bende öyle düşünüyorm ama ailem bilsn istemiyrm üzülürler kıyamam onlarasadece kaynanama söylemeyi düşünüyorm bilmiyorm ama
benim kocamda nişanlıyken taktı ama evlenince altın die takmadı ama satmadı ben saklıyorumasla sattırmam senin nişanlının yaptığı çok düşüncesizce ama kayınvalidene söylemen işe yaramaz bence nişanlınla iyice konuş altın takmazsa gümüş yüzük alıp taksın bence canım yinede kendin bilirsin
kolye felan istemiyorm. o benm için çok degerliydi bizim yüzügümüzdünasıl olurda böyle saçma bişe söyler nasıl... aynen o bana bi çöp verse ömür boyu saklarım ama deger vermicm artık bende ona aglıyorm mutlumu
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım çok incindim öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
canim sen cok sik nisanlinla ilgili konular aciyorsun, tüm konularini hatiliyorum.. neden herseye göz yumuyorsun???
Nisanliyken böyleyse evlenince düzelecegini hic düsünme.... Yani bence yol daha cok yakin, herseyi iyice bir gözden gecir...
sürekli birseyleri sen düzeltmeye calisiyorsun caba sarf ediyorsun anladigim kadarilya, gün gelecek bunlari ben neden yaptim diyeceksin ve artik yorgunluktan hic birsey yapmayacaksin ve iste o zaman artik hersey kirilip dökülmeye baslayacak ve hic bir isin icinden cikamayacaksin... cok iyi düsün arkadasim... benden sana tavsiye
Yok ben yorumlar için dedim.Tekrar gözden geçir durumunu kendini belli etmiş şimdiden filan demişler ya.
Tabi ben de istemezdim satmasını ama erkeklerin çoğu öyle ince düşünemiyor.
ailen bilmesin tabiki.
onların oğulları yanlış hareketi yapan nişanlın.
hiç olmazsa konuşurlar yanlışını anlatırlar kendi oğulları sonuçta.
kaynananla aran nasıl ?
iyi ise konuşup derdini anlatabilirsin bence.
sorun yüzük takması degilki gümüş var yüzügü takıyo. o diyoki altını satım bize ne yararı var evde duruyo diyo. kafasız ya degeriii var onun degeriii inanamıyorm ona
altın para ediyo ya ondan böyle yapıyo gibi geldi bu yorumunda :26:
O yüzüğe maddi anlam yükleyip, manevi değerini gözetmeden satan; yarın senin de manevi varlığını hiçe sayıp, yaban ellere seni satar.
altının evde durması altın erkege haram die bizde öyle gördük . ona diyo evde yatıyo yüzük takmıyorm saten. yoksa altını sırf satmak için takmamazlık yapmıyo
Ben neden takmadigini da anlamadım, altin diye takmamasi ne demek yani çözemedim :S
ozaman niye en başında söylememiş sana bana altın yüzük alma ben sana alayım ama sen bana gümüş yüzük al diye.
İslâm âlimleri tarafından birçok fıkhî hükme mes-net olarak kullanılan bir hadiste Hz. Peygamber, “Altın ve ipek ümmetimin erkeklerine haram, kadınlarına helâldir” buyurmuştur (Ebû Dâvûd, “Hâtem”, 3; Tirmizî, “Libâs”, 1).
sanırım bu ilmi bilgisinden kaynaklanıyor takmaması fakat ortada bir tezatlık var. hem bunun bilincinde hem de maneviyatını gözetmeden takmasa dahi saklamak,o yüzüğü korumak yerine satmayı düşünüyor...
onun maddi degeri yok benim gözümde manevi degeri var . ama onun için maddiden ibaretmiş megerçok kırıldım
iyi düşün derim... bunların hepsi birer sinyal işte tanımak adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?