Canım ben sana biraz kibirin var derken bunu hakaret olarak değil bir huy olarak yazdım.Bana yazdığın cümlelerin her kelimesi kibir dolu farkındamısın?
Pardon farkın da olsan zaten yazmazdın

Gelelim bana ben 40 yaşındayım hayatım boyunca hiç kapıda oturmadım lakin güzel memleketim Türkiye'de gezmedik yer bırakmadım diyebilirim.
Çerkes kökenli ve 13 kuşak İSTANBUL'lu bir ailenin kızıyım Üniversite mezunuyum 3 yabancı dilim var çok modern bir aile de yetiştim yıllardır Bodrum'da yaşıyorum.Ama nereye gidersem gideyim yaşadığım doğduğum yeri gittiğim yere götürmedim, gittiğim yere göre davrandım yaşantımla alakası olamadığı halde her gittim yere ayak uydurdum kah yerde yemek yedim kah ahır temizledim yeri geldi tarlada çalıştım basma şalvar giydim başımı örttüm köyler de yaşlı insanların evini temizledim hastalara baktım çünkü ben hadislere göre değil ALLAH teâlânın âyetlerine göre yaşıyorum.
"Yaratılanı yaratandan ötürü severim"
Ayrıca ayıp nedir biliyormusunuz ayıp kişinin kalbindedir niyetindedir özündedir beynindedir?
Geldiğim yer dediğiniz "YER" geride kaldı artık şu anda geldiğiniz yere ayak uydurmanız gerek.
Hani bir söz vardır "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin"
Size bir tavsiye de bulunayım.
Madem yaşadığınız yere ayak uydurmak istemiyorsunuz o halde tüm mahalleliye geldiğiniz yerin ayıplarını öğretin onlar size ayak uydursun.
Ölüm gerçeğinin olduğu bir dünyada kişileri yargılamak onları kendi ayıplarınıza göre dışlamak nasıl bir duygu acaba?
Elhamdülillah o duyguyu asla yaşamayacağım

Sizde biraz daha sakin biraz daha ılımlı ve anlayışlı olmayı deneyin.
Sevgi ve saygı duymaktan kimseye zarar gelmediği gibi kimsenin bir yeri eksilmez.
Şahsen benim huzurum herşeyden önce gelir. Siz yaptıklarınızla huzurunuzu kaçırıyorsunuz farkındamısınız?