yuzsuzluk otesı

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de

sığmiyorlar ki yatak çift kişilik sözlum ordan oraya sürünuyor ve son bir aydır o kadar uykusuz ki
Koskoca insanlar rahatsız oluyordur tabii ki sıkış tepiş yatmaktan. Dışardan kimse gelip ev sahibinin odasını günlerce gasp edemez. Ama insanlar sadece rahatsız olmakla yetinip müdahele etmiyorlarsa hak ediyorlar demektir bu muameleyi kardeşim. Bir de evlenecek yani. Saçma iş.

Koskoca insanlar rahatsız oluyordur tabii ki sıkış tepiş yatmaktan. Dışardan kimse gelip ev sahibinin odasını günlerce gasp edemez. Ama insanlar sadece rahatsız olmakla yetinip ses çıkarmıyorlarsa hak ediyorlar demektir bu muameleyi kardeşim. Bir de evlenecek yani. Saçma iş.
Sözlüm defalarca uyardı k abimi diyor kız duysun diye sesli söyledik falan diyor
yani alıp karşıma uyarmak deil de yüz yüze gelince imada bulunmak falan

Anayi babayi dinlemeyen sizi hic dinlemez, konusup sinirlendiginizle kalirsiniz. Sozlunuz adam gibi konusmali.
Kızı uyaran olmamış
Hep abiyi uyardı aile
Ben kızı kendine getirecek biraz haddi aştığını dusundurtecek bir şeyler ima etmek istiyorum
Yani Ne bileyim abisine mesaj atmak istiyorum Bi sekilde tepki göstermek istiyorum
susmak rahatsız ediyor
durum çok anormal geliyor bana

Ablası:
Bu evde zina yapıyorsun üstelik evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun kimseyi bu şekilde rahatsız etme hakkın yok,demiş.
Daha ne denir ki diye düşünüyorum
Kabul edemiyorum eşi değil bir şey degil adam isteyken bu kız sözlümle aynı evde ve onun odasında

Sizin yapabileceğiniz şu an için hiç bir şey yok sıfatınız sözlü sadece, ev de sizi ilgilendirmez ağabeyin kız hakkında ne düşündüğü de, sözlünüzün ağabeyiyle konuşması lazım, ancak bunu ısrarla söyleyebilirsiniz. Kardeşler arasında hassasiyetler aynı değilse de yapabilecek bir şey yok, sözlünüz sonuçta aynı evde kalmalarının da bu açıdan rahatsız ettiğini de söyleyebilir, hala mı umursamıyor, gerçek dünyaya dünyaya hoş geldiniz. Aile olması bir şey değiştirmiyor, istediğinizi yapmıyorlarsa radikal çözümler şart, bu böyle olmaz deyip kardeşin artık yeni bir ev bulması lazım.

Son düzenleme:
Sizin yapabileceğiniz şu an için hiç bir şey yok sıfatınız sözlü sadece, ev de sizi ilgilendirmez ağabeyin kız hakkında ne düşündüğü de, sözlünüzün ağabeyiyle konuşması lazım, ancak bunu ısrarla söyleyebilirsiniz.
Abinin kız hakkında düşündüğü beni ilgilendirir çünkü sırf cinsellik için eve kız alıyor o evde bir aile var ve o ailede de benim gelecekteki eşim yaşıyor

Çok ağır laflar ederim de bunlar yüzünden banlanmaya değmez. Ne iğrenç insanlar ya, kıza söylesen o da dinlemez canım, umrunda bile değil baksana kim ne düşünmüş ne demiş takmıyor. Senin sözlünde bitiyor iş, yumruğunu masaya vurmazsa bu olay sonlanmaz ben sana söyleyeyim.

Çok ağır laflar ederim de bunlar yüzünden banlanmaya değmez. Ne iğrenç insanlar ya, kıza söylesen o da dinlemez canım, umrunda bile değil baksana kim ne düşünmüş ne demiş takmıyor. Senin sözlünde bitiyor iş, yumruğunu masaya vurmazsa bu olay sonlanmaz ben sana söyleyeyim.
Yani annesi ablası değil sözlum mu konussun
kızla birlikte mi yoksa tek mi ?

Abinin kız hakkında düşündüğü beni ilgilendirir çünkü sırf cinsellik için eve kız alıyor o evde bir aile var ve o ailede de benim gelecekteki eşim yaşıyor

İlgilendirmekle kalır diyim o zaman sizi mi kıracağım, gelecekteki eşiniz ağabeyine lafını dinletebilseydi ağabey sevgilisini alıp kendine yeni bir yeri çoktan bulmuş olurdu.

İlgilendirmekle kalır diyim o zaman sizi mi kıracağım, gelecekteki eşiniz ağabeyine lafını dinletebilseydi ağabey sevgilisini alıp kendine yeni bir yeri çoktan bulmuş olurdu.
İlgilenmekle kalmamak için çözüm arıyorum ben de zaten.

