• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüzlüğe vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ilerde çok büyük güven problemleri yaşayacağın bi ilişki gibi görünüyor. İlişkide güven olmayınca zaten sürdürmenin de anlamı yoktur diye düşünüyorum. Şimdi ister istemez kafan karışıyor acaba diye düşünüyorsun yarın birgün adam bişey yapmamış olsa bile şüphe insanın içine bir kere girince illa ki farklı bi davranışında tepkisinde vs. Acaba şöyle mi oldu acaba böyle mi oldu diye kafanda kurarsın. Sağlıksız bi ilişki 🙄 Bitirip kendi hayatına bakman kendin için verdiğin en güzel karar olur bence. Her şey gönlünce olsun ❤️

Size inanamiyorum avukat olmuşsunuz ama böyle saçma bir adamla berabersiniz, size böyle birini yakıştıramadım doğrusu, adam başka kızlarla yatıyor ve siz gayet normal karşılayıp hala ilişki yaşamaya devam etmeye çalışıyorsunuz pess..
Hangi meslektekiler boyle bir adamla olmali sizce?bu meslektekiler bu grupla bu meslektekiler bu grupla olsun diye bi tablo yapip paylasin lütfen😅 Allah muhafaza yanlislikla baska gruba gidenler kinanmasinlar

Hangi meslektekiler boyle bir adamla olmali sizce?bu meslektekiler bu grupla bu meslektekiler bu grupla olsun diye bi tablo yapip paylasin lütfen😅 Allah muhafaza yanlislikla baska gruba gidenler kinanmasinlar
Bu ülkede başsavcılar proflar dolandırılıyor. İnsanız sonuçta ben sürekli cübbemle gezmiyorum..İnsanlardan beklentileri mesleklere indirgemek ancak geri/gelişmekte olan ülkelere has olmalı.

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Bu çocuk sizi çok seviyo sevmese ayrılır zaten.

Bu ülkede başsavcılar proflar dolandırılıyor. İnsanız sonuçta ben sürekli cübbemle gezmiyorum..İnsanlardan beklentileri mesleklere indirgemek ancak geri/gelişmekte olan ülkelere has olmalı.
Ben burada konu acinca kafadan belli basli uyeleri engelliyorum.tavsiye ederim

Ben burada konu acinca kafadan belli basli uyeleri engelliyorum.tavsiye ederim
Yeniyim burda ama başlıktaki yorumlara göre bakıp zamanla engellerim :) zira fikir almaya geldiğime göre canımı sıkan bir durum var bir de burdan tadımı extra extra neden kaçırayım değil mi ;)teşekkür ederim.

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Bir şeyler hissediyorsunuz ve adını koyamıyorsunuz. muhtemelen adam Cok guvenilir biri degil, ama ben olsam boyle yuzeysel kolay iliski yasayan biriyle olmak istemezdim.

İlişkiniz 8 aylıksa ve eylül ekimde fotoğrafı beğendiyse sizinleyken beğenmiş olmuyor mu? Ben yanlış hesaplamış da olabilirim ama fark etmeden likelamak öyle çok da yüksek ihtimal gibi gelmedi. Siz de pek güvenmiyorsunuz ki bakma gereği duymuşsunuz. Yetişkin bir insanın güven duymadığı ilişkiyi bitirmesi gerektiğini düşünüyorum.

İlişkiniz 8 aylıksa ve eylül ekimde fotoğrafı beğendiyse sizinleyken beğenmiş olmuyor mu? Ben yanlış hesaplamış da olabilirim ama fark etmeden likelamak öyle çok da yüksek ihtimal gibi gelmedi. Siz de pek güvenmiyorsunuz ki bakma gereği duymuşsunuz. Yetişkin bir insanın güven duymadığı ilişkiyi bitirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Benim takıldığım da o zaten. Benimleyken birlikte olduklarını düşündürdü bu durum. Her şeyin üzenine yemin etti ama güven sarsıldı mı geriye dönmek çok zor.
Aramaya başladı,şimdilik cevaplamayacağım. Kafamda net bir cevapla dönmek istiyorum.

Ya aslında hicbir kadın böyle adamlarla beraber olmamalı, ben okumuş kadınlardan daha fazla dikkatli olmalarını beklediğim için bu şekilde ifade ettim kendimi🙃

Birşeyi merak ediyorum adamin onceki yani eski fakbadisi gecelik ilişkisi sizleyken sizi neden ilgilendiriyor işiniz mi yok sizinle olduğu zamanda ki hal ve hareketleri size uymuyorsa ayrilırsınız olur biter

Son düzenleme:
Kendine acıyabilirsin,acınacak bir durumum yok, bir sorunun var fikir alıyorum. Güle güle
Öf sizin gibilerden iyice sıkıldık eleştiri istemiyorsan git arkadaş grubunda poh pohlan kimse kimseyi eğleyemez burda bide avukatsınız daha düzgün yazmaktan acizsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X