Ayda bir sefer az mı? Her ay gelse en az 3-4 gün kalsa... Sadece kp i yok ki bu kadının kendi ailesi akrabaları var onlar da gelse ki böyle kp de tahammülsüz olmamak mümkün değil yani.Geldiğinde ne kadar kalıyor?
Ayda 1 geliyormuş adam, bu kadar tahammülsüz olmaya gerek yok sanki.
Yatak odanızı kilitleyin.
eşin 2 işte çalışıyormuş,yani sana hiç faydası olmayacak,2 bebekle tek başına baş edebilecek misinBana iyi gelir diye düşünüyorum çünkü yine onlarn yüzünden oğlumda yaşayamadm o zmnda yanımdan ayrılmadı kp lohusayken yani
Eşinizi takdir ettim kp de kınadım. En anlam veremediğim şey, ne demek gidip eşinize söylemek. Eşiniz size kızınca, kavga edince mutlu mu olacaklar. Bu nasıl bir egodur yahu, pes.Bak benim eşinde çok anne baba tutardı aynı bunu sebeplerden tartıştık çok sizin kynp benim kaynana dalardi odalara
Bigun eşimi kynp demiş ki minik anneni odalara sokmuyormus istemiyormuş
Eşimden demiş haklı baba kurcalanmayacak şeyleri kurcalıyor eşim bana hak verdiği halde tartıştık yinede
Kaynanami evlenmeden önce eltimjn evini kurcaladigini bilirim
O yüzden temkinli davrandım şimdi de oralara giremiyor diye
Buzlugumu kiler dolabını kurcalar ne var ne yok diye artık takmıyorum o kadarını da fazla gelemiyor zaten eskisi gibi
Maalesef cnm çok yaşadık tartıştık ama sonunda zafer benimEşinizi takdir ettim kp de kınadım. En anlam veremediğim şey, ne demek gidip eşinize söylemek. Eşiniz size kızınca, kavga edince mutlu mu olacaklar. Bu nasıl bir egodur yahu, pes.
Kayınpederin 3-4 gün kaldığına dair bir şey yazmıyor. Kalsa konu sahibi bu fırsatı kacırmaz yazardı.Ayda bir sefer az mı? Her ay gelse en az 3-4 gün kalsa... Sadece kp i yok ki bu kadının kendi ailesi akrabaları var onlar da gelse ki böyle kp de tahammülsüz olmamak mümkün değil yani.
Öyle zaten senede 2 defa gelirler. Kayınvalidemler de senede 3 ama ona rağmen hiç boş kalmıyorum çünkü dediğim gibi teyzemiz, görümcemiz, halamız, kuzenlerimiz de geliyorlar. Yani bir ay boşsam bir ay doluyum. O bir ay da boş kalmak ister bence. Ne güzel siz seviyorsunuz demek sürekli geliş gidiş yapılmasını, yatılı misafiri. Bana ayda bir çok geldi bu benim fikrim, çevremde de görmedim.Kayınpederin 3-4 gün kaldığına dair bir şey yazmıyor. Kalsa konu sahibi bu fırsatı kacırmaz yazardı.
Ayrıca bir insanın babası ile akrabalar aynı şey değil.
Siz kendi annenizle ayda 1, 1 gün görüşün madem.
Halaya teyzeye vakit kalsın.
Kayınpederin 3-4 gün kaldığına dair bir şey yazmıyor. Kalsa konu sahibi bu fırsatı kacırmaz yazardı.
Ayrıca bir insanın babası ile akrabalar aynı şey değil.
Siz kendi annenizle ayda 1, 1 gün görüşün madem.
Halaya teyzeye vakit kalsın.
Öyle zaten senede 2 defa gelirler. Kayınvalidemler de senede 3 ama ona rağmen hiç boş kalmıyorum çünkü dediğim gibi teyzemiz, görümcemiz, halamız, kuzenlerimiz de geliyorlar. Yani bir ay boşsam bir ay doluyum. O bir ay da boş kalmak ister bence. Ne güzel siz seviyorsunuz demek sürekli geliş gidiş yapılmasını, yatılı misafiri. Bana ayda bir çok geldi bu benim fikrim, çevremde de görmedim.
Ben gördüm benim kocamın ailesi :))Mesafeliyim zaten ama inanın hayatınızda bu kdar yüzsüz bi aile görmemşsinizdir
Allah yardımcımz olsunBen gördüm benim kocamın ailesi :))
Amin :))Allah yardımcımz olsun
Sütyenimi kilotumu yatağın üzerinde bırakırdım kapıyı açtığı gibi draann diye yüzüne çarpsın bir daha yüzü olmazdı girmeye
Mahremiyet kavramını oturtmak lazım eşine de babana da
Ne demek bu fırsatı kaçırmazdı yaa .. sen ne demek istiyosn ki beni çok iyi tanymş gibi ya haddini bil ona göre yorum yap adamı deli etme yada kaybolllll
Siz neden konunuzda kaybol diye artistlik yapıp, özelden sataşıyorsunuz?
Kaybol dediniz kayboldum.
Eki Görüntüle 2087374
İşinize gelmeyen yorumları görmezden gelmenizden anladım nasıl biri olduğunuzu.
Siz merak etmeyin, çok nadir yanılırım.
Bnm de k pederKızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s
4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?