• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüzlüğe vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin fikriniz umrumda değil desem. En aşağıda komplexme nefret kusanları başlığımda istemediğimi belirtmiştim. Bu zorlama neden? Nefretinizi içinizde tutacak kadar da kı geliştiremediniz kendinizi “okumuş kadın”
İnsanları bi salın artık. Size mi soracagım deneyim kazanırken,ben burda dertleşiyorum iyi niyetli kadınlarla. Siz çekilin.
Sen iyi niyetliysen bende meleğim milletten sinirini çıkaracağına yanındakine bakmalısın
bazı kadınlarda sevgiliden ayrılmaya korkuyor buradaki kadınları stres topu olarak görüyor herhalde
avukat olacak kadar muhakeme yeteneğin varsa şu yazdıklarını tekrar oku ne olduğunu anlarsın (belki)

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Kimin 2. Üyeliğisiniz merak ettim. Konudan engellemeyi biliyor ve siteye baya hakimsiniz

Hayır sorun o değil bence.
İnsanlar buraya farklı bir bakış açısı almak için konu açıyor zaten ama bazen öyle acımasızca eleştiriler oluyor ki,alttan alttan bir aşağlama,hakir görme oluyor bariz bir şekilde.
Konuyu eleştirmek başka konu sahibinin kişiliğini,karakterini eleştirmek başka mesela.
Konunun avukatlıkla ne alakası var yani?
Ben daha hiç bir konuda sen öğretmensin bu yaptığın iş mi diye eleştirilen birini görmedim.
Çok güzel yazmışsınız.
Bazı yorumlar direk ego tatmini kimse kimse üzerinden ego tatmin etmemeli alay etmemeli aşağılamamalı. Yüzde yüz bile haklı olsanız üslup diye birşey var. Konu sahibinin kızdığı da bu.
Siz de çok iyi dile getirmişsiniz durumu

Konu sahibesi, burada aktif kullanıcılar var ve herkes birbirini tanıyor. senin yorumlarına kızdığın ama sevdiğim ponçik üyeler var. bir yandan onları azarlamana kızdım bir yandan seni haklı buldum vala ne yapacağımı şaşırdım :) meslek üzerinden yapılan eleştirilerden ben de hoşlanmıyorum. mesleki deneyimlerimizin, aldığımız eğitimlerin duygusal ilişkilere bir katkısı olmuyor. ama üni mezunu hatta lise mezunu insanların yazım kurallarına biraz dikkat etmesini bekleriz hepimiz. sadece üni mezunlarına yüklenmeyelim, lise mezunları da dil bilgisi dersi aldılar öyle değil mi? ben yazım yanlışlarına dikkat etmedim, konuyu genel olarak anladım.

Konuya gelecek olursak ilişkiye devam edip etmemeniz nasıl bir beklentiniz olduğuna bağlı. sonunda evlilik olsun olmasın ciddi bir ilişki istiyorsanız adam sizi pek ciddiye almıyor gibi. duygusal beklentilerinizi karşılayacak bir adama benzemiyor. önceki arkadaşlıklarını sürdürüyor olmasının sebebi onları yedekte tutması. yanlışlıkla beğendim demesi koca bir yalan. cinsel ihtiyaçlarını ya sizinle giderecek ya da onlarla. ben olsam böyle bir adama vakit harcamazdım. israf

Konunun avukat olmasıyla ilgisi yok neden daha konunun başında mesleğini söylemiş anlamadım. Doğrudan derdini yazabilirdi. Kaldı ki kendisi en normal eleştiriye bile çirkefleşerek karşılık veren bir insan. Gerçek hayatta da böyleyse zaten çevresinde kimse kalmaz. Erkek arkadaşı da bağlanmamış ona ve arayış içinde. Burada sorulacak bir şey yok. Güven yoksa ilişki de yok. Ayrılacaksın bitecek. Nesini soruyor bunun? Ayrıca kim seni niye kıskansın? Ne gibi bir özelliğin var ki? Dümdüz bir insansın işte😏

