Cnm bnm sahip çıkaninin olmamasından ziyade yaşında çok genç,hayat tecruben az.emin ol 23 değil 33 yaşında olsan ailenin bu durumu seni bukadar etkilemez.onlarda bukadar ezmeye kalkmaz.sen canını sıkma zamanla eminol bu imtihanın hafifleyecek.sende tecrübe ettikçe onalrla başetmeyi öğreniceksin.
Anlatta durumun ne oldugunu bilelim ona gore yorum yapalim bilmiyosunuz diosunBana yaptıklarını bilmediğiniz için normal geliyor tabi sizde haklısınız
Neyse banlanmışsın zatenAyrıca ben artislik yapmam. Sizin gibilerin işi o .. hiç bi bişe bilmzsiniz ama herşeye yorum yaparsınız bölede ağzınızın payını alıp suçu karşı tarafa atmaya çalışırsınız
Yatak odanı kilitle.Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s
4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim.
Adamın evinde oturuyorsunuz gelip gitme işine bir fikir veremem.Fakat yatak odası olayı gerçekten çok çirkin!Mesafeliyim zaten ama inanın hayatınızda bu kdar yüzsüz bi aile görmemşsinizdir
Hadi kaynana neyse sonuçta kadın da.kp in gitmesi çok yanlış.ortada sütyenin olabilir kilodun olabilir.Benim kaynanam girerdi evdeyken hep kilitli tuttum istemiyorum dedim şimdi utancından girmiyor ses cikartmazsam devam ederdi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?