yüzme mi ? plates mi?

Kendisi araştırsın sen neden üstüne düşüyorsun anlamış değilim , istek kişinin kendisinde varsa var yoksa olmaz zaten

sanırım ben anlatamadım, istek zaten var ama o karasız hangisi faydalı olur acaba diyor 2 şık arasında kaldı bende şıkkı 3e çıkarıp plateside önerdim istemezse zorlayacak değilim benden yardım isteyen o zaten, ben de buraya bilenlere sorayım dedim çok mu

Kezinlikle katiliyorum! sirf musterilerini kacirmamak icin tabikide yuzmeyi degil body tafsiye edecekler. Ben daha oncede baska bir arkadasin konusunda sana yuzmeyi tafsiye etmisdim sanirim.
Ve hala yuzme diyorum. Yada ciddi bir kaburluk varsa, fizik terapisini almasinida oneririm...

evet canım hatırladım seni:52: tamam önerini dikkate alıcam:34:

Öncelikle...1 yaz(cık) kasada oturmakla,sürekli duruş bozukluğu oluşmaz.

Body faydalıdır elbette,duruşu düzeltir,hem kendine ve bedenine güven getirir.
Yüzme de faydalıdır ama devam etmesi body den daha zor olabilir.
Pilates'e genellikle kadınlar sıcak bakıyor.Erkek örnek istersen,Burak Kut yapıyormuş,hatta boyu 1-2 cm uzamış sanırım.

1 yazcık kasada oturması başlatmış olabilir diye düşündük yorumunuz için teşekkürler

Kendisi zaten platesi istemiyorsa bunu daha fazla irdelemenin bir anlami yok. Burdakiler plates derse ne olacak ki, zorla mi yaptiracaksin? Yuzme seviyorsa yuzsun. Gayet guzel bir spor.

tabi ki zorla yaptırmıycam o plates için salona gitmeyi istemiyor evde yapmam demiyor ki :19:elinden geldiğince dener evde yapan çok arkadaşım var

Konuyu okuyunca aynı beni ve kızımı tarif etmişsiniz sanki :) Ben 14 yaşlarında falanken devamlı bahsettiğiniz gibi yürüyordum ve annemde sık sık dik dur diye söyleniyordu ve bende zamanla dik durmaya alıştım. Kızım ise yaklaşık bir yıl tv izlerken,yürürken kamburunu çıkarta çıkarta yürüyordu bende devamlı dik durmasını söyleyerek onu sık sık uyarıyordum ve zamanla dik durmaya alıştı. Kesinlikle siz erkek arkadaşınızı sık sık uyarın çünkü kesinlikle işe yarıyor. Kızım şimdi o kadar dik duruyorki annanesi ne bu halin kız kasım kasım kasılıyorsun diyor:1:

yuzme evet en ıyı spor dalıdır ,herseye faydası vardır ama ,plates de durus bozuklugu gercekten duzeltılebılıyor .

ayrıca body ısını sakın abartmasın .kas yapalım derken goz cıkarmayın .hanter kaldırmak cok da saglıklı degıldır .

hanter kaldırmayı abartmamak gerekıyor .fazlası durus bozuklugu kambura kadar gıdıyor .

hatta hanter kaldırmanın boyu bıle etkıledıgını duymustum ben .

kesınlıkle yüzme dıyorum :46:

ben 6 yaşında başlamıştım 15 yaşında bıraktım ama okadar çok faydası var kı

mesela benım ne belım ağrır ne başka bı yerım tabı regl dönemınde değılsem :1:

gerçı ben baleyede gıttım uzun seneler belkı onunda faydası olmuştur ama hep dık yürürüm

hatta annem dalga geçer, senın g..... oklava mı var dıye :44:

yazda geldı bence bı denesın sevgılınız

Konuyu okuyunca aynı beni ve kızımı tarif etmişsiniz sanki :) Ben 14 yaşlarında falanken devamlı bahsettiğiniz gibi yürüyordum ve annemde sık sık dik dur diye söyleniyordu ve bende zamanla dik durmaya alıştım. Kızım ise yaklaşık bir yıl tv izlerken,yürürken kamburunu çıkarta çıkarta yürüyordu bende devamlı dik durmasını söyleyerek onu sık sık uyarıyordum ve zamanla dik durmaya alıştı. Kesinlikle siz erkek arkadaşınızı sık sık uyarın çünkü kesinlikle işe yarıyor. Kızım şimdi o kadar dik duruyorki annanesi ne bu halin kız kasım kasım kasılıyorsun diyor:1:

iyi o zaman aynen devam ediyorum ,bazen artık sırtım ağrıyor dik durucam diye diyor ama zamanla o alışkanlığı kazanınca geçer diye biliyorum hatta bu sefer eğik durunca ağrı hissedermiş :)

yuzme evet en ıyı spor dalıdır ,herseye faydası vardır ama ,plates de durus bozuklugu gercekten duzeltılebılıyor .

ayrıca body ısını sakın abartmasın .kas yapalım derken goz cıkarmayın .hanter kaldırmak cok da saglıklı degıldır .

hanter kaldırmayı abartmamak gerekıyor .fazlası durus bozuklugu kambura kadar gıdıyor .

hatta hanter kaldırmanın boyu bıle etkıledıgını duymustum ben .

yok abartıyı bende sevmem sadece daha fit bir görünüm için istiyor ve halter kaldırmıyor yani boyu ve duruşu etkileyecek ağır aletlere girmiyor

kesınlıkle yüzme dıyorum :46:

ben 6 yaşında başlamıştım 15 yaşında bıraktım ama okadar çok faydası var kı

mesela benım ne belım ağrır ne başka bı yerım tabı regl dönemınde değılsem :1:

gerçı ben baleyede gıttım uzun seneler belkı onunda faydası olmuştur ama hep dık yürürüm

hatta annem dalga geçer, senın g..... oklava mı var dıye :44:

yazda geldı bence bı denesın sevgılınız

ooo siz çok uzun süre yüzmüşsünüz ne güzel:) acaba en az ne kadar süre yüzmesi gerekir:26:

Back
X