• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüzlüğe vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konu birbirinden bağımsız burda insanlar özelikle avukat olduğunu belirtmiş birine daha iyi muhakeme gücü olmasını beklediklerini ifade ettiler. Konu sahibi devam et ilişkine dair yorumlar istiyor izlenimi verdi. İnsanlar da bu şekilde yorum yaptı . Hepimiz istediğimiz yönde yorum almak isteriz almadığımizda tepkilerimiz kişiden kişiye değişir, konu sahibi kıskanç fln dedi ortalık karıştı. Yoksa kimse konu sahibine hakaret etmesi
Konu sahibinin kıskandınız demesine katılmıyorum ben de orada haklısınız.
Üzerine gelindiği için öyle yazdı diye düşünüyorum.
Zaten yukarıda belirttim hangi yorumları doğru bulmadığımı genel herkesin yorumuna verilmiş bir tepki değildi benim ki öyle anlaşılmasın.

Zaten yukarıda belirttim hangi yorumları doğru bulmadığımı genel herkesin yorumuna verilmiş bir tepki değildi benim ki öyle anlaşılmasın.
Bazı meslekler cidden saygı uyandırır Hukuk bölümü okumak mesela bitirmesi zordur artık özelde de var gerçi de. Mesleğinde insana kattıkları vardır hele bu insan artık 6 yıldır bu mesleği icra ediyorsa..
fb ilişki yaşayan tek gecelik kızla kendini bir tutma(ne kadar aşağılayıcı birde o kızla bir gece ilişki yaşayıp kaçmış cinsellik yaşadığı için aşağılayan) farkında olmadan beğendim diyen bir adamla ilişki yaşamayı ve hala ona güvenmeyi bekleyen birinin etrafa kıskanıyorsunuz kızığğğm tarzı yaklaşımına insanlar nasıl cevap verecekti? Adam cinsel açlığın afrikası konu sahibi de onu elinde tutmaya çalışan bir kadın :)) kusura bakmayın kimse kimseyi pohpohlayamaz hele kadınları cinsel obje olarak gören bu adamı elinde tutmak için tavsiye isteyen üstelik gerçekleri söyleyince ufacık egosu kıralan bir kadına..

Bazı meslekler cidden saygı uyandırır Hukuk bölümü okumak mesela bitirmesi zordur artık özelde de var gerçi de. Mesleğinde insana kattıkları vardır hele bu insan artık 6 yıldır bu mesleği icra ediyorsa..
fb ilişki yaşayan tek gecelik kızla kendini bir tutma(ne kadar aşağılayıcı birde o kızla bir gece ilişki yaşayıp kaçmış cinsellik yaşadığı için aşağılayan) farkında olmadan beğendim diyen bir adamla ilişki yaşamayı ve hala ona güvenmeyi bekleyen birinin etrafa kıskanıyorsunuz kızığğğm tarzı yaklaşımına insanlar nasıl cevap verecekti? Adam cinsel açlığın afrikası konu sahibi de onu elinde tutmaya çalışan bir kadın :)) kusura bakmayın kimse kimseyi pohpohlayamaz hele kadınları cinsel obje olarak gören bu adamı elinde tutmak için tavsiye isteyen üstelik gerçekleri söyleyince ufacık egosu kıralan bir kadına..

Bakın bu yorumunuz çok güzel bir şekilde dile getirmiş benim söylemek istediğim hak verin konu sahibine değil. Güzel bir üslupla yorum yazmak. Sizin bu yorumunuz çok güzel mesela. Rencide etmeden aşağılamadan ne biçim avukatsın demeden de iyi niyetle güzel bir üslupla anlatılabilir herşey.
Ama tabi herkesin kendi tercihi.

