• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüzlüğe vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden konuya mesleklerini yazarak başlamış? 😂 duruşma esnasında bir şey ortaya çıktı falan yazacak sandım. Avukat ol işportacı ol sorun yaşayabilirsin ilişkilerde
İşportacı olsam işportacıyım derdim,mesleğim sizi neden rahatsız etti, :/

Aa lütfen Deneyim kazanırken bize sormuyor biz kimiz ki? Sevgilisiyle ilgili şeyleri soruyor o da bir tanecik. 😄😄 ya bacım istediğini sorsun ben de soru sordum konu açtım. Gittiğim yolun yanlış olduğunu söyleyenler oldu teşekkür ettim. Hatta şuan dua ediyorum onlara. Bilgili donanımlı da olsan bir mesleğin de olsa ya da kendinde hiçbir şey görmesen de sorun yaşayabilirsin. Çünkü insanız. 💁🏻‍♀️ Fikir alışverişi yapıyoruz. Sana yorum kötü geldiyse görmezden gel geç. Laflara bak.

seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Ajite etmişsiniz ama haklı olduğunuz yerler var.
En haksız olduğunuz yere gelince asla elimde tutmaya çalışmıyorum :/
sana seninle cevap veriyorum sen o kaybetmekten korksun beni diyorsun ama adam aç cinselliğe aç aklımda canlanan erkek profili mide bulandırıcı oldu yazdıklarımı hiç ajite ederek yazmadım cidden okuduğumda gördüğüm şeye cevap verdim.

Cidden bakış açını değiştir bu arada kimse seni kıskanmaz (bunu laf sokmak için söylemiyorum) çünkü sen avukat olduğunu söylüyorsun sadece bunu bilemeyiz ki bende mühendisim mesela bunu da teyit edemezsin. Mesleğin çok prestijli yaşın çok geç böyle bir adam için bence oto kontrolünü kaybetmene değmez

Aa lütfen Deneyim kazanırken bize sormuyor biz kimiz ki? Sevgilisiyle ilgili şeyleri soruyor o da bir tanecik. 😄😄 ya bacım istediğini sorsun ben de soru sordum konu açtım. Gittiğim yolun yanlış olduğunu söyleyenler oldu teşekkür ettim. Hatta şuan dua ediyorum onlara. Bilgili donanımlı da olsan bir mesleğin de olsa ya da kendinde hiçbir şey görmesen de sorun yaşayabilirsin. Çünkü insanız. 💁🏻‍♀️ Fikir alışverişi yapıyoruz. Sana yorum kötü geldiyse görmezden gel geç. Laflara
sana seninle cevap veriyorum sen o kaybetmekten korksun beni diyorsun ama adam aç cinselliğe aç aklımda canlanan erkek profili mide bulandırıcı oldu yazdıklarımı hiç ajite ederek yazmadım cidden okuduğumda gördüğüm şeye cevap verdim.

Cidden bakış açını değiştir bu arada kimse seni kıskanmaz (bunu laf sokmak için söylemiyorum) çünkü sen avukat olduğunu söylüyorsun sadece bunu bilemeyiz ki bende mühendisim mesela bunu da teyit edemezsin. Mesleğin çok prestijli yaşın çok geç böyle bir adam için bence oto kontrolünü kaybetmene değmez
Katılıyorum. Bıraktım zaten,dün ayrılık konuşmasını yaptım. Burda başlık açtıran bir ilişki zaten hatalıdır bana da öyle ğelmiş olacak ki soruyorum. Bakın ber böyle hissettim doğru mu diye. Kadınlar böyleyiz işte hislerimizin birileri tarafından onaylanması gerekiyor. Hissettiysen doğrudur işte..
“Deneyim”

İşportacı olsam işportacıyım derdim,mesleğim sizi neden rahatsız etti, :/
Neden bu konuda yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz? Mesleğiniz neden rahatsız etsin neden? 😃 avukat olmanızla konunuzun alakası yok. Ama bunu baştan belirtiyorsanız sizden daha iyi bir muhakeme yeteneği beklenebilir. Ne kadar sorun ediyorsunuz yahu. Sevgilinizin siz varken tek gecelik ilişki yaşadığı kızın gönderilerini beğenmesine böyle tepki verdiniz mi acaba? Ya da onlara bir şey diyemediğinizden mi burada sinirinizi üyelerden çıkarıyorsunuz?

Katılıyorum. Bıraktım zaten,dün ayrılık konuşmasını yaptım. Burda başlık açtıran bir ilişki zaten hatalıdır bana da öyle ğelmiş olacak ki soruyorum. Bakın ber böyle hissettim doğru mu diye. Kadınlar böyleyiz işte hislerimizin birileri tarafından onaylanması gerekiyor. Hissettiysen doğrudur işte..
“Deneyim”
bence doğru olanı yapmışsın umarım düzgün birine denk gelirsinn

Neden bu konuda yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz? Mesleğiniz neden rahatsız etsin neden? 😃 avukat olmanızla konunuzun alakası yok. Ama bunu baştan belirtiyorsanız sizden daha iyi bir muhakeme yeteneği beklenebilir. Ne kadar sorun ediyorsunuz yahu. Sevgilinizin siz varken tek gecelik ilişki yaşadığı kızın gönderilerini beğenmesine böyle tepki verdiniz mi acaba? Ya da onlara bir şey diyemediğinizden mi burada sinirinizi üyelerden çıkarıyorsunuz?
Onun canına okuyordum desem ama bitirdim zaten ilişkimi. Yorulmuşum.

