Yüzsüz kp .s

Pamuqq

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
94
20
8
30
Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s

4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim .

Yatak odası özel bi yer ya nasıl girer izinsiz.
Zihniyet meselesı eşinizde babası gbii.

Bende kv - kp anlaşamam ama asla br kere bir iznsiz yatak odaamıza grdiklerini görmedim.
Bu konuda çok net olun .

Ev onun dıye bu cesareti almış olabılır. Kilitleyın odanızı neden giriyor ki onuda anlamadım ? Ne alcak yanı ordan ?

Geldiğinde ne kadar kalıyor?
Ayda 1 geliyormuş adam, bu kadar tahammülsüz olmaya gerek yok sanki.
Yatak odanızı kilitleyin.

kiraya çıkın,adamı da rahat bırakın.

O ne ya tiksindim resmen .Kendi evi olmasiyla alakasi yok karakter meselesi bu .Benim babam degil yatak odasi wc ye girerken bile musaiy mi diye sorar .Bence dikkatli olun sizle alakali sapikca dusunceleri bile olabilir .Kitleyin yatak odanizi

dolanıyor öyle .s bu en küçük sorun diyebilirim daha neler var uzun olmasın diye yazmdm .s tek duam bir an önce bu evden kurtulmak

dolanıyor öyle .s bu en küçük sorun diyebilirim daha neler var uzun olmasın diye yazmdm .s tek duam bir an önce bu evden kurtulmak
İnşallah en yakın zamanda taşınırsınız. Düzgün bir davranış değil yatak odasında dolanması .

O ne ya tiksindim resmen .Kendi evi olmasiyla alakasi yok karakter meselesi bu .Benim babam degil yatak odasi wc ye girerken bile musaiy mi diye sorar .Bence dikkatli olun sizle alakali sapikca dusunceleri bile olabilir .Kitleyin yatak odanizi

Kitlesem bu seferde niye kitledin diyecek eşime sölck aramz bozlck .s bulunduğumuz şehirden gideli daha 1.5 ay oldu yine gelecekmiş. Geldiğindede huzurumu bozuor artık dayanamyrm .s

Kitlesem bu seferde niye kitledin diyecek eşime sölck aramz bozlck .s bulunduğumuz şehirden gideli daha 1.5 ay oldu yine gelecekmiş. Geldiğindede huzurumu bozuor artık dayanamyrm .s
Esin de bostan korkuluğu herhalde .

İnşallah en yakın zamanda taşınırsınız. Düzgün bir davranış değil yatak odasında dolanması .

İnşallah canım ben hep dua edrdim Allahım pis nefisli insanları benden uzak tut diye çok şükür gittiler başka şehire ama bu seferde gelip kalıyor Çok zor gerçekten anlayışsız insanlarla bi arada bulunmak Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın

Canim kurda sormuşlar ensen neden kalın diye...kendi işimi kendim görürüm ondan demiş.Tasin ,kiraya çık ,esin bu imkanı saglayamiyorsa da çalışıp kendin sagla. Misafir olarak geldiklerinde de benim evim benim kuralların dersin.

Ben senin yerinde olsam kiraya baska eve cikarim. Kirayi odeyemeyecek gucum yoksa da calisir oderim. Kimseye borclu kalmak istemem kimse de o hakki benden beklemesin. Yatak odama esim disinda kimse izinsiz giremez girmemeli.. Orasi mahrem bir yer. Ben kv evine gittigimde evde kimse yokken bile yatak odalarina girmedim. Eltimin yatak odasinda montum asiliyken o gir al dedigi halde girip almadim insanlar birbirine saygili olmali. Bunu kp ne soylediginde eminim sen suclu olursun. Ah insanlar Ah !

O

Aynen öyle. Hep onları haklı bulur kaç kere darbe yedi ailesinden yinede laf ettrmz
Bence kendi evi diye oyle yapmiyor .Kirays gitsen de aynisini yapar ama en azindan ezilmemis olursun.Bir yolunu bul ve kiraya cik

Eşime diyorum zaten kiraya çıkalım diye yok diyor. Ben çalışıyım diyorum onada izin vermiyor bu duruma katlanıyorum eşim zaten başka bi alamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…