Yuzsuzlugun bu kadari artik !!!

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Kizlar babannemle ilgili sikintimi biliyorsunuz çoğunuz.
Bilmeyenler lütfen Babanne belasi ve Olsede kurtulsam konularina baksinlar.
Artik kafayi yedirtecek bu kadin bana.
Anlatacak bir ton olay var ama dun ki olayi anlatayim.
Hqlamlar bayram için buraya geldiler annemde bize cagirdi .
Her neyse dun aksam konuşuyoruz dedi ki aksam da başka yere sözleri varmis falan.
Bende dedim başka zaman cagirsaydin aksam da otururduk .
Annemde bos zamanlara yok ki zaten tek bos günü yarin dedi.
Her neyse biz boyle konuşuyoruz oradan babannem bagirmaya basladi Siz kimsiniz kizimi istemiyorsunuz ararim gelmeyin derim size mi kaldi onlar.
Ama nasil bagiriyor.
Banyonun önündebir de ttüm apartman duydu kesin.
Annem aciklamaya calisiyor ne alaka anne öyle demek istemedi Ceylin falan diye bu kaftan anlamiyor hala bagiriyor arar söylerim gelmesinler serefsizler . daha neler neler .
Babam geldi ne oldu ane diyor aynen bunu dedi " Ceylin surtugu dedi ki cagiracak adam mi bulamadin da onlari cagirdin "
Artik dayanamadim bende " Senin artik bilerek yaptigina suphem yok bunlari ne biçim kadinsin sen ya hici utanma yok sende" dedim.
Babam oradan bana cikisiyor tabi.
Bu hala saydiriyor seni utanmaz seni o...pu seni basima cikarttim ben .
Ayy .
Her neyse bunun kimliği maaş karti falan bende kalmisti.( Hastane isine maaş almasına hep ben gidiyorum)
Aldim hepsini buna verdim " Daha da ne yaparsan yap hic bir isine geliyorum ben " dedim.
" Gelmezden gelme salakana Sürtük sana mi kaldim ben o..pu" saydirdi.
Velhasıl kelam halamlar geldi bugün 3 kuzenim halamin eetkisi oturuyoruz kizina diyor ki kizim iste gözüm agriyor ne yapiyim ben çok agriyor birşey batiyor..
Halamda internetten randevu aldi yarin git anne diyor.
Bizim ki atladi hemen o zaman beraber size gidelim sabah gideriz.
Halam dedi ben gelemem misafirlerim var Ceylinle git sen.
Diğer 3 kuzenime soruyor bsbannem hepsi aynisini diyor Ceylinle git o zaman anneanne diye.
İyi gideriz diyo sonra da ya.
Hasbinallah !!!
Eğer annem ben gidemem deseydi kuserdi bize küfürler yagdirirdi.
Ama kizina gelince sus pus oluyor haspam.
Siz olsaniz gider misiniz Allah askina ta ?

Kuzenimin babannesi de aynen boyleydi.2-3 ayda bir 1 ayligina gelirdi bakalardi falan.hic memnun olmaz surekli hakaretler ederdi.oldu de kurtuldular gercekten.baban neden cikisiyo ki tanimiyo mu annesini.bence babanla konudup tahammul edemedigini hicbi isine karismak istemedigini soyle.

Yani normal şartlarda yaşlı insana her zaman saygıdan yanayımdır ama.
Kullanmak istiyorsa orda bir dur de bence.
Atlasaydın keşke , ben gidemem işim var diye.

Babamda bir sey diyemiyor kizlar.
Ne desem bos vallahi ben bu kadina.
Lafi g.günden anliyor.
Bilerek sorun cikartiyor yemin ederim ya

Benim babannemde öyle ya babam yüz verse tepemize çıkacak. Boşver çok muhattap olmamaya çalış biz öyle yapıyoruz. Yalnızlıktan birde Bütün ilgiyi üstlerine çekmek istiyorlar. Allah kimseyi eşsiz bırakmasın. Tabi söylediği sözler yenir yutulur değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…