- 4 Eylül 2014
- 502
- 327
- 78
- Konu Sahibi witchhunter
-
Gel de laf söyleme işte. Ben kuzenim olduğu için staj dosyasıyla kafasına vurmuştum bi tane de içim soğumuştuAyy evet bende onun ödevini yapiyorum o whatsap.ona uyuyor yazmis utanmadan ben gece bilmem kaç kere kalkiyorum uyuyan o
Bizim aramiz hep mesafelidir ama işleri düşünce onlar mesafeyi siler atar can ciğer kuzu sarmasi misali yanasiriyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir,sen iyiliğini yapmışsın.
boşver,, ama birdaha bu tarz tavırlara girişirse uyar
bellkı senden küçük , çekinme yani.
arada tavrı koymak lazım ki nerde durmaları gerektiğini bilsinler
Ahh ahh bende bi vurabilsem..Gel de laf söyleme işte. Ben kuzenim olduğu için staj dosyasıyla kafasına vurmuştum bi tane de içim soğumuştu
EE yapmadim ya tabiki sinir olur gicik olur uyucakti ben yapmayinca uykusundan oldu hanımefendimani olmadık kısmını imalı demişki hanımefendi gıcık olmuş sanırım.
Evet ya niye diyemiyosam. Onlar bana ne lohusaligimda ne hamileligimde yardim mi ettiler sanki.. Doguma iki hafta kala yemek yaptim sofra kurdum onlara da killari kipirdamadi salaklik bendeHele hele orumceğe bak. Yapma kız ödev yapamam de ah şu gelinler bi hayır diyemiyorsunuz
Ayni şehirde olsaydik canim denerdim. Hoş elinden bi oa gelmez o yaşta bi kahve yaptigini görmedim iki yildirO size ödev yolladıkça siz de ona iş buyurun
ben ödevine göz atayım sen de ütüyü yapıver, evi süpür, toz al, balkonları yıka :) deyin...bir süre sonra yılacaktır...
Herkes senin gibi olamiyo canim ne yazikki..Ahhh ben ne çalışkanmışım yaa hiçbir zaman ödevimi birine yaptırdığımı kontrol ettirdiğimi hatırlamıyorum. Çekinirdim ben başkasına yaptırmaya.
Beni çağır da gelip kafasına hoş bi geçireyim defteri kitabı sizde rahatlayın hahahaAhh ahh bende bi vurabilsem..
Çok sevinirim valla. Azcik akli basina gelir belkiBeni çağır da gelip kafasına hoş bi geçireyim defteri kitabı sizde rahatlayın hahaha
Şımarıksa şimdilik zor canım ama evlenince aklı başına gelir öyle derler yaaÇok sevinirim valla. Azcik akli basina gelir belki
Çocuk gibi hic demessin üniversite öğrencisi taburlar davranislar ortaokul çocuğu gibi ayni. Kendi hic bisey yapamazŞımarıksa şimdilik zor canım ama evlenince aklı başına gelir öyle derler yaa
Uyarın bence kendi yapmayı öğrensin artık,küçük değil sonuçta...Herkes senin gibi olamiyo canim ne yazikki..
Haklisin canim amaiste öyle kolay kolay hayir diyemiyorumAlistirma benceee ..
Ozamanda eşimi sokuyor devreyeUyarın bence kendi yapmayı öğrensin artık,küçük değil sonuçta...
E gelinsin demi sonuçta diyemezsin. Bende sanki yıllardır evli görümcelerden çekiyorumm aaaaHaklisin canim amaiste öyle kolay kolay hayir diyemiyorum
Öyle yapcam diyorum diyorum iste sonra neyse hadi diyorum. Halbuki daha bu yaz yemin ettim onlara tek bi yardim etmicem diye ama yardim ettim iste yine daha sert olmam lazimYüz verme sakın. Işim var de salla başından... Ödevleri bırakıp gittiğinde yapma sakın işim vardı cart curt diyip salla.. Çok haratsız oluyorsan eşine söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?