Nisanlimdan ayrildim, Paranoyak oluyorum nolur yardim edin!

ama ben terk ettim geri gelmez o sevmiyor o unutmayi secti biz bu konuyu onunla yeni ayrildigimizdada konustuk geri dönmek olzmaz cok sey yasandi cok mantiksiz artik geri dönüsü yok mecbur unutacagiz dedi yani geri asla dönmez o merak etmez emin ol etmez o öyle biri degil! ama dedigin gibi özellestircem arkadaslarima sordum hicbirinede hicbikere olsn beni sormamis napiyo nasil veya facebookunda neler yazmis hic sormamis!!!! Sormazda asla!!!! Benim merak ettigim kadar o etmiyor be arkadasim. Inan takip bile etmyodr ister özel olsn ister acik bakmiyodurki! Kendini tutuyodur baksa acisi tazelenecek biliyor onun icin geri dönüsü olmadigini düsündügü icinde yolunu cizmis unutmak hedefi o hedefinede ulasti bence inat ederek sabrederek! Ben iste salak gibi kaldm acilarla ortada

az önce aklıma geldi senin şifren onda var mı? eğer varsa facebook adresini telefona yönlendir açtığı zaman sana hemen mesaj gelir. tabi bu ilk açışında olur açtığı gibi bilgisayara kayıtlı yaparsa diğer açtıkların mesaj gelmez ama kayıt etmezse her açışında telefonuna mesaj gelir :34:

İnan arkadasim bilmiyorum kendime nasil hakim olabilecegimi adam sabirli benim gibi sabirsiz degil cok gamsiz benim gibi merakli degil! onun icin sanmiyorum ki aci ceksin birak facebookda takip bile etmiyodur umursamiyodur bile! Terk edildigi icinde iyice sogmustur kesin beni zaten istemiyor istemeyeni ben hic istemem der o siler birdahada ne bakar ne takip eder nede bir baska bisey yapar o cok sessiz sessizligiyle adami sinir hastasi eder ki anneside öyle ve babasi sinir hastasi olmus yazik adama! Buda ayni annesi gibi huyu suyu!

Anladım o zaman karşı taraf için yapacak bir şey yok.Hannesli çok güzel bi fikir sunmuş.Belki bu şekilde sende bu zaafından kurtulabilirsin

normaldir biz kadınların böyle aptal takıntıları vardır, acı çektiğinizi sanmıyorum aslında (eğer öyleyse bile bunu kafanızın bi tarafında tuttuğunuz sürece unutmanız pek mümkün olmaz gibi) meraktır o merak.

normaldir biz kadınların böyle aptal takıntıları vardır, acı çektiğinizi sanmıyorum aslında (eğer öyleyse bile bunu kafanızın bi tarafında tuttuğunuz sürece unutmanız pek mümkün olmaz gibi) meraktır o merak.

acikcasi aci cekmesini istiyorum, böyle ilgisiz duruyor ya sinirlerimi bozuyor! Rahat etsin istemiyorum. Ben böyle aci cekerken kafama tarken onu deli gibi takip ederken onun hicbisey yapmamasi beni deli ediyor. Bu davranisida gösteriyo beni sildigini ver geri dönmeyecegini! Asla istemem dönmesini cünkü piskopat cünkü ruhsal rahatsizligi var onun eminim normal degiller ailece. Ama isterimki ceksin ben onun yüzünden cekiyosam oda ceksn diyorm ama olmuyor iste o rahat eminim icimden bir ses diyo bunu bana fisildama gitmiyo iccimdeki

anti depresan cnm :26:

peki bişey soracağım hiç barışm ihtimaliniz yokmu kesin olarak mı bitti :26: :26:

Hayir canim hic barisma ihtimalimiz yok ailem kesinlikle karsi ve karsi tarafin ruhsal rahatsizligi var baba sinir hastasi oglu ezik aslinda oda sinir hastasi ama icinden yasayan sinir hastasi daha korkunc yani aile tuhaf hep kava hep tartisma huzur yok ana baba benimle kac kere dalga gecti hor görüldüm olmaz yani onca laflar ettm istemem kesinlikle allah bilir yinede hayirlisini versin rabbim ama olmaz canim

az önce aklıma geldi senin şifren onda var mı? eğer varsa facebook adresini telefona yönlendir açtığı zaman sana hemen mesaj gelir. tabi bu ilk açışında olur açtığı gibi bilgisayara kayıtlı yaparsa diğer açtıkların mesaj gelmez ama kayıt etmezse her açışında telefonuna mesaj gelir :34:

