- 12 Ekim 2015
- 189
- 163
- 53
- Konu Sahibi lilyumkokusu
-
gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım bir kayınvalidem var. fakat biraz patavatsızligi da vardır ne yazık ki. baktığımda kırılacağım ufak tefek çok şey söylemiştir ama “aynısını kendi kızına da söyler” diye düşünüp kızmam. amaaa bazı seyler oluyor gerçekten kırılıyorum. basit patavatsizliklar değil, aileme ve bana değer vermediğini hissettiğim ufak tefek ama beni üzmeye yeten seyler.
bir yanım “yaşlı kadın, değişmez, kabullen, şükret millet kimlerle uğraşıyor” diyor. diğer yanım “alttan alma, o da öğrensin nasıl davranacağını, ayıp denen bi şey var, karşısında kim olduğunu bilsin, biraz ince olsun, hem hep alttan alırsan uzun vadede daha fazla sıkıntı çıkar, hem kizdiklarinr o kadar da basit seyler değil” diyor.
bir kere “bana kırılınca söyle” demişti. eltime görümceme bir kırgınlığım olup olmadığını sormuştu. ben de “var ama anlatmicam” demiştim. hemen gidip onlari uyarmış olmalı ki ikisi de bana aşırı iyi davranmaya başlamışlardı, gönlümü almaya çalışmışlardı (onlar zaten beni neden kırdıklarını iyi biliyorlardı). iyi niyetli de olsa onlara anlatmıştı sonuçta, bu kötü. ama bir yandan da bakış açısı bu kadının işte, kırgınlık olmasın, basit seyler unutulsun diye düşünüyor.
yakında başka şehre taşınacaklar senede bir görüşmeye başlayacağız zaten. gerçekten yapici davranmak istiyorum. yüzleşmek mi daha iyidir sineye çekip görmezden gelmek mi?
Anlattığınız mevzu ise ağzınızı açmanıza kv'nizi üzmenize değmez.
Anladım ama üstünden zaman geçtiyse boşverin bence.kırıldığım şey başka. onu buraya yazmadım. aileme ve bana değer vermediğini hissettiren bir iki tavrı.
Yakında baska sehıre gideceklerse bosvergerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım bir kayınvalidem var. fakat biraz patavatsızligi da vardır ne yazık ki. baktığımda kırılacağım ufak tefek çok şey söylemiştir ama “aynısını kendi kızına da söyler” diye düşünüp kızmam. amaaa bazı seyler oluyor gerçekten kırılıyorum. basit patavatsizliklar değil, aileme ve bana değer vermediğini hissettiğim ufak tefek ama beni üzmeye yeten seyler.
bir yanım “yaşlı kadın, değişmez, kabullen, şükret millet kimlerle uğraşıyor” diyor. diğer yanım “alttan alma, o da öğrensin nasıl davranacağını, ayıp denen bi şey var, karşısında kim olduğunu bilsin, biraz ince olsun, hem hep alttan alırsan uzun vadede daha fazla sıkıntı çıkar, hem kizdiklarinr o kadar da basit seyler değil” diyor.
bir kere “bana kırılınca söyle” demişti. eltime görümceme bir kırgınlığım olup olmadığını sormuştu. ben de “var ama anlatmicam” demiştim. hemen gidip onlari uyarmış olmalı ki ikisi de bana aşırı iyi davranmaya başlamışlardı, gönlümü almaya çalışmışlardı (onlar zaten beni neden kırdıklarını iyi biliyorlardı). iyi niyetli de olsa onlara anlatmıştı sonuçta, bu kötü. ama bir yandan da bakış açısı bu kadının işte, kırgınlık olmasın, basit seyler unutulsun diye düşünüyor.
yakında başka şehre taşınacaklar senede bir görüşmeye başlayacağız zaten. gerçekten yapici davranmak istiyorum. yüzleşmek mi daha iyidir sineye çekip görmezden gelmek mi?
iste ben de kızınca boyle dedim kendi kendime. ama sonra kadın iyi niyetli ana kız olalım istiyor diye sakinleştirdim kendimi. açıkçası mesafeli bir iliski istemiyorum. sizin kırgınlığınız cok daha büyüktür belki. ama şimdi böyle boş ver boş ver dedikçe, konuşmadıkça acaba içten içe kinleniyorum bu daha mi tehlikeli diye düşünmeye başladım. o yüzden konu açtım.Ben kendimi geri çektim. Olabildiğince az ikili muhabbet. Aynı şehirdeyiz ayda 1 kez onlar gelir 1 kez biz gideriz.1 defa da eş dostta akrabada toplanırız.
