- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi witchhunter
-
Eşiniz yardım etsin kardeşi değil mi ??Ozamanda eşimi sokuyor devreye
Bende diyemiyordum , artik kimseye yuz vermiyorumHaklisin canim amaiste öyle kolay kolay hayir diyemiyorum
Hahahah gorumce lafi yetiyor gicik etmeye demekki :) aslinda bende gorumceyim ama gelinimizden hic ole seyler istemem ...aslında gelinlikten değilde hayir diyememek hadi ediveriyim yardim diyorum fazla yardimseverim herhalde heheh iki dakika kendimize ovdum.E gelinsin demi sonuçta diyemezsin. Bende sanki yıllardır evli görümcelerden çekiyorumm aaaa
Eşimin bildiği konu olsa bile etmez ama ben bilmiyorum der siyrilirEşiniz yardım etsin kardeşi değil mi ??
En iyisi o aslında demek lazimBende diyemiyordum , artik kimseye yuz vermiyorum
he valla görümce lafı yetiyoHahahah gorumce lafi yetiyor gicik etmeye demekki :) aslinda bende gorumceyim ama gelinimizden hic ole seyler istemem ...aslında gelinlikten değilde hayir diyememek hadi ediveriyim yardim diyorum fazla yardimseverim herhalde heheh iki dakika kendimize ovdum.
Hata sende böylelerini tepelerinize cikariyorsunuz sonra diger beyinsizlerde bunlara heveslenip adam kullanmaya calisiyorlar. Birileride bana denk geldi bir kere pat pat konusacaksiniz cekinmeyeceksiniz yoksa bu asalaklar vs türler her yerde varlar. Benim gorumce ve kaynanada bu tiplerden simdi yanastirmiyorumAksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Sanslisin olmasin zaten gorumce falan ..he valla görümce lafı yetiyoben olamıyacam görümce sevgilitomun kız kardeşi yok şükürr yok diyememekten kaynaklanıyo zaten ya
Evet kesinlikle haklisin deseydin laflari ozaman boyle yapamazLardiHata sende böylelerini tepelerinize cikariyorsunuz sonra diger beyinsizlerde bunlara heveslenip adam kullanmaya calisiyorlar. Birileride bana denk geldi bir kere pat pat konusacaksiniz cekinmeyeceksiniz yoksa bu asalaklar vs türler her yerde varlar. Benim gorumce ve kaynanada bu tiplerden simdi yanastirmiyorum
Tatlim demezmiyim diyorum. Hii haklisin tabi deyip sen yapsana yaa diye devam ediyor. Dediğin gibi diplomayi ben amcam sanki
Basa gelen cekilir misali cekiyorum iste napiyim canimAblam Allah yardımcın olsun iyi dayanıyorsun
"Vaktim yok" cümlesini daha sık telaffuz etmelisiniz sanırım. Açık açık bebekle uğraşıyorum, yemek yapıyorum, zamanım yok ilgilenemiycem kusura bakma deyin. Ödevlerini yapmayı ve görgüyü öğrensin, kazık kadar olmuş yaptığı tam bir terbiyesizlik. Diplomayıda size vermeyecekler nitekim. Yapmayın, ne derse desin...Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Okadar haklisiniz ki hep insanlara yardim edelim kendimizden taviz verelim hep boyle yetistirildik ya şimdi zor geliyor. Ogrenmek lazim gereksiz saygisiz insanlara hic degmiyor"Vaktim yok" cümlesini daha sık telaffuz etmelisiniz sanırım. Açık açık bebekle uğraşıyorum, yemek yapıyorum, zamanım yok ilgilenemiycem kusura bakma deyin. Ödevlerini yapmayı ve görgüyü öğrensin, kazık kadar olmuş yaptığı tam bir terbiyesizlik. Diplomayıda size vermeyecekler nitekim. Yapmayın, ne derse desin...
Gerçi sevgilim kırk görümceye bedelSanslisin olmasin zaten gorumce falan ..
Ona yine ladini rahatça söylersin olmadi kusersin yola gelir canimGerçi sevgilim kırk görümceye bedel
Lafımı da söylesem küssem de bu aralar yola gelmiyo maalesefOna yine ladini rahatça söylersin olmadi kusersin yola gelir canim
Katılıyorum ayrıca size tavır veya giciklik yapsaydi ödevi dediğiniz gibi sizi dinleyip kontrole göndermezdi.demekki sizi kullanmıyor.gercekten ihtiyacı vardı ki kontrole bile razi olmuş. Yoksa yapmayınca siz uzaklaşirdi. Bukadar sinirlenmeyin aciklamissiniz anlayışla karsilamis .Bence gayet normal bir laf
Sen uyardığın ve rahatsız olduğunu belli ettiğin için
"Mani olmadım umarım" demiş, ne desin
Bir de ek olarak bir tespit daha yaptım ki kkda konu içinde görümce ve kaynana geçiyorsa herkese bir celallenme bir hararet geliyor. Büyütülmeyecek, problem olmayacak olaylar alevlenip yakıp yıkıyor. Aslında realitede karşınızda bulunan kaynana ve görümceden çok algısal olarak, kafanızda kurduğunuz kaynana ve görümce imgelerine çok sinirlendiğinizin farkında mısınız? (genele diyorum)
Bir tanesi dokuzuna bedel desene .. Allah yardimcimiZ olsun valla9 Görümcem var şikayetsiz ama bir tek Eltim yedi bitirdi beni..
Sende haklisin arada bi odunluklari tutuyor kalbin kafali oluyorlar kaftan anlamiyokar benim kesimde öyle bu siralar salgin var herhalde :) erkeklerde man kafalilikLafımı da söylesem küssem de bu aralar yola gelmiyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?