Yok canim sifrem ne gezer onda degistirdim onun sifreside bende yok o zaten ayrildiktan sonra acti facebooku yoktu önceden ortak kullaniyoduk daha dogrusu bem kullaniyodm oda aradabir giriyodu simdi CIKMIYO masallah facebookdan girdi TAM girdi

İyi de ayrılmışsiniz arkadaşım neyin mücadelesi ki bu? Takip ettikçe üzülürsun daha çok.. Destikce üzülürsun şimdi bu haldesin ya yeni bir ilişkiye başlarsa facebookta öğrenirsen... Kendine bir iyilik yap vazgeç kurcalamaktan

Hayir canim hic barisma ihtimalimiz yok ailem kesinlikle karsi ve karsi tarafin ruhsal rahatsizligi var baba sinir hastasi oglu ezik aslinda oda sinir hastasi ama icinden yasayan sinir hastasi daha korkunc yani aile tuhaf hep kava hep tartisma huzur yok ana baba benimle kac kere dalga gecti hor görüldüm olmaz yani onca laflar ettm istemem kesinlikle allah bilir yinede hayirlisini versin rabbim ama olmaz canim

o zmn cnm sende sürekli kendi bi yerlerde göster bol bol foto çek paylaş manidar şarkılar paylaş sözler samimi arkadaşlarına söyle altına yorum yazsınlar şifreli konuşun bugün bakmasa bile elbet birgün dikkatini ceker ve bakar o zmn ona koyar işte :9: :9: :9:

biz kadınlar neden böyleyiz.bendede var çünkü bu huy.sen ayrılmışsın adamdan.bide o neden acı çekmiyor diyosun.belki çekiyodur.erkekler kadınlar gibi belli etmez o duygularını.eziklik gibi görürler.nasıl bi düşünceyse ! sen neden arkadaş olarak ekledinki.adam seni sinir etmek için çok şey paylaşır çok arkadaş ekler.çünkü biliyodur onu kontrol ettiğini.kime şarkı paylaşırsa paylaşsın.unutuldum psikolojisine girmişsin.peşinden koşulan ısrar edilen olmak istiyorsun.buda yapmamış bunları sen sıkıntıya girmişsin.sil onu listenden kontrol etmeyide bırak.aç gözünü etrafına bak bi.yoksa böyle sorunlu bi tip olup çıkarsın.sen çabala biraz onu silerek ilk adımını at

İyi de ayrılmışsiniz arkadaşım neyin mücadelesi ki bu? Takip ettikçe üzülürsun daha çok.. Destikce üzülürsun şimdi bu haldesin ya yeni bir ilişkiye başlarsa facebookta öğrenirsen... Kendine bir iyilik yap vazgeç kurcalamaktan

Inan bende bilmiyorum neyin mücadelesini yaptigimi! Seviyorum galiba hala onu kabullenemiyorum galiba kendim attigim halde yüzügü. Onun mutlu olmasini istemiyorum ben bu haldeyken. Hazmedemiyorum rahatligini umursamazligini! Sabredemiyorum o cok sabirli cok inat kafasina koydugunu yapiyor iste ben yapamiyorum! Ben cok sabirsizim zaten genel olarak böyle seydede cok takipciyim delircem ya!

biz kadınlar neden böyleyiz.bendede var çünkü bu huy.sen ayrılmışsın adamdan.bide o neden acı çekmiyor diyosun.belki çekiyodur.erkekler kadınlar gibi belli etmez o duygularını.eziklik gibi görürler.nasıl bi düşünceyse ! sen neden arkadaş olarak ekledinki.adam seni sinir etmek için çok şey paylaşır çok arkadaş ekler.çünkü biliyodur onu kontrol ettiğini.kime şarkı paylaşırsa paylaşsın.unutuldum psikolojisine girmişsin.peşinden koşulan ısrar edilen olmak istiyorsun.buda yapmamış bunları sen sıkıntıya girmişsin.sil onu listenden kontrol etmeyide bırak.aç gözünü etrafına bak bi.yoksa böyle sorunlu bi tip olup çıkarsın.sen çabala biraz onu silerek ilk adımını at

