Yüzsüz görümce

bence siz evinize gelen misafirenormal davranın ama normal gunde aramayın sıze boyle hıssettırdılerse ... eşinize bişey soylemeyın uzatmanın kımseye faydası olmaz... onların yaptıklarıda doner dolaşır onları bulur...

Ne değişik insanlar var ya...kıza niye çemkiriyorsunuz..bari mantıklı olsanız :KK48: o altınlar bu kızın hakkı hukuken de
Çemkirmek ne demek? Terbiyesizleşmeyin isterseniz. Ben altınla ilgili bir şey mi yazmışım?
Bana mantıklı olmamı söyleyene kadar okuduğunuzu anlayabilseniz keşke.

Canım ne yaparsan yap ele yaranamazsın alana kadar başka aldıktan sonra başka eşler nişanlıyken peşinde pervane olur evlenince geçimden korkup ailelerinin peşinden ayrılmazlar bide onlarla kötü olduğunda sana sataşır kavga çıkarırlar ben eşimle severek evlendim dul bir kızlarıyla torunları vardı şimdi bana bir laf sayıyorlar her lafları kurşun gibi kayınvalidemle kayınpederim de onları tutuyor alana kadar birtaneydim şimdi hastalıktan kurtulamıyorum devamlı hastane köşelerindeyim üzgüntüden elle mücadele etme baş edemezsin kendine yaparsın ne yaparsan ya tamamen bırak yada sesini çıkarmam hakkını savununca deli bu diyolar delirttik demiyorlar

Belli ki eşin ailesine aşırı düşkün.
Mesela görümcen gelcekse ve sen itiraz etsen de eşin bildiğini okuyorsa eşine gülümseyerek tamam hayatım gelsinler madem söylemişsin artık de şaşırt onu sorun çıkaran biriymişsin gibi görünme.
Görümcen gelince de eşinin olmadığı bi an "ee napıyorsunuz ne var ne yok" de sonra birkaç laftan sonra "bizde şükür işte idare etmeye çalışıyoruz herşey çok pahalı kıtı kıtına yetiriyoruz bide bizi zengin sanıp borç isteyenler bile var ay insanlardaki ne rahatlık he" de gülerek sonra da ay telefonum mu çalıyor dur bi bakayım mutfaktaydı de git böyle arada gülerek sokuştur lafı.
Bide artık evlenmişsin ama eşini tanımadan mı evlendin hani bi tek anası yaşlı karışmaz diye mi aklın kaydı yani değişik geldi.
Ablaaaaaaaa banada ders versene bu konuda beya :D aşırı begendim :D

Back
X