Ha bir de üniversite okurken hiç mi tecrübe edinmediniz ? etrafınızdaki insanları hiç mi gözlemlemediniz ? Ne bileyim , okumuş bir kadınsın , yazdıkların çok karmaşık . Yok onu beğenmiş , onu silmiş 😫 kendine güvenin yoksa , kendini geliştir . Karşındaki insana güvenin yoksa onu değiştir .
Bu yoruma,
Sizin fikriniz umrumda değil desem. En aşağıda komplexme nefret kusanları başlığımda istemediğimi belirtmiştim. Bu zorlama neden? Nefretinizi içinizde tutacak kadar da kı geliştiremediniz kendinizi “okumuş kadın”
İnsanları bi salın artık. Size mi soracagım deneyim kazanırken,ben burda dertleşiyorum iyi niyetli kadınlarla. Siz çekilin.
Böyle karşılık vererek insanların tepkisini çekti ve sonrasında da aynı üslupla devam etti. Hem deneyim kazanırken size mi soracağım deyip, sonra da buraya konu açmak ne demek? Alakasız yorumlarda kıskanıyorsun diyor, sonra herkesçe tanınan bir üyenin işin aslını anlattığı bir yoruma da fake hesaptan gelmiş diye yine alakasız bir cevap veriyor. İnsan ilişkileri zayıf kendisinin, belli. seviyeyi tutturamıyor. Yani haklı hiç bir tarafı yok. Olumsuz yorum istemiyorsa konu açmayacak. Saygı çerçevesinde herkes istediği yorumu yapar, sınırı aşan zaten banlanıyor ki, konuda tek banlı da kendisi. Buradan da anlaşılıyor ki, sorun kendinde. Hepimiz anonim olduğumuz için, sanal bir mecrada, yazı dilinin verdiği rahatlıkla bazen sert yorumlar yapabiliyoruz ama bazen olması gereken de bu. Gerçek hayatta dostlarımıza belki kırılmasın diye bu kadar açık olamıyoruz ama burda bazılarını omzundan tutup bir sarsmak hissi oluyor, ki bir çok üye de bu şekilde kendi hatalarını daha gerçekçi bir şekilde görüyor.

Bu yoruma,

Böyle karşılık vererek insanların tepkisini çekti ve sonrasında da aynı üslupla devam etti. Hem deneyim kazanırken size mi soracağım deyip, sonra da buraya konu açmak ne demek? Alakasız yorumlarda kıskanıyorsun diyor, sonra herkesçe tanınan bir üyenin işin aslını anlattığı bir yoruma da fake hesaptan gelmiş diye yine alakasız bir cevap veriyor. İnsan ilişkileri zayıf kendisinin, belli. seviyeyi tutturamıyor. Yani haklı hiç bir tarafı yok. Olumsuz yorum istemiyorsa konu açmayacak. Saygı çerçevesinde herkes istediği yorumu yapar, sınırı aşan zaten banlanıyor ki, konuda tek banlı da kendisi. Buradan da anlaşılıyor ki, sorun kendinde. Hepimiz anonim olduğumuz için, sanal bir mecrada, yazı dilinin verdiği rahatlıkla bazen sert yorumlar yapabiliyoruz ama bazen olması gereken de bu. Gerçek hayatta dostlarımıza belki kırılmasın diye bu kadar açık olamıyoruz ama burda bazılarını omzundan tutup bir sarsmak hissi oluyor, ki bir çok üye de bu şekilde kendi hatalarını daha gerçekçi bir şekilde görüyor.
Evet konu sahibinin yorumlara verdiği bazı tepkiler konusunda haklısınız. üzerine gelindiği için öyle yaptığını düşünüyorum ama hak vermiyorum tabiki.
Sert yorumlar olması gerekiyor derken kastınız tam olarak nedir? Mesela kır papatyası nın son yaptığı yorum da gayet sert ama üslup güzel. Bu tarz yorumlar çok hoşuma gidiyor. Hem iyi niyetli olduğu belli hem de aşağılama vs içermiyor. Kişiyi kendine getiriyor. Bana göre acıdım size, öff git başkaları pohpohlasın seni, nasıl avukatsın bunlar da hoş yorumlar değil. Konu sahibine kıskançsın vs dedi diye tepki gösterip bu yorumlara sessiz kalmak yada doğru bulmak mantıklı gelmiyor.

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Güvensizseniz hiç konuşmayın boşverin

Toplu cevap
1-Konunun anlam bütünlüğü bütün gün patlamış beynimle elimde telefonla düzeltme yapmadan yazmış olmam- anlamayan/beğenmeyen yazmaz: ban beğenmedim diye mesaj yazılmaz, işlevsel değil. Beğenmedim butonu var zaten
2-av. Olduğumu belirttim çünkü forumu üyeliksiz takip ederdim ara ara meslek belirtildiğini hatırlıyorum ama konu av. Lık olunca alınganlık oldu o kadar gözünüzde büyütmeyin sadece ankara da 30 bin av var ve her yıl bu sayı artıyor :KK66:
Arı besleyicisi olsam arı besleyicisiyim derdim
3-ben yasaklandım çünkü ben yöneticiye şikayet edeldim bu saygısız yorum yapanları haklı göstermez nasıl çoçukça bir muhakeme bu,çok basit şikayet etmeyiphakettikleri şekilde cevap vermemdendir. Evet hiç bir krediniz yok tanımıyorum sizi neden saldırılarınızı hoş göreyim? Biraz mantık
4- hiç tanımadığınız birine meslekten bilmem neden saldıracak kadar ne yaşadınız hayatta asıl zavallılık budur.
5-istersem yasaklanayım benim çizgim değişmez. Benim konumda bana hakaret edemezsiniz.
6-siteyi anlamak icin eski üyeliğe gerek yok orta zekaya sahip olmanız yeterli.
7- konumu ben olmadan da güncel tutmuşsunuz teşekkürler :)))