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Siz 8 aydir berabersiniz.Erkek arkadaşınız ilk begeniyi geçen yil Şubat ayında yapmış.Yani siz ilişkiye başlamadan önce.Daha sonra Eylül ve Ekim ayında yani 3-4 ay önce beğeni yapılmış.Yani siz bir ilişki yaşarken.Dogru mu anladım?Bakın güven her ilişkide çok önemlidir.Eger sarsıldiysa ve kafanızda bu ilişkiyi bitirdiyseniz konu kapanmıştır.Ama yok ben seviyorum,bu yaptıklarına onu pişman etmek istiyorum,burnu sürtülsün,başka bir kadına yan gözle bakmaya cesaret edemesin sonra ona geri döneceğim diyorsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.Yani karşı taraf bu defa şöyle anlar;bu kadın beni seviyor,ufak tefek kacamaklarima göz yumuyor,bir kaç gün trip atıyor ama benden ayrı kalmaya dayanamıyor nasilsa bana yine geri dönecek.Siz hem kendinizi uzdugunuzle kalacaksınız hem de erkek arkadaşınızla yüz göz olmuş olacaksınız.Sevgi lafta olmaz.Seni seviyorum,ölüyorum,bitiyorum demekle de olmaz.Önce sizin için nelerden vazgeçtiğine bakın,sizin için çabalıyor mu,yaptıklarıyla sözleri birbirini tutuyor mu,tekrar denemek için şans vermeye değer mi?Bunları iyice değerlendirin ve yolunuza öyle devam edin derim. İyi şanslar🙏

Evet benimle beraberken beğenmiş ama bilinçli beğenmediğini önüne gelen tüm fotoları beğendiğini söylüyor. Tabi beğenmesi için takip de etmesi lazım. Takipten çıktığından da haberi yokmuş. Böyle bir kızla kendimi kıyasladıgğm onu kıskandığım icin bana şaşırması da cabası..
Ben de bugün kayak tatiline gidip foto attım ona bozuldu muhtemelen ama ben ilişkinin bittiğini söylemiştim :/
hem manipülatif hem yalancı hem sadakatsiz. Siz daha önce bilinçsiz bir şekilde karşı cinsin fotoğrafını beğendiniz mi ki karşınızdakine inannıyorsunuz? run forest run

Siz 8 aydir berabersiniz.Erkek arkadaşınız ilk begeniyi geçen yil Şubat ayında yapmış.Yani siz ilişkiye başlamadan önce.Daha sonra Eylül ve Ekim ayında yani 3-4 ay önce beğeni yapılmış.Yani siz bir ilişki yaşarken.Dogru mu anladım?Bakın güven her ilişkide çok önemlidir.Eger sarsıldiysa ve kafanızda bu ilişkiyi bitirdiyseniz konu kapanmıştır.Ama yok ben seviyorum,bu yaptıklarına onu pişman etmek istiyorum,burnu sürtülsün,başka bir kadına yan gözle bakmaya cesaret edemesin sonra ona geri döneceğim diyorsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.Yani karşı taraf bu defa şöyle anlar;bu kadın beni seviyor,ufak tefek kacamaklarima göz yumuyor,bir kaç gün trip atıyor ama benden ayrı kalmaya dayanamıyor nasilsa bana yine geri dönecek.Siz hem kendinizi uzdugunuzle kalacaksınız hem de erkek arkadaşınızla yüz göz olmuş olacaksınız.Sevgi lafta olmaz.Seni seviyorum,ölüyorum,bitiyorum demekle de olmaz.Önce sizin için nelerden vazgeçtiğine bakın,sizin için çabalıyor mu,yaptıklarıyla sözleri birbirini tutuyor mu,tekrar denemek için şans vermeye değer mi?Bunları iyice değerlendirin ve yolunuza öyle devam edin derim. İyi şanslar🙏
Kelimesi kelimesine haklısınız. Tüm bunları düşündüm ve böylece bitirdim bu ilişkiyi. Evet sevgi yetmiyor güven yok. Onunla çok eğleniyordum romantizm de tamam ama işte hepsi buydu

mesleğin ilişkilerle veya ruh haliyle/ ruh sağlığıyla alakası olmadığının en büyük kanıtı olabilirim :KK70:yıllardır adhd ve anksiyete tedavisi görüyorum, ilerlemem yok denecek kadar az, öfke krizleri soyadım olmuş ama alanında iyi bir psikoloğum:KK70:bazen avukatlar da saçmalar değil mi canım..
Acill numaranı bırak. Aradığım psikolog sensin :D

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Güven olmadan olmaz ki canım. Siz bu adama nasıl guveneceksiniz ki hoş olmayan şeyler aslında yaptıkları

Hayır ya avukatlık meselesi o değil. Okumuş avukat olmuşsunuz yani belli bir zeka seviyesinin üstündesiniz. Neden böyle bir şey yapıyorsunuz demek istiyor bence arkadaşlar. Bu adamla birlikte olmanızı sizin kendi kendinize hakaret etmeniz olarak yorumladılar yani. Size hakaret etmediler. Ben bu şekilde anladım.

Sizin, sevgilinizin ve sevgilinizin fuckbadysinin avukat olmanızın konunuzla ne ilgisi var? Bir de neden bu kadar sinirlisiniz?

Ha bir de üniversite okurken hiç mi tecrübe edinmediniz ? etrafınızdaki insanları hiç mi gözlemlemediniz ? Ne bileyim , okumuş bir kadınsın , yazdıkların çok karmaşık . Yok onu beğenmiş , onu silmiş 😫 kendine güvenin yoksa , kendini geliştir . Karşındaki insana güvenin yoksa onu değiştir .
O da bir insan..!! Duyguları var..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X