Bilmiyorum neden byöle yaptigimii kendime mani olamiyorum arkadasim. Cok sacma ama gerecek bu. Silmeye silerim ama o zaten ben oldugumu bilmiyo kendi arkadasi sandi kabul etti arkadasligi yoksa etmiyor. okuldan cok SIK görüsmedigi biri olarak ekledm oda kabul etti yani bilmiyo bile ben oldugumu! Oda benim icerigimi görmüyo sadece acaba hangisi daha iyi facebookda acik mi yayinlasam yazilarimi ki görebilsin diye yoksa gizleyimmi merak etsin diye? Hangisi mantikliki aslinda söyle bakacak olursan hicbiride mantikli degil daha dogrusu önemli degil naisl olursa olsn sonucta bittti gittii! Neyin pesindeyimki?

o zmn cnm sende sürekli kendi bi yerlerde göster bol bol foto çek paylaş manidar şarkılar paylaş sözler samimi arkadaşlarına söyle altına yorum yazsınlar şifreli konuşun bugün bakmasa bile elbet birgün dikkatini ceker ve bakar o zmn ona koyar işte :9: :9: :9:

öylemi? Yoksa hicbirseyi göstermemek gizlemekmi daha cok merak uyandirir? Bu zamana kadar gezdigim yerleri etiketledim durdum. Gösterdim acik yayinladim ki bakiyosa görsün diye normalde sirf arkadaslar görebiliyor ya. Pek bi ise yaramadi gibi yani biseyler yazmadi etmedi hic takip ettigini hissettirmiyor bile. Acaba simdi tamamen gizlesem hicbiseyimi göremese daha cok merak edermi? Sorarmi sorustururmu? Ama bunada inanmiyorum arkadaslarim var onun arkadaslari olan facebookda hicbirinede beni sormamis whatsappdende görüstükleri var beni taniyan onlarada sormamis yani ben sormusum sirf ben o kisilere sormustum misal ne paylasti whatsappe girmismis bi bak beni engelledi diye göremiyordum. Ama o hic bir sekilde arastirmiyor bile. Böyle yapan facebookdada bakmaz tahminen onun icin tamamen kapatiyim diyorum facebookdaki arkadaslarim görsün sadece paylastiklarimi ise yararmiki yada senin dedigin gibi acikmi yayinlayim ki görsün gezip tozdugumu???? ARKADASLAR ANKET GIBI olsun ltfn bu konu hakkinda fikrinizi belirtin

Benim sevgilimin eski sözlüsü de sizin gibi sanırım.
Sürekli giderli sözler şarkılar aleni laf sokmalar falan yapıyor.
takmış yani.

Hem ayrılan sizsiniz hem adamları rahat bırakmıyorsunuz.
Madem böyle merak edecektin niye ayrıldın ki.
bir ayrılık doğru düzgün yaşanmazsa sadece size zarar vermiyor.
Bak ben ne kavgalar ettim sevgilim ile bitmiş birşey yüzünden saçmalık yani.

Benim sevgilimin eski sözlüsü de sizin gibi sanırım.
Sürekli giderli sözler şarkılar aleni laf sokmalar falan yapıyor.
takmış yani.

Hem ayrılan sizsiniz hem adamları rahat bırakmıyorsunuz.
Madem böyle merak edecektin niye ayrıldın ki.
bir ayrılık doğru düzgün yaşanmazsa sadece size zarar vermiyor.
Bak ben ne kavgalar ettim sevgilim ile bitmiş birşey yüzünden saçmalık yani.

Sende acini bendennmi cikariyorsun sirf eski sözlüsü takti sevgiline kafayi diye? Ben ne yapabilirim? Senin basina gelirse görürsün ne demek oldugunu insna istemedigi halde yapiyor bunnlari elimde degil mani olamiyorum duygularima! Ben kendim ayrilsamda insana koyuyor ama sen anlayamazsin bunu bence onun icinde beni yargilama burda! Git sorununu sevgilini rahatsiz edenle cöz derim arkadasim! Adamlari rahat birakmiyormusuz! Sen ayrilik yasamamissin belli....

istersen onu ekle baska bı hesaptan takıp et

Arkadasim bana diyorsan ben zaten onu baskasi olarak ekledm takip ediyorum kendim olarak degil 
Ama birakacagim insallah takibi falan kendime ediyorum baska kimseye degil!

Ama birakacagim insallah takibi falan kendime ediyorum baska kimseye degil!

Su cumlene %200 katiliyorum. Boyle devam edersen ayrilik acin takintiya donusur kuzum, bu isin bu noktaya gelmesine izin vermemelisin. Baska seylerle ugras, isin, okulun vardir eminim; kitap oku, disari cik, spor yap.........ama kendini tut, adami dusunme. Her sey bitmis zaten, daha fazla adami dusunmenin ne sana ne ona faydasi var.

Back
X