- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
Adanaya yakın bir şehirde yaşıyorum. Ilk ve son kez açıklama yapicam .Adana da çok meşhurdur öyle kapıda oturmalar sohbetler falan.
Aslın da çok samimi ve güzel bir ortamdır size kötü bir mahalle denk gelmiş belli ki.
Komşuluklar sohbetler çoluk çocuk bir arada olmak çok keyifli.
Zamanın da siz Kv önce aralarına karışmış olsaydınız Kv fırsat vermeseydiniz olaylar bu duruma gelmezdi belkide.
Kv sizden önce davranıp sizi bir güzel kötülemiş sizde onlara uymamak için dışarı çıkmamışsınız bir de üstüne polisi karıştırıp laf edince haliyle Kv yaptığı dedikoduları haklı çıkartıp kendinizi hedef haline getirmişsiniz.
Evet belki de siz doğrusunu yaptınız ancak çoğunluğun ortak bir noktada buluşup keyif aldığı kaldırım sohbetlerini siz bu şekilde engelleyemezsiniz.Polisi çağırmanız ve xx yengeyle dalaşmanız Kv küs olmanız işte bunların hepsinden sonra artık siz tamamen bir ev kuşu oldunuz diyebilirim.
Ancak ne olursa olsun taşınamayacağınız bir evin çevresinde eşi işteyken Allah korusun size veya bebeğinize bişey olsa size kim koşar? Hangi komşunuz size gelir hiç düşündünüzmü?
Belki Kv saygıyı haketmiyor olabilir ama komşularınızla aranızı iyi tutmanız gerekirdi.
Sizde de hafiften bir kibir var belli ki.
Bu saatten sonra bişey düzelmez her fırsatta dalaşmalar olacaktır ve siz kötü komşu saygısız gelin olarak nam yapmış olarak kalacaksınız Kv de zavallı yaşlı kadın muamelesi görecek.
Sizin abiniz kardesiniz kpss var önümüzde kadınların sırf haz alıyor diye sokakta oturmak zorunda değil bir kere ayıp bu demekki sizde oturuyorsunuz savundugunuza göre ben ses istemiyorum ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmicek .
Niye onlara uyup çıkıp dışarda oturum benim büyüdüğüm yerde ayıp bu .
Ben hak ne gerektiriyorsa onu yaptım polisi aradığım için hiç pisman degilim valla eğlencelerini evinde yaşasınlar park değil mahalle yada piknik alanı değil ...
Ben hastalandim kv kapımı çalmadı kapımı calmicak insanlar için niye yalan söyleyip arami bozmayayim ki ben evimde allaha emanetim kimseye ihtiyacım yok ..
Kibir olduğunu nerden biliyorsun sana bir hadisle cevap verim acip kalbimemi baktinda kibiri gordun ...
Sana tavsiye sen kapıda oturup eğlenip sohbet ediceksin diye kimse çekmek zorunda değil vazgeçin bu çirkin huydan