• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komşular kv de dahil ??

Aaa bizmkilerin kocalarida oturuyor:işsiz:
Kandinli erkekli oturuyorlar adamlar emekli kafalarina birde ortu veresim geliyor yolda karilariyla dedikodu yapiyorlar:halay:
Bide heo birlikte oturuyorlar sonra aralarisnna biri kalkinca hemen o kalkanin ddikodusunu yapiuorlar:eek:
Ama bizim sokagin cete lideri bir teyze var arada evinden giderse aokak sakin o varsa milettide cagiriyor gelin oturalim diye kadin sokagi kendi evi saniyor evine davet eder gibi sokakta oturmaya davet ediyir:KK4:
Inanmiyorummmm :oha:

Isin daha olginci bu bizim bu sokak ekibi herseyden rahatsiz tipler:KK53:
Birinin kopegi havlar bu kopegi sikayet edelim gotursunler derler, baska birinin cocugu gurultu yapiyorsa sokaktan kalkip ziline basarlar susturun sunu diye traji komikler:KK45:
Bi gun markete gitmistim posetinde ne var dediler sunu bunu aldim saydim kaca aldin su kac tl diye soruyorlardi fisi verdim gittim eve:KK14:sokagin zaptiye cavuslari gorsukelrini laf ederler gormediklerini hayal edip dedikodu yaparlar:olamaz:

Birinin kopegi havlar bu kopegi sikayet edelim gotursunler derler, baska birinin cocugu gurultu yapiyorsa sokaktan kalkip ziline basarlar susturun sunu diye traji komikler:KK45:
Bi gun markete gitmistim posetinde ne var dediler sunu bunu aldim saydim kaca aldin su kac tl diye soruyorlardi fisi verdim gittim eve:KK14:sokagin zaptiye cavuslari gorsukelrini laf ederler gormediklerini hayal edip dedikodu yaparlar:olamaz:
Niye fişini veriyorsun bırak catlasinlar ne cins insanlar varmış

Evet canim cok takildim uyku tutmayacak bu gece :) valla bizim mahellede sokaktadir biz sevmiyoruz evde gorusuyoruz kimse bize takmadi aksine cok seviyorlar . Sonucta mecbur degil kimse sokakta oturmaya sizin mahallede ciddi sıkinti var ozaman tuhafff
Bir el ativer şu mahalleye icimde kalır yoksa ..

Hmmmm daha beterleri varmis demeki ,ben benimkilerden fazla şikayetci olmim bari :işsiz:.... Bagzı arkadaşlar uyumdan ve saygıdan bahsetmis... Ya erkenden kalkan işe gidecek kişilere , bebegi veya cocugu seslerden uyuyaman ve yaşlı hasta olan kişilere ne olcak ?? Onlara ben konuşmayın demiyorum, saygı olacaksa konuşmaninda sınırı adabı olur...

Dertsiz başınıza dert açıyorsunuz polisi arayıp gereksiz yere işi büyütmüşsünüz.Bir sürü düşman kazandınız.Hamile halinizle insanlara bulaşmayın.Konuşmak sevmek zorunda değilsiniz bu saatten sonra orada oturulmazda..

Dertsiz başınıza dert açıyorsunuz polisi arayıp gereksiz yere işi büyütmüşsünüz.Bir sürü düşman kazandınız.Hamile halinizle insanlara bulaşmayın.Konuşmak sevmek zorunda değilsiniz bu saatten sonra orada oturulmazda..
Tasin tasin tasin bu ne ya tasin diyen arkadaşlar bir ev alin hep birlikte tasinim bu mahalleden ben de tasinmayi biliyorum

Hayır da yani yorumları okudum herkese bi afra tafra sert cevaplar
Yok sen takilmaya devam et yok ev alın taşınalim bilmem ne

Hayırdır kayinvaliden mi sandin ya da caminin altında oturan komsularin mi ?

Birde bana diyosun asabisin diye bence sen dön bi yazdığın cevaplara bak.

Milleti fircalamaya mi konu açtın

bence ordan taşının. sizin kv ve ekibi niyeti bozmuş. pencereye eşarp örtmeden perdeyle ben de çıkıyorum. buna çıplak çıktı utanmaz diyen, yarın öbürgün iftara falan da atar Allah muhafaza. siz taşının en iyisi. yani benim eşim olsa ya annesine çeki düzen verirdi ayıp diye ya da evi taşırdı.

Burda kadın saçmalamis

Burda da siz.
Polis napsin onlara yahu.
Iceri girin bidaha kaldırımda oturmayin mi diyecek.

olur mu öyle. kaldırımla alakası yok ki. gecenin yarılarına kadar bağra çağıra konuşmazlar. etrafı rahatsız edemezler. gelip uyarır. tekrarlanırsa farklı bir boyuta bile gelebiliyor konu.

sizde az değilsiniz kv nizde ikinizin münakaşasına tüm mahalleyi alet etmişsiniz resmen ..bu kadar rezilliğe eşiniz hiç mi bir şey demedi..

Back
X