Nisanlimdan ayrildim, Paranoyak oluyorum nolur yardim edin!

Su cumlene %200 katiliyorum. Boyle devam edersen ayrilik acin takintiya donusur kuzum, bu isin bu noktaya gelmesine izin vermemelisin. Baska seylerle ugras, isin, okulun vardir eminim; kitap oku, disari cik, spor yap.........ama kendini tut, adami dusunme. Her sey bitmis zaten, daha fazla adami dusunmenin ne sana ne ona faydasi var.

insallah atlatacagim allahin iziniyle bugün hic girmedim profiline bakmadim ilgimi cekmedi! Bakmayacagimda engellemedim de ama yinede bakmayacagim allahin iziniyle artk yeter! o gününü gün ederken ben burda kendi kendimi yiyorum

Ben de ilk ayrildigim zaman eski erkek arkadasimdan, senin gibiydim. O ayrilmisti gerci. Bir sure facebooktan silemedim ve devamli takip ediyordum kim eklenmis, ne paylasilmis vs. Ekli oldugu surece insan onune gecemiyor. Eger kafanda onu gercekten bitirdiysen ve onune bakmaya kararliysan silmen gerekiyor, baska yolu yok :/ . Ben cok rahatlamistim sahsen silince..

Ben de ilk ayrildigim zaman eski erkek arkadasimdan, senin gibiydim. O ayrilmisti gerci. Bir sure facebooktan silemedim ve devamli takip ediyordum kim eklenmis, ne paylasilmis vs. Ekli oldugu surece insan onune gecemiyor. Eger kafanda onu gercekten bitirdiysen ve onune bakmaya kararliysan silmen gerekiyor, baska yolu yok :/ . Ben cok rahatlamistim sahsen silince..

bnim facebook hesabimda arkadasim olarak kayitli degil kendisi sadec eben arkadasi olarak eklemistm ordan bakiyordum dün kendime yasak koydum bakmadim bugünde ayni sekil düsünüyorum bakmayacagim artik, hicbir sekilde arama motorunada yazmayacagim adini dün hicbbir sekilde bakmadim bu durumu sürdürmem sart yoksa cok kötüye gidecegim! Sen simdi alistinmi? Simdi icinden bir ses seni zorluyormu hala bak ac gör diye? Yada icindeki sesi dindirdinmi bakmayarak?

mesajların hepsini okyamadım anladıgım kadarıyla eski sevgilinize olan takıntınızdan kurtulmak istiyorsunuz. o sizi whatsapp dan engellemis ama face den engellememis ben olsaydım o beni engellemeden ben onu engellerdim.

onun ne hissettiği neden ayrıldığınıza ve olaylara bağlı. yeniden barışma gibi bir durumunuz var mı da gurur yapıyorsunuz? yoksa eğer sen de ilgilenme. kaçan kovalanır misali.. peşini tam bıraktığın an o koşmaya başlar senin arkandan.

bnim facebook hesabimda arkadasim olarak kayitli degil kendisi sadec eben arkadasi olarak eklemistm ordan bakiyordum dün kendime yasak koydum bakmadim bugünde ayni sekil düsünüyorum bakmayacagim artik, hicbir sekilde arama motorunada yazmayacagim adini dün hicbbir sekilde bakmadim bu durumu sürdürmem sart yoksa cok kötüye gidecegim! Sen simdi alistinmi? Simdi icinden bir ses seni zorluyormu hala bak ac gör diye? Yada icindeki sesi dindirdinmi bakmayarak?

Ben coktan alistim canim, hala arada bakiyorum ama profili acik degil zaten arkadasi olmayanlara. Ama benimki sadece meraktan, bir sey hissetmiyorum..en ufak bir aci yok.

Benim sevgilimin eski sözlüsü de sizin gibi sanırım.
Sürekli giderli sözler şarkılar aleni laf sokmalar falan yapıyor.
takmış yani.

Hem ayrılan sizsiniz hem adamları rahat bırakmıyorsunuz.
Madem böyle merak edecektin niye ayrıldın ki.
bir ayrılık doğru düzgün yaşanmazsa sadece size zarar vermiyor.
Bak ben ne kavgalar ettim sevgilim ile bitmiş birşey yüzünden saçmalık yani.

Kendimizi düşündük,eski sözlümüzün yeni sevgilisinin hassasiyetleri eksik kaldı
Siz de sürekli bayanın profiline girmeyin o takıntıysa bu da takıntı.

Konu sahibi madem iradene sahip çıkamıyorsun bak gitsin
''Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla''

mesajların hepsini okyamadım anladıgım kadarıyla eski sevgilinize olan takıntınızdan kurtulmak istiyorsunuz. o sizi whatsapp dan engellemis ama face den engellememis ben olsaydım o beni engellemeden ben onu engellerdim.

Orda haklisin arkadaism, demekki bir acik yer birakmis engellemmis! Dün birsey fark ettim. Ben facebookda özellestirirsem herseyimi oda aynisini yapiyor bunu ikinci kez yasadim özeli kaldiirsam oda kaldiriyor bu demek oluyorki ben onu naisl takip ediyorsam oda beni ediyor! Onun icinde engellememistir! Benim ne yaptigimi merak ediyordur ben onu nasil ediyorsma!

Ben coktan alistim canim, hala arada bakiyorum ama profili acik degil zaten arkadasi olmayanlara. Ama benimki sadece meraktan, bir sey hissetmiyorum..en ufak bir aci yok.

Ne güzel ne kadar zamanini aldi aci hissetemeyene kadar? Bende 3 ay gecti aci cekmiyorum aslinda ama sinir oluyorum onun rahat olmasina üzülmemesine aci cekmemesine isterimki aktif olmasin okadar aktif oldugu beni sinir ediyor saniyorum aci cekmiyor hic! Halbuki bende neseli duruyorum facebookda ama degilim! sacma sapan duygullar icerisindeyim

onun ne hissettiği neden ayrıldığınıza ve olaylara bağlı. yeniden barışma gibi bir durumunuz var mı da gurur yapıyorsunuz? yoksa eğer sen de ilgilenme. kaçan kovalanır misali.. peşini tam bıraktığın an o koşmaya başlar senin arkandan.

Aynen bunu bende düsündüm geir dönüsümüz yok cok seyler yasandi mantiksiz olur yani! Onun icin takip etmiyorudum iki gündür herseyimi özellestirmistim simdi dün tesadüfen girdm daha dogrusu göründü profili secenekler arasinda baktm ortak arkadas sayimiz cogalmis dikkaitmi cekti actm bakmak icin herseyi kapatmis benim yaptigimi oda yapiyor özellestirmis hicbiseyi gözükmüyor aritk. Basta yine böyle olmustu ben özellestirmistim oda özellestirmisti ben acmistim oda acmisti bu demek oluyor oda beni takip ediyor!

Kendimizi düşündük,eski sözlümüzün yeni sevgilisinin hassasiyetleri eksik kaldı
Siz de sürekli bayanın profiline girmeyin o takıntıysa bu da takıntı.

Konu sahibi madem iradene sahip çıkamıyorsun bak gitsin
''Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla''

Sana kesinlikle katiliyorum arkadasim!

Back
X