Siz 8 aydir berabersiniz.Erkek arkadaşınız ilk begeniyi geçen yil Şubat ayında yapmış.Yani siz ilişkiye başlamadan önce.Daha sonra Eylül ve Ekim ayında yani 3-4 ay önce beğeni yapılmış.Yani siz bir ilişki yaşarken.Dogru mu anladım?Bakın güven her ilişkide çok önemlidir.Eger sarsıldiysa ve kafanızda bu ilişkiyi bitirdiyseniz konu kapanmıştır.Ama yok ben seviyorum,bu yaptıklarına onu pişman etmek istiyorum,burnu sürtülsün,başka bir kadına yan gözle bakmaya cesaret edemesin sonra ona geri döneceğim diyorsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.Yani karşı taraf bu defa şöyle anlar;bu kadın beni seviyor,ufak tefek kacamaklarima göz yumuyor,bir kaç gün trip atıyor ama benden ayrı kalmaya dayanamıyor nasilsa bana yine geri dönecek.Siz hem kendinizi uzdugunuzle kalacaksınız hem de erkek arkadaşınızla yüz göz olmuş olacaksınız.Sevgi lafta olmaz.Seni seviyorum,ölüyorum,bitiyorum demekle de olmaz.Önce sizin için nelerden vazgeçtiğine bakın,sizin için çabalıyor mu,yaptıklarıyla sözleri birbirini tutuyor mu,tekrar denemek için şans vermeye değer mi?Bunları iyice değerlendirin ve yolunuza öyle devam edin derim. İyi şanslar