Yuzsuzlugun bu kadari artik !!!

Canım böyle bir yüce gönüllülük her Allahın kuluna nasip olmaz..
Allahım görüyor alırsın inşAllah mükafatını..
Ben hep dua ediyorum Allah onları benim elime düşürmesin diye
Cünkü biliyorum elimin tersiyle itsem bana zarar bilirimki Allahım göndermiş onları kapıma beni sınıyor..
Ama insanım işte unutulmuyor bazı şeyler...
O yüzden hep diyorum inşAllah bir gün benim elime kalmazlar çünkü kendi ellerimle kendime kötülük yapmak istemiyorum...
Ben senin gibi olamazdım

Seni çok iyi anlıyorum çok zor durumdasın oda artık bunak ve kırıcı

birde herkes senin ona yardım etmene alışmış sana mimlenmiş artık diğer kuzeninde gidebilirdi ama işte sizinle olduğu için herşeyi çekmek sana kalıyor

Babaannende babami gordum. Babam da oyle kufurbaz, asagilik, yalanci, zararci, ve kavgaci bir insandir. Bana oyle laflari soyledi. Yaklasik bir senedir ayni evde iki yabanci gibi yasiyoruz. Evde annemle benim. Annemle de bosandilar. Evden git diyor annem gitmiyor. Yuzsuzlugu gel bir de bana sor...

Bu benim yaramdir. yle konuyu gorunce aklima geldi..

Vallahi belki herkes çok tepki gösterecek haklı olarak, ama ben tüm konularınızı biliyorum ve yerinizde olsam çok pis dalardım o kadına, cidden.
Sabrınızı takdir ettim. Kudos.

Siz hala babaannenizin söylediklerini ciddiye alıyor musunuz ???? Bazı yaşlı huysuz ihtiyarlar vardır.Normal değil bu insanlar onuda öyle kabullenin artık..

Benim kaynanada beni karalamış kızıma dedim ki karalamasına kesinlikle izin vermiyeceksin anında müdahale edeceksin bu yaşlılar gençlerin piskolojisini çok bozuyorlar

artık onu azarlayınca yapamıyormuş ama bunu öğrenene kadar yıllar geçti ve zararı çok oldu

Nediyim bilemedim.. Allah sizlere sabir versin..

Yaslidir yasina ver diyecegim ama icimden hic gelmiyor. Bukadar hakaret, küfürden ve kötülükten sonra birak doktora götürmeyi yüzüne bile bakmazdim..

Çok tesekkur ederim abla.
Vallahi artik dayanamayacak noktaya geldim.
İntihar edeceğim senin yüzünden diyor. Birde bana ya.

Allah basta annenizin ve sizin yardımcınız olsun bu nasıl bir kadın ya bana gına getirdi. Götürmeyin ne Hali varsa görsün o kadar dili çalıştığına göre kafası da çalışıyor kendi işini vallahi senden ben den daha ıyi halleder

Öyle yemin ederim.
Gecen tuvalete zor gitti güya anneme eziyet etmek için sirtina bindi ama yolda bir gidişi var camdan gördük senden benden gizli vallahi.
Yalan hep yalan..

cnmmm.ben boyleyim iste.hic kin tutamam.k.v.bir gun gittim esimle olan aramizdaki bir konu hakkinda bize yardimci olun dedim.siz benim annem ve babamsizniz dedim.kayin pederim beni hakli buldu.k.v.esimi tuttu.ve bana tepki gosterdi.oglunu tuttu.ve k.pederim bize geldi,keske kizim bana soyleseydin tek olarak.ve kayinvalidem demis ki,babasinin evinde dayak vardi burda yok...bunu soyledi kayinpederim.

Bende bir gun konu acilmisti,annemin ve benim cektigimiz sikintilari anlatmistim...oysa o yuzume vurdu...
Biraz rahatsiz k.v.belinden dolayi..bu gun aradim,anne isleri yapma gelip ben yaparim.esime bile soylemedim..bu gun eviniz dip kose yaptim.yemek yaptim.duasini alip geldim.koyden gelmedende evini iki hafta oncede temizledimm..bunun gibi bir cok sey.

Ceylincim senin yerinde olsam asla gitmem onunla ve hiçbir işini de halletmem şu saatten sonra. Değil 72 yaşında, isterse 100 yaşında yatalak olsun kimse senin namusuna laf edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…