yüzsüz oğlan anneleri

selam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!
ayyy sen ennnn iyi kızmısın?özelliklerin nedirdiğer kızlardan farkın nedir?bi anlat hele bacııı

ben ne anlatmaya çalışıyorum siz ne anlıyosunuz.. size derdini anlatan da kabahat.. hadi bakalım bu akşam da eğlence çıktı size..

Kaç yaşındasınız acaba merak ettim? Ayrıca sizin en iyi olduğunuz ne malum sizdeki özgüven mi desem yoksa başka bişi desem bilemedim. Herkes kendine göre iyidir güzeldir veya yakışıklıdır.

Oğlu görmüş beğenmiştir belki aşık olmuştur sana. :KK54: Ya da güzel bir torunu olsun istiyordur. Genleri sağlam bir dişi arıyordur :KK45:

selam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!
Bana göre bu fikir,bu zihniyet 5 para etmez.Herkesin evladı,kendi için pahabiçilmezdir.Görücü gelmesi olayını da ne kadar matah birşey sanıyor bu kızlar ya.Nolmuş,gelmiş görmüş istemiş,bir iki ısrar etmiş.

Back
X