• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komşular kv de dahil ??

Zaten o sizinle aranızdaki konular da kayinvalide haklı bile olsa şuan başkalarına anlatarak haksız bence sen kayinvalidenle konuşmalisin beni sevmeye bilirsin bende seni ama arada saygı olmak zorunda nasıl kendini de beni de reklam edersin diye kayinpederin de duysun yani burda beni dışlamaya çalışmak insanlara kötülemek insanlik mi de ya umursamazsan gene anlamaz bunlar.Ben senin yerinde olsam napardim ikili oynardım şikayet etmezdim ve komşulara selam vermeye devam ederdim Alahin selamı bu almasalar bile onlara vebal.Onların yanında kayinvalideme iyi davranır yanlarından güleryüzlü geçerdim bilerek yani herzaman arkadan konuşan kötüdür.
Ne komşular ne kv ne iyiligimi ne de kotulugumu görmüşlerdir ...
Ben çok cabaladim kv ile iyi olmak.için ama.olmadı gerçekten hep eltilerimi sevdi üstün gördü . Bosverdim onu kp ye anlattım bak esin böyle diyor dedim oda bana öyle bir baktiki bu yastan sonra napim ne diyim dedi gitti daha napim zaten esim onlarla kavga etti konuşmuyor bende konuşmuyorum . Hamileyim ameliyat oldum kv üst katta gevmis olsun bile demedi daha napim

Ya kayinvalide artık değişmez o yasa gelmiş değişmez ben onu anladım canım yani takarsan hastalık sahibi olursun hee de geç he hee de boşver sen kocana bak evliliğine bak yani uyuşmaya bilirsin ama sonuçta eşinden memnunsan seviyorsan oda annesi onu iyi kötü büyütmüs eşin için bisilere göz yummak zorundasın onlara bişey olmaz gelmişler kaç yaşına olan sana eşine olur yani sizin evliliginizi etkiler yarın bigun bu konulardan eşinle aran bozulur etrafı sevindirme komşular konusunda da sakin komşularınla kavga etme sakınnn görüşme ama adını mahallede çıkarma çirkef gelin derler akıllıca hakaret et şerbete göre şeker ver.Bu olaylar üzerine polise şikayet etmen yalnıs olmuş keske bendim demeseydin o an sinirle hareket ettin kayinvalidenin ekmeğine yağ sürdün.

Diğer eltilerimle iyi diyorsun bak bilmiyorum herşey karsilikli demek onlar daha akıllıca davraniyorlar sende bin düşün bir hareket et zamana birak bişeyleri zaman herşeyin ilacı yarin diğer eltiyle bisi olur sna doner bazı insanlar böyledir biriyle iyiyse diğeriyle kesin kötüdür boşver yani sn koyver gitsin evliliğine zarar verecek davranışlardan kaçın.Kocanin annesidir atsan atılmaz satsan satilmazz

Ya aslinda cok hosuma gitti kadinlara soylediklerin:KK48:
Kaynanan o cahil kadinlari toplayip dedikodunu yapiyor onlarda cahillikten sana kinleniyor...ve oradan tasinmakaya bak umarim kendi eviniz degildir..bazen sukrediyorum kaynanadan kalma alt tada ustte ev olmadina ve kiraci olduma:rapci:

Bende kayinvalidemle karşılıkliyiz ama ev kendi üzerimize yani hiç onlara bağimli değiliz işimiz ayrı bunlar da çok önemli

Öff vıcık vıcık laçka olmuş aranız bende taşınmadan yanayım belkide en hayırlısı bu olacak yoksa kadınların toplu halde hışmına uğrayabilirsin kv de unutma !

kocanıza durumu anlatıp taşının bence ordan ya, koskoca kadınları nasıl dolduruyorsa kayınvalideniz, insanlar hiç büyümüyor gerçekten hep çocuk.ya da çirkefler apartmanına denk gelmişsiniz.

birgün pazardan dönüyordum komşunun oğlunu gördüm bana bakıp gülümsedi ve bende bir tane muz verim dedim annesi beni gördüğü an oğlunun elinden tutup gitti .

Burda kadın saçmalamis

1 saat 2 saat derken dayanadim aradim polisi bağıra çağıra konuşuyorum bebeğim uyumuyor zaten falan diye attim 10 dk geçti polis geldi kadınlardan biri kimmiş şikayet eden çıksın karşımda soylesin diyor tuttum kendimi

Burda da siz.
Polis napsin onlara yahu.
Iceri girin bidaha kaldırımda oturmayin mi diyecek.

İyi yapmışsın boşver. Ezdirme kendini. Yapmasın o da dedikodunu insanlara seni kötülemesin . Çok ayıp. Allah büyük sen sabırlı ol yine de komşularla aranı bozma. Sen iyi ol ki insanlar anlasın kvnin kötü olduğunu.

Son laragraftan birsey anlamafim. Gorumcen gelmis. Gerisini anlamadim.
Bir telefon mevzusu var ama inan anlasilacak gibi degil.

Kocan nerede? O ne diyor?

Size rahat vermezler huzurunuz icin tasinmaniz lazim.
Kv nizde orada otururken polisi aramak yerine hic muhatap olmamayi tercih ederdim sahsen.

Çıldiricam :skandal:

Çok sıcak nemli bir şehirde yaşıyorum klimam var ama hep klima havası hiç iyi değil yani neyse konuya geçim .

Komşular hep kaldırım da oturduğu pek haz etmem sevmem yani ama benle konustuklari hep cevap verdim hatta hep teklif ediyor dular gel oturalım diye hep isim var derdim

Gel zaman git zaman kv ile aram bozuldu hala bozuk konuşmuyorum ve hep kendi kulagimla duydum kaldırımda kadınlarla oturup benden bahsettiği ...

