Amann ne uğraşıcan be at gitsin.
Kargoyı da karşıdan ödemeli yap
İyi de niye muhatap oluyorsunuz o zaman.
Bırakın ne halleri varsa görsün.
Eşyaları da istiyorlarsa istedikleri vakit gönderiverin kargoyla hiçbişey demeden.
Siyah kurdele falan.
Komik olur. Küçük düşersiniz..
Bir kücük paket kina koy yüzügün yanina :)))
Hahahhaaamuahahhahhaha işte o zaman çingen derler
ben sizin yazdiklarinizi okuyunca, gayet de umrunda diye dusundum.
ayni seyi eski nisanliniz ve ailesinin de dusunmesini istemiyorsaniz, hic yoklarmis, hic olmamislar gibi davraniniz.
amacım canımı yakanlrın canını yakmak..
Bence öyle yapayy annesi onu görse ne yağdırır bana arkamdann :)
Boşver canımokyanus kim canım ben bayadr grmyrm ınan hiç bilmyrm :)
Bence öyle yapBitmis nasil olsa
Boşver canımBen karıştırdım heralde sen bana bakma bian akrabamisiniz diye düşündüm
aynen atıcaksa onşar atsın ama benden çıksın diyorum bende zaten yarın birgün derler göndermedi etmedi vs ınsanoğlu bu ya..Olabilir bence.
Bu tur durumlarda ben alinan her seyi geri vermeden yanayim. Cope atmak benim yapima uygun degil. Geri gonderirim her seylerini.
Selam hanımlar bayadır yoktum çünkü önerilere yup tedaviye başladım antidepresan beter oldum kullanmaz olaydım 2 haftada pertim çıktı asalak gibi yaşamaya başladım ben ben değildim kimseyede önermiyorum herşey sizde bitiyor ...
konu şu ki biliyorsunuz sözü attık ama bu naletlerin yüzüğü bende hala benim eski haysiyetsizede halam mesaj attı teeslim etmek için dönücem abla dedi ve dönmedi dönek herif
şimdiiiiiiiiiiii ben haftaya bu yhüzüğü adrese teslim yapıcam söz kıyafetleri ile
sorum şudur...
işyerinemi yollıyayayımm? ama o işyerinin eski çalışanıyım benide herkes tanıyor hoş olurmu bilmem
yadaaaaa anasının evinemi paketliyim kendisinede mesaj atayım esşyaları kargoya verdim diye çünkü o cadı karı söylemez gizler bilirim
ve ben yüzüğüne siyah kurdele bağlamayı düşünüyorum kıçınıza kına yakın mesajı vermek için ne dersiniz haydiiiiiiii
böyle yaparak can yakamazsınolmoyyo işte öyle ben can yakmak istyrm
intikam alma duygusu sadece ve sadece seni yorar ve daha da sinirlemene yol açarvallahi onu yapamıyorum ben işte malesef uğraşmak istyrm o pisliklerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?