Yüzüğü takmalı mı takmamalı mı ?

Yüzük konuşmaya başlayıp “Şubat’ta evlilik var, Şubat’ta evlilik var” diye anons yapmayacağına göre

Ayrıca “gelin ata binmiş, ya nasip demiş” derler. Şubat’a kadar kim öle kim kala. Belki erteleyecekler, belki vazgeçecekler.

Yüzüğü taksın.
Düğüne daha çok var, sözlendik sadece desin.

Işe başlarken böyle bir plan yoktu ani gelişti. Sözlenmeye karar verdiler evlenecekleri tarihte hemen hemen belli gibi. Saklama durumu yok yani

Tamam o zaman yine de bildirsin.
Kimseyi bile isteye mağdur etmeye gerek Yok.

Saklayacak bir şey de değil ki bu şubatta birden ben evleniyorum dese işten çıkarılma ihtimali çok daha yüksek.

Tarih belli her şey belli, ya ayrılırsa diyenleri de hiç anlamadım. Ayrılmak için mi nişanlanır insan?

Tamam o zaman yine de bildirsin.
Kimseyi bile isteye mağdur etmeye gerek Yok.

Saklayacak bir şey de değil ki bu şubatta birden ben evleniyorum dese işten çıkarılma ihtimali çok daha yüksek.

Tarih belli her şey belli, ya ayrılırsa diyenleri de hiç anlamadım. Ayrılmak için mi nişanlanır insan?
O zaman da olmadı ayrıldık der.

Hem çıkaracaklarsa da şimdi çıkarırlar en azından o da belki kendi şartlarına göre yeni iş bakar.

İş yeri özel hayatına niye karışıyor ki ? Nişanlısı büyütmeyecekse durumu takmasa da olur bence ama saçma geldi iş yeri ve evlilik arasında bağlantı kuramadım.
iş vizyonu evlenip işi bırakmak ya da yangından mal kaçırır gibi çocuk yapıp işi bırakmak olunca iş yerleri mağdur oluyor bu sebeple sıcak bakmıyor kurunun yanında yaş da yanıyor kadının toplumdaki iş hayatı böyle böyle zedeleniyor vs vs

En dogrusu adam gibi konusmak soyle bir dusundum de. Ben nisanliyim ama isi birakmicam adam gibi calisicam desin.

Nişanlısı göremez zaten işyerinde takıp takmadığını da aynı Bahsettiğiniz gibi işten çıkarılmaktan korkuyor çünkü kendisinden önce orada çalışan kız evleneceğim deyince işten çıkarmışlar

Evlenip şehir değiştirecekse etik olmaz elbette. Kimsenin kimseyi yüzüstü bırakmaya hakkı yok. Ama bir iki günlük nikah izninden sonra devam edecekse aynı işine bekleyip onların tavrına göre de davranabilir. Sırf evlendi diye çıkaramazlar herhalde. Çok saçma.

Bence karşı tarafla konuşmalı, eğer gerçekten çalışmasına engel bir durum olmayacaksa x bey ben evleniyorum ama çalışmama engel bir durum yok, siz benden ben sizden memnun kaldığım sürece devam etmek isterim desin. eğer izin sıkıntıysa - sizi zor da bırakmamak adına şuan için balayı düşünmüyoruz diye de eklesin.. zaten evlen evliliğe alış et 1 yıl oluyor, çocuk isteyip istemedikleri belli değil onlar konuşulacak.. of iş verenleri anlamıyorum çok uzun bir süreç.. bende çok zorlanmıştım

farzet ki yıldırım nikahı kıyacağım tuttu. tutup patronu arayacak halim yok. hamilelik durumunda haberdar etmek mantıklı ama aile arasında yüzük takılmış alt tarafı, bunu haber vermek zorunda değil.

Back
X