Yüzsüz kp .s

Kapınızı kilitleyin o zaman. Adam oğlunun evine ayda bir kez de gelemeyecekse bir şey demiyorum.

Geldiğinde ne kadar kalıyor?
Ayda 1 geliyormuş adam, bu kadar tahammülsüz olmaya gerek yok sanki.
Yatak odanızı kilitleyin.
Ayda bir sefer az mı? Her ay gelse en az 3-4 gün kalsa... Sadece kp i yok ki bu kadının kendi ailesi akrabaları var onlar da gelse ki böyle kp de tahammülsüz olmamak mümkün değil yani.

Bana iyi gelir diye düşünüyorum çünkü yine onlarn yüzünden oğlumda yaşayamadm o zmnda yanımdan ayrılmadı kp lohusayken yani
eşin 2 işte çalışıyormuş,yani sana hiç faydası olmayacak,2 bebekle tek başına baş edebilecek misin

Eşinizi takdir ettim kp de kınadım. En anlam veremediğim şey, ne demek gidip eşinize söylemek. Eşiniz size kızınca, kavga edince mutlu mu olacaklar. Bu nasıl bir egodur yahu, pes.

Eşinizi takdir ettim kp de kınadım. En anlam veremediğim şey, ne demek gidip eşinize söylemek. Eşiniz size kızınca, kavga edince mutlu mu olacaklar. Bu nasıl bir egodur yahu, pes.
Maalesef cnm çok yaşadık tartıştık ama sonunda zafer benim

Ayda bir sefer az mı? Her ay gelse en az 3-4 gün kalsa... Sadece kp i yok ki bu kadının kendi ailesi akrabaları var onlar da gelse ki böyle kp de tahammülsüz olmamak mümkün değil yani.
Kayınpederin 3-4 gün kaldığına dair bir şey yazmıyor. Kalsa konu sahibi bu fırsatı kacırmaz yazardı.
Ayrıca bir insanın babası ile akrabalar aynı şey değil.
Siz kendi annenizle ayda 1, 1 gün görüşün madem.
Halaya teyzeye vakit kalsın.

Öyle zaten senede 2 defa gelirler. Kayınvalidemler de senede 3 ama ona rağmen hiç boş kalmıyorum çünkü dediğim gibi teyzemiz, görümcemiz, halamız, kuzenlerimiz de geliyorlar. Yani bir ay boşsam bir ay doluyum. O bir ay da boş kalmak ister bence. Ne güzel siz seviyorsunuz demek sürekli geliş gidiş yapılmasını, yatılı misafiri. Bana ayda bir çok geldi bu benim fikrim, çevremde de görmedim.

Ne demek bu fırsatı kaçırmazdı yaa .. sen ne demek istiyosn ki beni çok iyi tanymş gibi ya haddini bil ona göre yorum yap adamı deli etme yada kaybolllll

Gelince bazen 1 hafta bazen 3 hafya kaldığı oluyor. Bazıları gereksiz yorum yapmasa iyi olacak aslında dediğiniz gibi benimde kendime göre düzenim var. Bizde kalnca bırakp bi yere gidemyrm yanlz kalmsn diye

Sütyenimi kilotumu yatağın üzerinde bırakırdım kapıyı açtığı gibi draann diye yüzüne çarpsın bir daha yüzü olmazdı girmeye
Mahremiyet kavramını oturtmak lazım eşine de babana da

Sütyenimi kilotumu yatağın üzerinde bırakırdım kapıyı açtığı gibi draann diye yüzüne çarpsın bir daha yüzü olmazdı girmeye
Mahremiyet kavramını oturtmak lazım eşine de babana da

Bu dediğiniz de aklımdan geçmedi değil ama utandığımdan yapamadm. Gerçi o görsede yine girer hatta bana kızar niye ortalıkta bırakıyon diye o derece

İşte o kısmını da yazacaktım adamı o kadar da batırmayayım dedim ama siz dediniz benim yerime ben de buradan devam edeyim o zaman eğer ki öyle bir cahillikte bulunursa bunlar niye ortada diye söylerse siz de sizin ne işiniz var benim yatak odamda diyeceksiniz o da öğrenecek ha öğrenmedi mi kayınvalide varsa ona yoksa görümceye direk söyleyeceksiniz
Bizim toplumda ne var biliyor musunuz rahatsızlıklarımızı direk söyleyemiyoruz aman kırılır aman ayıp olur bu bende de var değişmeliyiz

Ne demek bu fırsatı kaçırmazdı yaa .. sen ne demek istiyosn ki beni çok iyi tanymş gibi ya haddini bil ona göre yorum yap adamı deli etme yada kaybolllll

Siz neden konunuzda kaybol diye artistlik yapıp, özelden sataşıyorsunuz?
Kaybol dediniz kayboldum.

İşinize gelmeyen yorumları görmezden gelmenizden anladım nasıl biri olduğunuzu.
Siz merak etmeyin, çok nadir yanılırım.

Bende senin ne kadr gereksiz biri olduğunu anladm. Bi daha kimseye tanıyıp tanımadan yorum yapma ağZının payını alırsın

Ayrıca ben artislik yapmam. Sizin gibilerin işi o .. hiç bi bişe bilmzsiniz ama herşeye yorum yaparsınız bölede ağzınızın payını alıp suçu karşı tarafa atmaya çalışırsınız

Bnm de k peder aah ahhh bence yolun başındayken tepkini koy bak sonra bişey diyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…