Ve ben asla kimseye rahatsızlık vermem balkon yikamazsam çamaşır asmazsam beni goren kimse olmaz cam kuşu degilim sesimi duymayan komşular var hala .

Bir duydum kv beni o kadınlarla cekistiriyor bisi demedim allahın dan buluyor zaten hep . Artık hiç bir komşu benimle konuşmuyor umrumda değil ama benden söz etmleri zoruma gidiyor birgün pazardan dönüyordum komşunun oğlunu gördüm bana bakıp gülümsedi ve bende bir tane muz verim dedim annesi beni gördüğü an oğlunun elinden tutup gitti .

Neyse dedim çok takmadim açıkçası aradan 1 ay geçti lahmacun yaptirmistim gittim firindan aldim yine her zaman ki kapidalar yermisiniz dedim yarım ağız yok.dediler geçtim gittim takmadim

Klima çarptı bana artık bogazim ağlıyordu dün kapıları acim dedim yine bütün sokak bizim karşıda oturmuş konusuyolar uzandım bende gece agrisindan uyuyamadigim için uyurum diye yok sesten yatamiyorum camdan baktım kv de orda tip tip bakti bana kadınlara bisi söyledi takmadim ama sesten duramiyorum klimayida acamiyorum carpiyo

1 saat 2 saat derken dayanadim aradim polisi bağıra çağıra konuşuyorum bebeğim uyumuyor zaten falan diye attim 10 dk geçti polis geldi kadınlardan biri kimmiş şikayet eden çıksın karşımda soylesin diyor tuttum kendimi hamileyim sinirliyim allah yarattı demem dalarim bebegime bisi.olur falan çıkmadım balkona dalgildilar o gün ama.sonraki gün yine öyle ..

Dün balkonu yikiyodum binalar karşılıklı tam bana sen şikayet ettin dimi dedi senden başka kimse kalmamıştı aşağı inen dedi evet dedim ben ettim iyi yaptım bir.dahakine savcılıkta goruscez xx yenge dedim utanmazsin sen dedi kvye saygın yok falan bende başladım saygı hak edene dedim sabah akşam disardasiniz hiç mi işiniz yok acikmiyorsunuz susamiyorsunuz tuvalettinizde mi gelmiyor dedim susmadı gelmiyim oraya yaşından utan dedim içeri girdi ...

Sonra kapıya geldi zilime basiyor durmadan basiyor telasladim tesetturluyum basimi ortmeden perdeyi örtü gibi yapıp basimi çıkardım.o buyur dedim utanmaz çıplak çıkıyor cama dedi bekle geliyorum dedim giyindim aşağı indim kimse yok geri yukarı çıkarken kv senin nenen yaşında utanmaz dedi sende nenem yasindasin sabah akşam.sokakta oturup dedikodumu yapınca iyi ama.dimi dedim sustu kpye kadar gitti konu kp de geldi noldu dedi anlattım iyi yaptin dedi gitti ..

Artık bunlar hep.benle uğraşır napim bunlara ya bir değil iki değil geçen evde yokken bi komşu gelmiş kapıya gorumcem evde yok demiş noldu falan onunla isim var demiş gorumcem sordu ne işi ne bilim dedim tlf. Numaranı istedi vermdim kizarsin diye dedim.iyi yaptin ben istesem verirdim ..

Offffg ???:ukala::ukala:
Adana da çok meşhurdur öyle kapıda oturmalar sohbetler falan.
Aslın da çok samimi ve güzel bir ortamdır size kötü bir mahalle denk gelmiş belli ki.
Komşuluklar sohbetler çoluk çocuk bir arada olmak çok keyifli.
Zamanın da siz Kv önce aralarına karışmış olsaydınız Kv fırsat vermeseydiniz olaylar bu duruma gelmezdi belkide.
Kv sizden önce davranıp sizi bir güzel kötülemiş sizde onlara uymamak için dışarı çıkmamışsınız bir de üstüne polisi karıştırıp laf edince haliyle Kv yaptığı dedikoduları haklı çıkartıp kendinizi hedef haline getirmişsiniz.
Evet belki de siz doğrusunu yaptınız ancak çoğunluğun ortak bir noktada buluşup keyif aldığı kaldırım sohbetlerini siz bu şekilde engelleyemezsiniz.Polisi çağırmanız ve xx yengeyle dalaşmanız Kv küs olmanız işte bunların hepsinden sonra artık siz tamamen bir ev kuşu oldunuz diyebilirim.
Ancak ne olursa olsun taşınamayacağınız bir evin çevresinde eşi işteyken Allah korusun size veya bebeğinize bişey olsa size kim koşar? Hangi komşunuz size gelir hiç düşündünüzmü?
Belki Kv saygıyı haketmiyor olabilir ama komşularınızla aranızı iyi tutmanız gerekirdi.
Sizde de hafiften bir kibir var belli ki.
Bu saatten sonra bişey düzelmez her fırsatta dalaşmalar olacaktır ve siz kötü komşu saygısız gelin olarak nam yapmış olarak kalacaksınız Kv de zavallı yaşlı kadın muamelesi görecek.

Son laragraftan birsey anlamafim. Gorumcen gelmis. Gerisini anlamadim.
Bir telefon mevzusu var ama inan anlasilacak gibi degil.

Kocan nerede? O ne diyor?
Son paragrafta demek istediğim bir komşu gelip kapımı calmis gorumcemde evde.yok demiş noldu diye komsuda onunla isim var demiş tlf numarasını ver demiş gorumcemde vermemiş ..

Kocam zaten bikti kv den ne dicek ..

Back
X