Yüzsüz kp .s

Yok ama bu asla bir care olamaz daha da çıkmaza girersin 2 çocuk hiç kolay değil aile sorunlu önce bunları hallet ki yeni gelen bebekle sorunlar daha da katlanır yazık olur sanada evlatlarina da

Onlar hayatımdan tamamen çıkmadıkça bana huzur yok . Ama yinede Allaha havale ediyorum benden çok uzakta olsunlar

Banyoya odama giriyor demissiniz neden o anda sessiz kaliyorsunuz? Tepkinizi gostermelisiniz baba odaya girerken lutfen kapiyi cal diyin her seferinde soyleyin bunu kp diye mi soylenmeyecek anlayamiyorum.

Banyoya odama giriyor demissiniz neden o anda sessiz kaliyorsunuz? Tepkinizi gostermelisiniz baba odaya girerken lutfen kapiyi cal diyin her seferinde soyleyin bunu kp diye mi soylenmeyecek anlayamiyorum.

Ben ufak bişe desem abarta abrta eşime diyor o yüzden bende pek bişe diyemiyorum

Zaten bize geliyor ne yaparsa karısına anlatıyor gelinin şöle yaptı böle yaptı diye

Herşeyi anlarım da yatak odasına nie girerler anlamam

Hakkınızıda helal edin kızlar başınızı şişirdim herkesin derdi kendine büyük işte

Bikere sizin kp kv den beter biri..en azından kv olsa kadın olduğu için okadar utanmazsiniz.kac yaşina gelmiş hicmi mahremiyet eğitimi almamış.ne kadar ayip ya,karısı kizida mi uyarmiyor.burada problem şu ozbabanizda olsa girmemeli dikkat etmeli.cok başetmesi zor insanlar belliki.neyseki birlikte yaşamıyorsunuz.size tavsiyem o odanın kapısını hep kapalı tutun,kilidi varsa her yatak odasına girdiğinizde kilitleyin.acmaya çalışırsa müsait değilim deyin ama bunu sürekli yapın.oylesine duruyorsaniz bile böyle yapın.zamanla müsait olamicanizi,o odaya görülmeyecehini anlasın.

Bi görseniz zaten konşmalrını beni yalancı çıkarır gibi herşeyi biliyor ama diyorum ya yalandan yapıor . Aslında sorun şu ki benm sahip çıkanm yok babam bn küçükken vefat etti annmde bi çare bu yüzdende çok üstüme geliyorlar

Cnm bnm sahip çıkaninin olmamasından ziyade yaşında çok genç,hayat tecruben az.emin ol 23 değil 33 yaşında olsan ailenin bu durumu seni bukadar etkilemez.onlarda bukadar ezmeye kalkmaz.sen canını sıkma zamanla eminol bu imtihanın hafifleyecek.sende tecrübe ettikçe onalrla başetmeyi öğreniceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…