yüzügü atip nisanlisindan ayrilanlar nekadar süre aci cektiler? Nolur yardim edin

Arkadaslar eski zamanda yüzük atanlar yokmu´? Tecrübeleriyle bizi yöneltseler? Ne yapacagimi ne edecegimi bilmiyorummmm bana akil verin lütfen ne Kadar sürdü atlatiliyormu cidden bu olay anlatin nolur susmayin :(

canım kusura bakma internete giremedin yazamadm o yüzden özelden mesaj atmışsın cevap veremiyorum.ağır abi takılıyo aklınca diyorum ya kendini ağırdan satmış hani biliyo ya nasıl onu sevdiğini aklınca kendince bazı planlar yapmış seni tanıyo çünkü onu nasıl merak ettiğini seni merakta bırakmak istiyo. ama kendi haline bırak hani diyolar ya dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır diye aslında dönsede hiç bişey eskisi gibi olmazki...bende düşünoyurum mesela acaba oda beni düşünüyormu diye acaba hemen birini bulup evlencekmi diye.bidaha kimseyi sevememekten onun gözlerine baktıgım gibi kimseye bakamaktan korkuyorum :(doğru söylüyosun ayrıca isteyen insan her şekilde ulaşabilir sevdiğine.biz en son telefon konuşması yaptık o günden sonra hiç bir şekile konuşmamız olmadı zaten facebook adreslerimiz yoktu.bana kendi adına hat almıştı o gün son görüşmeyi yaptıktan sonra mesajlarını silip hattı kırıp kendime yeni hat aldım çünkü biliyorum bunu o gün yapmasaydım hiç bi zaman yapamazdım :( o yüzden beni hiç bi şekilde bulamaz yani.çok iyi yapmışın istersen özelden burdan yazamadıgın şeyleri yazabilirsin benimde ihtiyacım var çünkü bu durumu yaşamayan anlayamaz.bugun ona benzer birini gördüm dışardaydım o kadar kötü oldumki elim ayağım boşaldı kendimi kötü hissettim aslında bu merak insanı içten içten yiyio napıyolar ne düşünüyolar demi :(

Back
X