Bu yoruma,

Biri sizi azarlıyor:aşağılıyor diye kendinize geliyorsanız büyümemişsinizdir. Yetişkinler akıl ve mantıkla iyi niyetli konuşmalardan anlarlar. İyi niyetle bi de tokat atsınlar o zaman bu nasıl mantık :) şiddeti normalleştirmeyin. Psikolojik şiddet dostane olamaz. Banlandım çünkü o şikayet etti, onlar banlanmadı çünkü ben şikayet etmedim. Ama siz baktığınız yerden bana yardımcı olamazsınız. Herkesin yorumunu istemediğimi zaten konumda da söyledim. Sizinkini de istemiyorum mesela :))

Ajite etmişsiniz ama haklı olduğunuz yerler var.
En haksız olduğunuz yere gelince asla elimde tutmaya çalışmıyorum :/

Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Güveniniz sarsılmamış ki o kadar şeyden sonra hala gelip bunu soruyorsunuz. Bir de avukatsınız.
Bir yalanını gördüğünüz insanın bin doğrusunu sorgularsınız. Evlilikte güven yoksa evliliğin temeli yok demektir. Siz bu hayatı ne üzerine inşa edeceksiniz eğer devam ederseniz? Bence sormanız dahi hata cevap açık.

İbi abla yasaklandığı için faketen yazıyor, uff tamam kıskanmadın en birincisin. Konumdan saptırmasan mı.
Sizin gibi kadınlar yüzünden tereddütlüydüm niye her şeyi sabote ediyorsunuz ya. Bir öneriniz vürsa yazı yoksa sessiz kalın,mesaj yazma zorunluluğunuz yok. Fikri yok söyleyecek sözü çok, milletin sorunu bu cem yılmaz ın dediği gibi.
Vallahi sorunumu unutturdunuz ya
Siz bu egoyla burada daha çok konu açarsınız.

Bu arada neden herkes kadının avukat olmasına takılmış ya?
İnsanları mesleğine göre mi sınıflandırıcaz?
Doktorlarda herkese sigara içmeyin diyip sigara içiyor mesela.
İnsanın mesleğini başka özeli başka demek ki dimi? :KK70:
Neden konuya mesleklerini yazarak başlamış? 😂 duruşma esnasında bir şey ortaya çıktı falan yazacak sandım. Avukat ol işportacı ol sorun yaşayabilirsin ilişkilerde

Sen iyi niyetliysen bende meleğim milletten sinirini çıkaracağına yanındakine bakmalısın
bazı kadınlarda sevgiliden ayrılmaya korkuyor buradaki kadınları stres topu olarak görüyor herhalde
avukat olacak kadar muhakeme yeteneğin varsa şu yazdıklarını tekrar oku ne olduğunu anlarsın (belki)
Aa lütfen Deneyim kazanırken bize sormuyor biz kimiz ki? Sevgilisiyle ilgili şeyleri soruyor o da bir tanecik. 😄😄 ya bacım istediğini sorsun ben de soru sordum konu açtım. Gittiğim yolun yanlış olduğunu söyleyenler oldu teşekkür ettim. Hatta şuan dua ediyorum onlara. Bilgili donanımlı da olsan bir mesleğin de olsa ya da kendinde hiçbir şey görmesen de sorun yaşayabilirsin. Çünkü insanız. 💁🏻‍♀️ Fikir alışverişi yapıyoruz. Sana yorum kötü geldiyse görmezden gel geç. Laflara bak.

Aa lütfen Deneyim kazanırken bize sormuyor biz kimiz ki? Sevgilisiyle ilgili şeyleri soruyor o da bir tanecik. 😄😄 ya bacım istediğini sorsun ben de soru sordum konu açtım. Gittiğim yolun yanlış olduğunu söyleyenler oldu teşekkür ettim. Hatta şuan dua ediyorum onlara. Bilgili donanımlı da olsan bir mesleğin de olsa ya da kendinde hiçbir şey görmesen de sorun yaşayabilirsin. Çünkü insanız. 💁🏻‍♀️ Fikir alışverişi yapıyoruz. Sana yorum kötü geldiyse görmezden gel geç. Laflara bak.
evet bazen ağır yorumlar oluyor burda ama konu sahibinin tepki verdiği yorum ağır bir yorum değildi kimse o gerekten avukat mı bilmiyorda herkesin şaşırdığı nokta olanları anlatıp kendisinin aslında durumu algılayamaması olmuş. Yoksa hepimizin tecrübesiz olduğu hatta duygusal olarak aciz olduğu durumlar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X