- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Konuşmak farklı şey çok yakın olmak farklı şeyler ayrıca kızın arkasından da konuşuyorlardı.Siz konuşmuyosunuz diye diğer insanlar da küsmek zorunda değil. Rahatsız oluyorsan görüşmezsin
Tabii ki biliyorlar tanıyorlardı yani dedim ya o yüzden inadına yapıyorlarmış gibi diye.Bu arkadaşlar senin anlattığın ayşe'nin o ayşe olduğunu biliyorlar mı? Gerçi hiç önemli de değil, sen derslerine odaklan, ne yaparlarsa yapsınlar.
trip atmak derken? ben onları kıskanmıyorum görüşmeyi kestim zaten. trip atcak olsam görüşürdüm. kazık yemiş gibi hissediyorum.Ayşe arkadaşınla sizi kıskanıyormus olay cikariyormus sen onla gez diye trip atıyormuş. Şimdi aynı Ayşe senin arkadaslrinla kanka olmuş sen onları cekemiyosun Ayşe gibi olmuşsun kiskaniosn nerdeyse Ayşe gibi trip aticaksn ne farkın varki bu ayseden . Doğrumu anladim ki konuyu önüm arkam Ayşe oldu sanki
Niye kazık yemis gibi hissediosn ki arkadaslrin sana yanls yapmams kizla kanka olms ne var bundatrip atmak derken? ben onları kıskanmıyorum görüşmeyi kestim zaten. trip atcak olsam görüşürdüm. kazık yemiş gibi hissediyorum.
ayşeden ve etrafındakilerden uzak dur.
ayşe haset bir kız.
ayşe kaka bok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?