Çok güzel yazmışsınız.
Bazı yorumlar direk ego tatmini kimse kimse üzerinden ego tatmin etmemeli alay etmemeli aşağılamamalı. Yüzde yüz bile haklı olsanız üslup diye birşey var. Konu sahibinin kızdığı da bu.
Siz de çok iyi dile getirmişsiniz durumu
Sen de amma üstüne alınıp paraladın kendini yahu. Kendi konuların yetmedi başka konularda hemen her fırsatta ego tatminine, aşağılanmaya nasıl bağlayabiliyorsun olayı. Kimse konu sahibini aşağılamamış. Öyle bir şey olsa ceza alınıyor zaten. Görüldüğü üzere konuda banlanan bir tek konu sahibi. Yapılan yorumları, üyeleri beğenmeyip havada uçan sineği bile gelip burada konu açan da yine sen.

Sen de amma üstüne alınıp paraladın kendini yahu. Kendi konuların yetmedi başka konularda hemen her fırsatta ego tatminine, aşağılanmaya nasıl bağlayabiliyorsun olayı. Kimse konu sahibini aşağılamamış. Öyle bir şey olsa ceza alınıyor zaten. Görüldüğü üzere konuda banlanan bir tek konu sahibi. Yapılan yorumları, üyeleri beğenmeyip havada uçan sineği bile gelip burada konu açan da yine sen.

Bence öyle ama istediğim kadar yorum yapmakta özgürüm engellenmediğim sürece konudan, size de birşey demedim ama siz rahatsız oldunuz sanırım sebebini anlayamadım.
Havada uçan sineğe konu açılamaz diye birşey mi vardı? Benim buradaki yorumlarımla açtığım konuların ne ilgisi var anlayamadım açıkçası:)
Bana göre siz nasıl avukat oldunuz, acıdım size, öff git seni başkaları pohpohlasın tarzı yorumlar aşağılamakla eş değer size göre değilse bilemiyorum 🤷‍♀️

Fazla içselleştiriyor 🤷‍♀️

Sosyal medya kullanan Bekar erkeklerin çoğu bunu yapıyor ki. Takıldığı kadınları takipten çıkarmıyor. Taş atıp kolumu yoruluyor. Arada bir hikayesini izliyor, beğeni atıyor. Kendini unutturmuyor. Belki bir ara bir daha takılırız diye hazırda tutuyor.
Erkek arkadaşınız pek ciddiye alınacak, beraber ileriye dönük plan yapılacak, sadakat beklenecek bir profil çizmiyor.
Sadece erkekler değil ki kadınlar da devam ediyor hesabında tutmaya . Bir de konu sahibi nerden biliyor kimle ne zaman bir şeyler yaşamış . Bu kadar ayrıntı dökmeye gerek yok. Adam sırf güven kazanmak için sen o kadınlarla bir mi tutuyorsun kendini demiş benim için en büyük falso bu . Zaman geçirdiği insanlara hakaret etmesi , ne malum ki o kadınlarla tam olarak ne yaşadığı .

Sizden once olan seyler bunlar. Bekarken F*** buddy si olabilir. Tek gecelik iliskisi de olabilir. Ayrica avukatlikla ne alaka? Tek hatasi beraberken kadinin fotografini begenmek. Bundan da ayrilinmaz yani.

İçselleştirmek yanlış kelime bence.
Direk aynısı bana da yapıldı. Konu sahibini iyi anlıyorum bu nedenle.
Ama sizin konunuz değil işte. bu durumda içselleştirmiş oluyorsunuz. Kişisel bir meseleye dönüyor sonunda. Konunun sizinle uzaktan yakından alakası yok. Hani, yaşadıklarınızdan pay biçerek tavsiye verirsiniz ama insanları itham edemezsiniz. Bu tavrınız dışarıdan hiç hoş gözükmüyor

Ama sizin konunuz değil işte. bu durumda içselleştirmiş oluyorsunuz. Kişisel bir meseleye dönüyor sonunda. Konunun sizinle uzaktan yakından alakası yok. Hani, yaşadıklarınızdan pay biçerek tavsiye verirsiniz ama insanları itham edemezsiniz. Bu tavrınız dışarıdan hiç hoş gözükmüyor
Konunun benle alakası yok tabiki ama dediğiniz gibi bana da aynısı yapıldığı için kendimce yorumladım ve tavsiye verdim. Benim gibi yorum yapan da çok üye var aslında. Yani diğer üyelerin yorumlarıyla alakalı yorum yapan.
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için bu gibi durumlarda ne yapmamı önerirsiniz ?