İlgilenmekle kalmamak için çözüm arıyorum ben de zaten.

Anlattığınız kadarıyla kızla istediğiniz şekilde konuşsanız da alacağınız cevap "seni neden ilgilendiriyor?" olacak ama çünkü arkasında ağabey/sevgilisi var. Evlilik tarihini öne çekebilirsiniz belki?

Anlattığınız kadarıyla kızla istediğiniz şekilde konuşsanız da alacağınız cevap "seni neden ilgilendiriyor?" olacak ama çünkü arkasında ağabey/sevgilisi var. Evlilik tarihini öne çekebilirsiniz belki?
Bu imkansız bir yıl bile belki erken
Ne dense gider biutip insanlar?kim neyi dese gider? bu önemli
Abisi arkasında mi onu da çözemedim
Çünkü tepki alınca suçu kıza yüklüyor kendi çekip geliyor diyormus
Adam senle ciddi düşünmüyorum diyor kovuyor ama biraz da kız yapısik
Yahu ama ne olursa olsun adam istemese gelmez ki

Ben mi abartiyorum bilmiorum ama konuyu okurken bile bir sürü saçmalık görüyorum var mı böyle bir şey Allahim sinir küpü oldummmm

Bu imkansız bir yıl bile belki erken
Ne dense gider biutip insanlar?kim neyi dese gider? bu önemli
Abisi arkasında mi onu da çözemedim
Çünkü tepki alınca suçu kıza yüklüyor kendi çekip geliyor diyormus
Adam senle ciddi düşünmüyorum diyor kovuyor ama biraz da kız yapısik
Yahu ama ne olursa olsun adam istemese gelmez ki

Bu tip insanlar derken?
Laftan sözden anlamayan insanlar mı?

1.si ağabeyde iş yok, kızı suçu yüklüyorsa yani, çünkü kendisi çekip gelse bile bu evin bir kapısı var heralde değil mi? Açmazsa kimse içeri giremez en basitinden. İkisinin arasında ne konuşulduğunu da bilmiyoruz etrafa ciddi değilim diyordur yalnızken kızı helalimsin diye öpüyordur, insan bu her şeyi söyler.

2. de sizin imalarınızla falan iş değişmez, raatsızlığınızı belli edersiniz kız gülerek bakar, saç saça baş başa kavga edemezsiniz, veya polis vs. de çağıramazsınız yani tutup böyle bir olay için gelmezler. Muhtemelen 18 yaşından falan da büyüktürler sonuçta.

3. belki sözlünüzün yakın bir arkadaşı vardır kalabileceği veya oturup 3'ü birlikte bir karar alıp ona göre davranırlar kendi aile meclislerinde 3'e karşı 1 olur sonuçta. Anne, abla ve kardeş istemedikten ve aynı tepkiyi gösterdikten sonra sorun çözülebilir.

4. Bu ağabey kendini ne sanıyor ya?

Bu tip insanlar derken?
Laftan sözden anlamayan insanlar mı?

1.si ağabeyde iş yok, kızı suçu yüklüyorsa yani, çünkü kendisi çekip gelse bile bu evin bir kapısı var heralde değil mi? Açmazsa kimse içeri giremez en basitinden. İkisinin arasında ne konuşulduğunu da bilmiyoruz etrafa ciddi değilim diyordur yalnızken kızı helalimsin diye öpüyordur, insan bu her şeyi söyler.

2. de sizin imalarınızla falan iş değişmez, raatsızlığınızı belli edersiniz kız gülerek bakar, saç saça baş başa kavga edemezsiniz, veya polis vs. de çağıramazsınız yani tutup böyle bir olay için gelmezler. Muhtemelen 18 yaşından falan da büyüktürler sonuçta.

3. belki sözlünüzün yakın bir arkadaşı vardır kalabileceği veya oturup 3'ü birlikte bir karar alıp ona göre davranırlar kendi aile meclislerinde 3'e karşı 1 olur sonuçta. Anne, abla ve kardeş istemedikten ve aynı tepkiyi gösterdikten sonra sorun çözülebilir.

4. Bu ağabey kendini ne sanıyor ya?
Ben ağabeye değil onu öyle simartan kızlara daha çok öfkeliyim
Her halti yapıp onların tabiri ile "ttemiz kiz"" arama derdinde
Bir de bu kız bu adam için işten çıktı çünkü adam da aynı işten ayrıldı hatta şimdi adam is buldu kız ailesinden gizli, ise gidiyorum diye iyice yerleşti bunlara
O zaman ben sözlüme ailesi ile konuşup bi çözüm bulmaları konusunda baskı yapıcam ve evet bir arkadaşta kalma fikri güzel
Tabı ne kadar umursanir bilmiyorum
Ama elinden geleni yapmasını isticem çünkü bu durum çok çirkin
kendi odana kendi yatağına girememek ne demek tam bir ay

Back
X