hafta oldu. Her geçen zaman daha oturuyor herşey . Daha basit kolay bir işlem seninkine göre ama şişlik ödem garip şekiller yapabiliyor :) zamanla düzeliyor herşey
Teşekkür ederim. Göz altımda göz pınarında boşluk vardı ve yağlanma vardı. Yani göz altım hem koyu görünüyordu hem çökük hemde Şiş. Ben dolgu yapalım dedim doktora ama yağlanma var,yağ torbasının alınması lazım. Çökük olan kısma dolgu yaparsak yağ torbası ile aynı olana kadar göz altın çok Şiş Şiş durur dedi. Göz altı torbasının alınması lazım ve fazla deri var onunda alınması lazım dedi.arzum77 çok geçmiş olsun..alt göz kapakta ne gibi şikayetlerin vardı..neler yapıldı..
Pek kimse sallamadı ama ben yıne de yazayım cekme azalıyo cok sukur bin sukur.belkı derdı olana ılerıde bı ısık olur.bem karanlıkta kaldım cunku...
Canım selamAynen iki üç haftada düzelebilinecek bi süreç deyil kesinlikle..üç ayda baya düzelmiş olur ama tam deyil.ben bir sene diyorum..belki dışardan gören düzelip düzelmediğini algılayamaz ama insan kendisi anlıyor..o kabalık günden güne azalıcak..yüzündeki hissizlikte geçicek ama zamanla..belki altı ay belki bir sene..kişiden kişiye deyişen bi durum..hepsi geçicek sen yeterki moralini bozma..ben pozitif düşünceyede çok inanırım..iyi düşünelim iyi olsun..ameliyattan sonra oğlum bana çok kızmıştı.."naptın sen kendine,üstüne bide para verip yüzünü maf ettin"gibi gibi şeyler söylendi durdu..şimdi ise ben böyle güzel olcanı bilmiyodum diyor..
Aynı yollardan geçtiğim için sadece sabır diyorum..
Nazayse özelden sormuştum nasıl oldun diye. Senden ses çıkmadı. İyi olmana sevindim. Karanlıkta kaldım diyorsun artık iyisin değil mi? Başka bir sıkıntın yok değil mi? Memnun musun yapılan işlemlerden?
Teşekkür ederimarzum77 geçmiş olsun
Anladım..peki torbalar tamamenmi alındı..çukurlara yağ dolgumu yapıldı..o torbalanmada koyu halkaları daha belirgin yapıyor..benim çok koyuydu..şimdi gitti koyu halkalar..sarartılarda geçer zamanla..göz torbaları insanı çok yorgun gösteriyormuş..geçmiş olsun tekrarTeşekkür ederim. Göz altımda göz pınarında boşluk vardı ve yağlanma vardı. Yani göz altım hem koyu görünüyordu hem çökük hemde Şiş. Ben dolgu yapalım dedim doktora ama yağlanma var,yağ torbasının alınması lazım. Çökük olan kısma dolgu yaparsak yağ torbası ile aynı olana kadar göz altın çok Şiş Şiş durur dedi. Göz altı torbasının alınması lazım ve fazla deri var onunda alınması lazım dedi.
Hem fazla deri alındı,hem yağ torbası alındı.
Şimdi göz altım daha gergin diri ve normal düz duruyor. Ayrıca koyu halka bile gitti sanki,sanırım gergin olduğu için.
Tabi ameliyattan dolayı morluk olmuştu,şimdi sarardı ve elmacık kemiklere indi.
Slm..@Jelesec ayy kız öyle deme eskidi falan Allah korusun ..daha yeni oturdu yüzüm tam anlamıyla..Canım selamsenin yüz eskidi ben hala olamadım
Canımmm aynen oyle ben sımdıden ıyı kı amelıyat olmusum dıyorum kaba yuzume ragmen cok daha dınamık cunku...gercekten moral cok onemlı agzım oyle kalcak sandım gunlerce kaygılandım ama gecıyo cok sukur bın sukurAynen iki üç haftada düzelebilinecek bi süreç deyil kesinlikle..üç ayda baya düzelmiş olur ama tam deyil.ben bir sene diyorum..belki dışardan gören düzelip düzelmediğini algılayamaz ama insan kendisi anlıyor..o kabalık günden güne azalıcak..yüzündeki hissizlikte geçicek ama zamanla..belki altı ay belki bir sene..kişiden kişiye deyişen bi durum..hepsi geçicek sen yeterki moralini bozma..ben pozitif düşünceyede çok inanırım..iyi düşünelim iyi olsun..ameliyattan sonra oğlum bana çok kızmıştı.."naptın sen kendine,üstüne bide para verip yüzünü maf ettin"gibi gibi şeyler söylendi durdu..şimdi ise ben böyle güzel olcanı bilmiyodum diyor..
Aynı yollardan geçtiğim için sadece sabır diyorum..
Salladın sen ya sallamaz mısın cebını bıle verdın bana AALLAH RAZI OLSUN oyle onemlı kı bu surecte bı destek bulmak cocuklarından gor ınsallah canım cok sagol ne desem az:) ben salladım elimden geldiği kadar tabi , geçer geçer sıkıntıların kolay bir ameliyat değil ben hala olmadım olacağım da yok sanki:) kapadım narkoz alma durumunu :) yaş ilerledikçe bu işler bana zor gelmeye başladı
Cok sagol canımın ıcı sana da cok gecmıs olsun ınsallah cok cok memnun kalırsınÇok geçmiş olsunİnşallah sorunsuz çok güzel,mutlu edici sonuçlar alırsın canım İlk başta olabilir böyle şeyler,kolay bir ameliyat değil . Ben Alt göz kapağı ameliyatı oldum,iki hafta oldu. Her geçen zaman daha oturuyor herşey . Daha basit kolay bir işlem seninkine göre ama şişlik ödem garip şekiller yapabiliyor :) zamanla düzeliyor herşey
Valla tamamenmi alındı bilmiyorum ama alındı işte :)) Yani tamamenmi alacaksınız diye sormadım,doktorum yağ torbalarını alacağız demişti.Anladım..peki torbalar tamamenmi alındı..çukurlara yağ dolgumu yapıldı..o torbalanmada koyu halkaları daha belirgin yapıyor..benim çok koyuydu..şimdi gitti koyu halkalar..sarartılarda geçer zamanla..göz torbaları insanı çok yorgun gösteriyormuş..geçmiş olsun tekrar
Yani şimdiden memnunum :))Cok sagol canımın ıcı sana da cok gecmıs olsun ınsallah cok cok memnun kalırsın
Kime yaptrdın yoo tam aksı cok onemlı bi işlem benceYani şimdiden memnunum :))
Herkese mutlu edici sonuçlar dilerim. Kolay değil,en ufak bir işlem gibi görünsede kolay değil yani.
Doktorum aynı benim,tüm işlemleri kendisine yaptırıyorumKime yaptrdın yoo tam aksı cok onemlı bi işlem bence
Salladın sen ya sallamaz mısın cebını bıle verdın bana AALLAH RAZI OLSUN oyle onemlı kı bu surecte bı destek bulmak cocuklarından gor ınsallah canım cok sagol ne desem az
Slm..@Jelesec ayy kız öyle deme eskidi falan Allah korusun ..daha yeni oturdu yüzüm tam anlamıyla..
Sende olursun nasip bu işler..geç olsun güç olmasın..senin için hayırlı zamanda olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?