- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
ama ben terk ettim geri gelmez o sevmiyor o unutmayi secti biz bu konuyu onunla yeni ayrildigimizdada konustuk geri dönmek olzmaz cok sey yasandi cok mantiksiz artik geri dönüsü yok mecbur unutacagiz dedi yani geri asla dönmez o merak etmez emin ol etmez o öyle biri degil! ama dedigin gibi özellestircem arkadaslarima sordum hicbirinede hicbikere olsn beni sormamis napiyo nasil veya facebookunda neler yazmis hic sormamis!!!! Sormazda asla!!!! Benim merak ettigim kadar o etmiyor be arkadasim. Inan takip bile etmyodr ister özel olsn ister acik bakmiyodurki! Kendini tutuyodur baksa acisi tazelenecek biliyor onun icin geri dönüsü olmadigini düsündügü icinde yolunu cizmis unutmak hedefi o hedefinede ulasti bence inat ederek sabrederek! Ben iste salak gibi kaldm acilarla ortada
az önce aklıma geldi senin şifren onda var mı? eğer varsa facebook adresini telefona yönlendir açtığı zaman sana hemen mesaj gelir. tabi bu ilk açışında olur açtığı gibi bilgisayara kayıtlı yaparsa diğer açtıkların mesaj gelmez ama kayıt etmezse her açışında telefonuna mesaj gelir