Hiçççç umursayıp konuşmam. Kuzuuummm nasılsın der. İyi sen . İyi. Muhabbet açmaya çalıştıkca susarım.
3 cuma msj attı.
Hayırlı cumalar yazdım. Geçtim daha onuda yazmıyor. Beni çıldırtıyor hareketleri. İstemiyorum konuşmak eşim için mesafeli konuşuyorum ayda 1-2 o kadar. Kendini üzme. Asla değişmezler.
Yok kuzucum sadece dengesiz konuşması. Benim canımı sıkacak cümleler kurması.iste ben de kızınca boyle dedim kendi kendime. ama sonra kadın iyi niyetli ana kız olalım istiyor diye sakinleştirdim kendimi. açıkçası mesafeli bir iliski istemiyorum. sizin kırgınlığınız cok daha büyüktür belki. ama şimdi böyle boş ver boş ver dedikçe, konuşmadıkça acaba içten içe kinleniyorum bu daha mi tehlikeli diye düşünmeye başladım. o yüzden konu açtım.
sizi kendime benzettim. dolmuş dolmuş dolmuş sonra da inceldiği yerden koparmışsınız. iste ben koparmak istemiyorum ipi. keşke konuşsaydım demişsiniz ya ben de yeri gelince konuşayım mi acaba diyorum bilemiyorum. sıcağı sıcağına konuşmak da ortam olmadı inanin. bi de çok beceremem böyle konularda yüzleşmeyi. hemen ahlarım zaten lanet olsun. bir kere bir şey demişti gizleyemedim tepkimi yuzum düştü. ama hiç bi şey demedim. sonra gelip onu demek istemedim diye açıklama yaptı. o yüzden içinde tutma kadının telafi etmesine izin ver diyorum bi yandan. ama iste obur yan da malum. ahahha ne kararsız kadın diyordur bütün forum benim icin. valla böyle önemsediğim mevzularda ayrıntıcı ve kararsizimdir. fevrilikten daha iyi bence.Yok kuzucum sadece dengesiz konuşması. Benim canımı sıkacak cümleler kurması.
Eltinle senin çocuğun aynı anda olsa tercihimi onunkine bakmaktan yana kullanırım.( ilkokul mezunu evde oturan bir kadın ama yinede onun çocuğuna bakarmış. Öğretmenim ben çalışmayıp bebek büyütecekmişim.5-6 yaşa kadar. Sanki isteyen oldu ondan.
Özel okulda çalışıyorum ben bi dönem maddi sıkıntı yaşadım telefondan ayakkabı çanta bakıyordum DAHA ÇOK BAKARSIN ALAMAZSIN Kİ gibi cümleler kurdu.
Eltim ilkokul mezunu olabilir ama eşimin kardeşini bak anlaşamayabilirsin gibi uyardık. Gitmiş eltime yetiştirmişler kaynım ya da kaynanam.
Bu gibi bir sürü şey. En son ben istemiyorum sizinle samimi olmayı. Bi defa bitti mi bitti. Lütfen. Dedim
Eee anlat napmışım dedi. LÜTFEN dedim. Şimdi karşılıklı susuyoruz:)))
Nasılsınn?
İyi sen??
İyiii :))
Sonra ortamdaki başka kişilrle muhabbet edip kalkıyorum.ayrıca içten içte kine 5 yılda biriktirdim. Çok daha fena keşke içime atmayıp saydırsaydım belki bu kadar kinlenmezdim.
özen dogru bir kelime. insanın beklediği de bu zatenİnsan değişime, gelişime açık olduktan sonra 80 yaşında olsa da değişir, kendine küçük büyük bir şeyler katmaya çalışır.
Karakter olarak böyle biriyse, bu olgunluk varsa, incindiğiz yerleri söyleyin, bilsin. Düzeltemese de en azından daha bi dikkat etmeye çalışır.
Benim kvler de patavatsız sayılacak huydalardı ama iyi insanlardır. Ben onlara nazaran daha ince düşünen biriyim, onlar biraz denk geledir bazı konularda.
4 yılı tamamladım evliliğimde ve kah konuşarak, kah kendi tavırlarım yüz ifadem, davranışlarımla tepki vererek vs vs kendimi de aile içinde onlara tanıtmış oldum, çekinmeden bana ters gelen hareket ve sözlerini söyledim... Kesinlikle onların 4 sene önceki insanlar olduklarını söyleyemem şimdi. Bana karşı daha özenliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?