• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komşular kv de dahil ??

Herşeyin sorumlusu klima gibi geliyor bana nedense...
Ahahaha hiç gulcegim yoktu :halay::halay:
Hazır konuya kaynak yapmış gibi olcam ama ben de o kaldırım güllerinden aşırı derecede şikayetçiyim mayıs ayında sezon açılıyor ekime kadar dışarıdalar semaver falan yakanlar var :oha:
Tercihleridir saygı duymaya çalışıyorum ama kendi evime girerken rahatsızım eşim de öyle..Poşetler inceleniyor falan hiç hoş değil..Selam sabah yok önünü alamam biliyorum ..
Buradaki kv figürü hakkında yorum yapmaya dahi gerek yok zaten :KK47:ben komşulara çok pis taktım:sopa:
Herkes gibi bende rahatsız oluyorum 2 kişi olduğumuz için 2 ay da bir alışveriş yaparım eve geldiğimiz zaman esim çabuk ol içeri koyalimda kimse gormesin diyor hep kimene diyorum ama kv ye gelinin her ay o kadar şey alıyor napiyor bu kadar 2 kişi 1o kere arabadan posetler çıkartıyor diye ...
Sana ne ya böyle bisi olamaz esim mahalleyi sevmez bende hep neden derdim meğer buymuş nedeni :63::63:

İyi yapmışsın.

Aynı bizim sitenin önü kadın erkek herkes dışarda tip tip bakmalar delirtiyorlaar
Bizde erkek yok çok şükür ama kadınlar ve çocukları yetiyor bağıra çağıra top oynuyolar hamile halimle hergün yer silip toz alıyorum ...

Bebeğim doğmadan bu evden çıkmam gerek ŞANS banada vur bir kere bea:KK71::KK71:

Bizde erkek yok çok şükür ama kadınlar ve çocukları yetiyor bağıra çağıra top oynuyolar hamile halimle hergün yer silip toz alıyorum ...

Bebeğim doğmadan bu evden çıkmam gerek ŞANS banada vur bir kere bea:KK71::KK71:

Komşuya bir şey diyemem ama kayınvalide olayını eşine söylemelisin

Back
X