yüzsüz oğlan anneleri

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
selam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!

E sen oğlanı gömüp kendini yüceltmişsin. Kuzguna yavrusu güzel gelirmiş.
Israrcı olmaları hoş değil. Babanı veya başka bir erkeği mi araya soksan acaba.

Öyle deme canım yüzsüz falan.. Annen kibarca kesinlikle olmayacağını söylesin oda anlar zaten zorla seni oğluna alacak değil ya.

bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır onlar dönsün dursun etrafında herseferinde istemiyorum dersin olur biter.. Hakarete yahud kibirlenmeye gerek yok tüm kızların başına geldi bunlar sadece senin değil ki..
çok haklısın canım ama insan bukadar ısrar karşısında doğal olarak sinirleniyor..

selam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!
Çok büyük konuşmuşsun. Güzellik görecelidir en iyi kız :)

E sen oğlanı gömüp kendini yüceltmişsin. Kuzguna yavrusu güzel gelirmiş.
Israrcı olmaları hoş değil. Babanı veya başka bir erkeği mi araya soksan acaba.
babama sorsan ben tamam desem vermeye dünden razı o yüzden araya girmez.. valla napcam bilmiyom kadın çok yüzsüz..

Back
X