Yüzüğe SİYAH kurdele ne diyorsunuz?

Valla konunun detayını bilmeden de siyah kurdeleyi okuyunca yasta olduğun geldi aklıma, tüm sayfaları detaylı okuyunca da yine yasta olduğunu düşünüyorum. Ne kına ne kurdele gönder. Gerek var mı böyle şeylere. Ne derdine düşmüşsünüz bu kadar yüzüğün. Hala niye uğraşıyorsun ki. Halanı niye aratıyorsun ? Onlar sizin aldıklarınızı geri iade ettiler mi ? Eski nişanlın veya ailesi bu sebeple seninle hiç iletişime geçti mi ? Anladığıma göre seninle görüşmek istemiyorlar. Emin ol o yüzük onlar için bu kadar değerli olsa kendileri gönder derdi. Bu hareketin onların canını yakmaz ki yanlış yoldasın bence. Bazen en güzel cevap sessiz kalmaktır. Telefonunuza bile geri dönüş yapmayan biri için uğraşmayın bu kadar.

Çok gereksiz diyorum. Bana yapılsa bu, hiç de canım acımaz en fazla gülerim.

Neden ayrıldın bilmem ama ne o öyle hırsımı alamadım gibi kurdele. Dümdüz bir kargo iş yerine, şirkettekiler paketi mi kurcalayacak. Kuru kuru postala gitsin. O suçluyken ayrıldıysanız çöpe at gitsin. Kendini üzüyorsun. siyah kurdele takman onu değil seni üzer.

bence bunu yaparsan hala bizde kafası diyecekler. yok say.
hoş hala kafan onlarda o da ayrı.

Siyah kurdele nedir niye uğraşıyorsunuz böyle şeylerle. Ergen değilsiniz herhalde. Gönder gitsin kendini komik duruma düşürme.

Bence siyah kurdele takmak detay işi. Birisi bana bunu yapsa vay buınu düşünmüş derim. Bu da hala aklını o durumun kurcaladığını gösterir. Bu imajı vermemek için ben asla öyle birşey yapmazdım. Hele iş yerine yollamak gibi bir şeyi asla deneme derim. Bitirdiysen sen sağ ben selamet. Kargolamaya bile değmez gelip almaya vakit verdiyse gelsin alsın o vakti geçirdiyse ben atarım çöpe yüzüğü de bozdurur bir hayır kurumuna bağışlarım. Eski erkek arkadaşımın bana aldığı yüzüğü öle yapmıştım ben.

bu kadar uğraşmaya gerek yok. almıyorsa da almasın. umursamayın

Ben daha önce ayrıldığım şahısın tam alnının ortasına atmıştım yüzüğü, sonra ver be diyip gidip bozdurmuştum İşte o çingene benim. Ay hatta bir de bir sürü yemek parası ödedim onlara sayarım demiştim yüzüne karşı. Çocuk kurtulduğuna ne sevinmiştir.

Hiçbirşey yapma gerçekten, sen imalı göndermeler yapınca, onlar ay ne kadar haksızmışız tüh çok utandık bak şimdi demeyecekler. Bak iyiki istememişiz o kızı, ne terbiyesizmiş, yakamızdan da düşmedi bir türlü diyecekler. Terbiyesizlik yaptığını düşündüğüm için değil, karşı tarafın kendini haklı gördüğünden emin olduğum için böyle söylüyorum.

Bence biran önce herhangi bir mesaj kaygısına girmeden gönder yüzüğü filan, sende durdukça kuruyorsun çünkü kafandan. İş yerine kargolayabilirsin ya da annesinin evine gönderip gönderdim diye mesaj atabilirsin ikisi de herhangi bir fark yaratmaz.

Zaten daha öncede söylemişimdir yatıp kalkıp şükretmen lazım bu adamdan kurtuldum diye, yok dövmeni sildirmeler, yok annesine anne sen istemezsen olmaz bu iş demeler, evlenseydin pişman olurdun biraz zaman geçip gözün açılınca. O da kiminle evlenirse evlensin mutlu bir evlilik sürdüremeyecek, senin ahını aldığı için değil, yetişkin ve karakterli bir adam olamadığı için.

taa ne zaman ki konun diğer konularına bakınca hatırladım yorum da yapmıştım galiba, hala yüzük derdindesin çoktan yoluna bakmış olman gerekirdi gram gelişme yok , nolucak bu halin bilemiyorum

bence hııccc gerek yok
kafanın hala onda oldugunu bılmek zorunda degıller kendını kotu duruma dusurursun

kurdale bağlamayın hala onu önemsediğinizi zanneder arkadaşlar demiş ama bence de bozdurun kendinize güzel bir kitap alın kahvenizle okursunuz(aşk acısına birebirdir)

Ne yap biliyomusun ? Aldıkları zımbırtıları gazeteye sar bim poşetine koy katlamadan tabiki kırışık şekilde tıkıştır..yolla anasına....ne o kurdele filan .önemsenmediğini anlasın.

Ben olsam çöpe atarım. Madem yüzük 50 lira bile etmez geri gönderme zahmetine de gerek yok. Yada sat bir garibana ver bir işe yarasın.

Ay Allah aşkına işinmi yok kuzum, öyle şeylere kafa yoruyorsun, AT gitsin

Siyah kurdele hiç hoş olmaz sanki arkasından yas Tutuyomus un üzülürüm gibi sakın. ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…