Konunun benle alakası yok tabiki ama dediğiniz gibi bana da aynısı yapıldığı için kendimce yorumladım ve tavsiye verdim. Benim gibi yorum yapan da çok üye var aslında. Yani diğer üyelerin yorumlarıyla alakalı yorum yapan.
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için bu gibi durumlarda ne yapmamı önerirsiniz ?
İcsellestirip öfkenizi yansıtıyorsunuz. Görmezden gel yapabilirsiniz rahatsız olduğunuzu insanları. Bu öfke size zarar, hepimiz haklı olmak isteriz siz de haklı olmak adına bir nevi yandaş arıyorsunuz. Siz yorum yapınca rahatsız olduğunu üyeler AA haklıymış demeyecek yine siz zarar göreceksiniz

İcsellestirip öfkenizi yansıtıyorsunuz. Görmezden gel yapabilirsiniz rahatsız olduğunuzu insanları. Bu öfke size zarar, hepimiz haklı olmak isteriz siz de haklı olmak adına bir nevi yandaş arıyorsunuz. Siz yorum yapınca rahatsız olduğunu üyeler AA haklıymış demeyecek yine siz zarar göreceksiniz
Zaten bir problemi olan birinin üzerine bu denli gidilmesi bana doğru gelmiyor. İyi niyetli de gelmiyor. Amacı olumlu anlamda konuyu açan kişiyi değiştirmek olan hiç kimse karşı tarafı hor görerek, aşağılayarak, hakaret ederek konuşmaz. Yeri geliyor kişilik haklarına saygısızca hakaret ediliyor. Bu iyi niyetli ve yapıcı gelmiyor bana. Aslında böyle davranan insanın kendiyle ilgili problemi vardır diye düşünüyorum. Bu nedenle görmezden gelme konusunda çok haklısınız. Dikkate alıcam tavsiyenizi teşekkür ederim.

Var ancak siz bunu fazla yapıyorsunuz. Kendi ve başkalarınızın konusunda hep aynı şeyden şikayetçisiniz ve bu yüzden de fazlaca tepki alıyorsunuz. Şu sitede sizin tanınırlığınız bu durumunuz . İnsanları bir kalıba sokamazsınız. Bu yüzden görmezden gelmek en iyisi.

Var ancak siz bunu fazla yapıyorsunuz. Kendi ve başkalarınızın konusunda hep aynı şeyden şikayetçisiniz ve bu yüzden de fazlaca tepki alıyorsunuz. Şu sitede sizin tanınırlığınız bu durumunuz . İnsanları bir kalıba sokamazsınız. Bu yüzden görmezden gelmek en iyisi.
Evet bu ara sürekli öyle yorumlarım var doğru.
Teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için

Her konu birbirinden bağımsız burda insanlar özelikle avukat olduğunu belirtmiş birine daha iyi muhakeme gücü olmasını beklediklerini ifade ettiler. Konu sahibi devam et ilişkine dair yorumlar istiyor izlenimi verdi. İnsanlar da bu şekilde yorum yaptı . Hepimiz istediğimiz yönde yorum almak isteriz almadığımizda tepkilerimiz kişiden kişiye değişir, konu sahibi kıskanç fln dedi ortalık karıştı. Yoksa kimse konu sahibine hakaret etmesi
Zaten bir problemi olan birinin üzerine bu denli gidilmesi bana doğru gelmiyor. İyi niyetli de gelmiyor. Amacı olumlu anlamda konuyu açan kişiyi değiştirmek olan hiç kimse karşı tarafı hor görerek, aşağılayarak, hakaret ederek konuşmaz. Yeri geliyor kişilik haklarına saygısızca hakaret ediliyor. Bu iyi niyetli ve yapıcı gelmiyor bana. Aslında böyle davranan insanın kendiyle ilgili problemi vardır diye düşünüyorum. Bu nedenle görmezden gelme konusunda çok haklısınız. Dikkate alıcam tavsiyenizi teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X