Onun isteyebileceği şeyleri mümkün olduğunca yatak odanda tutma benim kulak çöpü el kremi yatak odamdaydi baktım onu bahane ediyor ne varsa koydum banyoya
Eskiden çocuğun kıyafetini bahane ederdi girmek için yastık alcam falan derdi çocuğun kıyafetlerini başka yere koydum bu sefer kremdi kulak çöpü istemeye başladı onu da banyoya koyunca bahanesi yok şimdi
İmkanları zorla bahane bulamasin girmeye peki ne için giriyor kyp bişey mi arıyor bakınıp çıkıyor mi onu merak ettim
Neden yapıyormuş hiç sormadınız mı? Benim kayınpederim yapsa hayırdır baba ne arıyorsun derim mesela. Siz neden sormuyorsunuz? Çözümü sinir olarak nefret ederek değil, konuşup , hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemekle çözebilirsiniz.Onuda yapıyordu bir zamanlar
Onun bir yönden şansı var evi oğlunun üzerine yaptı hep ve arkadaşımda şerh koydurdu eve ortak oldu haliyle.Eşinizde geçinme niyeti varsa ufak bile olsa ayrı ev en mantıklısı.En azından huzurunuz olsun.
Çocuğun beşiğini oturma odasına taşı ben öyle yaptımTorununu bahane ediyor bakınıyor .s
İyi de kimse benim istemediğim şeyi bana yapamaz mesela. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz o zaman? Hangi sebeple?Bana yaptıklarını bilmediğiniz için normal geliyor tabi sizde haklısınız
Özür dilerim. Anlamadığım bir durum var yazınızda. Cahilliğimi bağışlayın ama .s ne anlama geliyor? Birkaç yerde tekrar etmişsiniz de.
Çocuğun beşiğini oturma odasına taşı ben öyle yaptım
İyi de kimse benim istemediğim şeyi bana yapamaz mesela. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz o zaman? Hangi sebeple?
Neden yapıyormuş hiç sormadınız mı? Benim kayınpederim yapsa hayırdır baba ne arıyorsun derim mesela. Siz neden sormuyorsunuz? Çözümü sinir olarak nefret ederek değil, konuşup , hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemekle çözebilirsiniz.
Ama o zaman da küsüyor demeyin, isterse küssün ne farkeder.
O lafın gelişi tanısaydnz haklı olduğumu anlardınz .Bir de 10 kere geldi yazmışsınız kaç günde 10 kere geldi ki? Adamın geliş gidişini saymışsınız yazık valla
Ha tamam canım. Şimdi anladım.Üzgün işareti canm
işte böyle bi durum olsa eleştireceğim bende :))Kuzenim yeni evlenmisti kv ziyarete gelmisti .Tabii bizimki ise gidiyor .O gun de isi erken bitiyor 2 saat falan erken geliyor eve .Karşılaştığı manzara kv gardropta ne var ne yok indirmis karıştırıyor. Bizimki şok napıyorsun anne ne ariyorsun diyor Cevap : Oglusumun gomleklerini kendininkinin yanina asmissin onlari cekiyorum
Kuzenim yeni evlenmisti kv ziyarete gelmisti .Tabii bizimki ise gidiyor .O gun de isi erken bitiyor 2 saat falan erken geliyor eve .Karşılaştığı manzara kv gardropta ne var ne yok indirmis karıştırıyor. Bizimki şok napıyorsun anne ne ariyorsun diyor Cevap : Oglusumun gomleklerini kendininkinin yanina asmissin onlari cekiyorum
9 ayda 10 kez gelmiş adam. Hadi 20 olsun Yani ayda 2-3 kez gelmiş olsun. Ne olacak? Torununa geliyordur zaten sizin için gelmiyordur. Dua edin kv gelmiyor Yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?