- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İşlerini yapmayı bırak bence.Babamda bir sey diyemiyor kizlar.
Ne desem bos vallahi ben bu kadina.
Lafi g.günden anliyor.
Bilerek sorun cikartiyor yemin ederim ya
hiç konuşma görmezden gel bari, Bir şey yaparsan sonra sen kötü olursun ayrıca sen üzülürsün... Allah sabır versin tatlımVallahi boyle giderse bir gün ya bunu oldururum ben ya da dövüp kapinin önüne koyarim
O kadar.
anneni sevmiyor ya sana da ondan kıl. allah annene sabır versin, ben 5 dakika okuyamıyorum konularını siz bir de yaşıyorsunuz.
Allah bilir annen ne çekmiştir bu kadından..
Beni öldürseler artık hiç bir işine gitmem..
Gitsin kıymeylileri koştursun..
Gitmem fln dersin baban araya girer belki sana der git diye..
Taviz verme hiç derim babana çok istiyosan o senin anan sen götür ozm dersin..
Ayy ayy.
Vallahi bunu öyle bi doveceksin ki.
Ne iyilik biliyor ne günahtan anliyor...
yerinde olsam lafımı sözümü esirgemem , öyle bir sert konusurum ki feleğini şaşar.
nanköre bak yemeğini yatagını siz verin namusuna el uzatsın yılan.
Canım afedersin ben böyle konularda cok sinirleniyorum.
Anneme söylüyor simdi de gidelim diye.
Ona yaptiklarini unuttuk sanki..
Ceylin, diğer konularına baktım geldim şimdi.
Ya tövbeler olsun, baban ne diyor bu durumlara? Gecen mahkeme konısunda babam çok serttir diye yazmıştın, sertliği bir tek size herhalde?
Ay beni topa tutacaksınız biliyorum ama ben bu kadını şimdiye kadar çok kötü dövmüştüm. Oyle boyle değil elimden zor alırlardı. Sonra babam isterse beni öldürsün, hıncımı alırdım en azından.
Bize denk gelmez böylesi işteAy bende konuyu okurken ''sen kime sürtük diyon lan yılan karıı'' diye boğazına yapıştığımı hayal ettimde ürktüm bi an
Annen varya annen cennetlik, senın konuları takip ediyorum yemın ederım melek gibi bir annen var.Hic sormayin.
Deli ediyor artik beni ya.
Bize denk gelmez böylesi işte
Senin en kadar güzel kalbin varmış böyle arkadaşım...Ben giderdim.....
Cunku ben o kadar aci cektim ki asla onlari karsimdaki insandan bilmedim.bu benim sinavim dedim...iylikler allah icin yapilir.cunku insanlar nanakordur dedim.
Kizlar benim cocuklugum o kadar fakirlik icinde gecti ki anlatamam.daha once anlatmistim.
Babam asla calismaz ev esyalarini satar bizide koye dedemin yanina yollardi.dedemde bizi up uzun bir tas sediri olan bir odaya atar,ekemgi cayi sekeri saklardi...disarida kar,ve cocuklugum aclik ve tek karsimda agaclari goren bir pencerem...sabah ,aksami,aksamlar da sabahi kovalardi.arada sicak odalarina giderdik,halam televizyonu kapatirdi.ben izlemiyeyim diye.su icerdim,babaannem derdiki suna bakkkk iyyyyyyy....
Ben uc yasindaydim bunlari hic unutmadim....kizlar her yumurta pisirdigimde aglarimmm...bir gun onlarin sofrasini hazirladik,annemle siniye koyduk iceri tasiyor annem,bende etegini tutuyorum annemin.uc halam ,babaannem dedem ve torunlar oturuyor ,sofraya bizse esikte onlarin yemesini sofrayi toplamayi bekliyoruzzzz..o sicacik tereyagindaki yumurtanin kokusunu hic unutmayacagimmmm..ve ben bunlari hic kimseye anlatmadim.sadece allaha anlattim...cunku o sahiddii.bir gun acpiktan olecegiz.bir halam yan tarafta oturuyordu,annem dediki,kizim git halandan bir tane ekmek iste.bende gittim iki ekmek verdi,o mutlulugu unutamam...
Aradan yillarr yillarrrrr gecti.halamlar ve dedem bizim oturdugumuz ile tasindilar.ben buyumustum artik.halalarim dedmi istemez oldu.torunlari hakaret eder oldu..bir tek dedemle ben konusurdum.nasilsin dedecigim.karnin acmi.uykunmu geldi dede.derdimmm.kimse konusmuyordu onunla...ve icimden derdimkiii,,ahh dede neden bana oyle yaptinn.ahdedecigim,ama ben seni seviyorumm yinede...
Annemler kahvalti hazirlardi,onun tabagi catali her seyi ayriydi...tum torunlari tiksinirdi..onun tabagi hazirlanirtepsiye konulur odaya goturulup sehpaya konulurdu..bende tabagimi alip onun yanina gider dizlerinin dibine oturur onunka yerdim ki uzulmesin.ve yine icimden derdim ki dede sen neden bize oyle yaptin.ben seni cok seviyorum.kizlaaaaarrrr cok kotuyum su anda........offffff...
Banyo yapardi sirtini ben ofalardim.yatagini ben yapardim.onunla sohbet ederdikkk..o da hep derdiki benimtek torunum o.
Ben evlenendikten sonrada onu hic unutmadim.bende kal dede dedimm..ilaclarini aldim.kiyafet aldimmm..
Birgun koyden gelmis ve yolunu kaybetmis.polise gitmis.poliste babami aramis .esimle babam gidip dede mi alip halam gotureceklerdi.annemlere goturemezdi babam.cunku dedem annemin babasina kufur etmisti.olmus insana annem o yuzden affetmedi...ve bende bunu duydum.annemi aradim.anne halam cok kotu davraniyor dedeme,simdi giderse ona gecenin bu vakti ne hakaretler eder..anne bana gelsin dedimm..annem agladiii..niye bize boyke davrandi,bak simdide allah cektiriyor dediii..kizim cnm kizim al,dedi...
Ve bize geldi.....
Ahh dedem arkandan bir tek ben fatiha okuyorum...
Cnm arkadasim,siz kazanirsiniz.iyilikten asla maraz dogmaz.iyiligi allahrizasi icin yap.yoksa insanlar nankordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?