yüzügümüzü satacakmış inanamıyorum :(

bende öyle düşünüyorm ama ailem bilsn istemiyrm üzülürler kıyamam onlara sadece kaynanama söylemeyi düşünüyorm bilmiyorm ama

ailen bilmesin tabiki.
onların oğulları yanlış hareketi yapan nişanlın.
hiç olmazsa konuşurlar yanlışını anlatırlar kendi oğulları sonuçta.
kaynananla aran nasıl ?
iyi ise konuşup derdini anlatabilirsin bence.

canim sen cok sik nisanlinla ilgili konular aciyorsun, tüm konularini hatiliyorum.. neden herseye göz yumuyorsun???
Nisanliyken böyleyse evlenince düzelecegini hic düsünme.... Yani bence yol daha cok yakin, herseyi iyice bir gözden gecir...
sürekli birseyleri sen düzeltmeye calisiyorsun caba sarf ediyorsun anladigim kadarilya, gün gelecek bunlari ben neden yaptim diyeceksin ve artik yorgunluktan hic birsey yapmayacaksin ve iste o zaman artik hersey kirilip dökülmeye baslayacak ve hic bir isin icinden cikamayacaksin... cok iyi düsün arkadasim... benden sana tavsiye

sorun yüzük takması degilki gümüş var yüzügü takıyo. o diyoki altını satım bize ne yararı var evde duruyo diyo. kafasız ya degeriii var onun degeriii inanamıyorm ona

Hayatım çok haklısın tabii yerden göğe kadar hemde
ama napalım erkekler bizim kadar ince düşünemiyor.Odunlar işte
en azından o paraya sigara falan alacağına sana bişi alsın sen sakla die dedim.Kole bi örnekti sadece .

Ben neden takmadigini da anlamadım, altin diye takmamasi ne demek yani çözemedim :S

saten şimdide hiç bi işin içinden çıkamıyorum ki düşün düşün kafayı yedim. keşke diyorum ama onu demek için geç kaldım. çok yara açtı kalbimde.

Yok ben yorumlar için dedim.Tekrar gözden geçir durumunu kendini belli etmiş şimdiden filan demişler ya.
Tabi ben de istemezdim satmasını ama erkeklerin çoğu öyle ince düşünemiyor.

bu yüzüğü satmanın ince düşünme ile alakası yok ki.
tamam hediye almaz doğum günü vs kutlamaz onlar ince düşüncesizliktir de.
yüzüğü satmak ne demek ?
o ilişkinin göstergesi bukadarı da fazla değil mi ?

iyi kaynanamla aram. nişanlımla aramda sorun olsun nişanlıma kızar kızı üzme die

bencede canım erkekler biiz bayanlar gibi ince düşünmüyor zaten düşünseler kavga çıkmaz hiçbir zaman

O yüzüğe maddi anlam yükleyip, manevi değerini gözetmeden satan; yarın senin de manevi varlığını hiçe sayıp, yaban ellere seni satar.

sorun yüzük takması degilki gümüş var yüzügü takıyo. o diyoki altını satım bize ne yararı var evde duruyo diyo. kafasız ya degeriii var onun degeriii inanamıyorm ona

altın para ediyo ya ondan böyle yapıyo gibi geldi bu yorumunda :26:

altın para ediyo ya ondan böyle yapıyo gibi geldi bu yorumunda :26:

altının evde durmaması için. altın erkege haram die bizde öyle gördük . ona diyo evde yatıyo yüzük takmıyorm saten. yoksa altını sırf satmak için takmamazlık yapmıyo

Son düzenleme:
altının evde durması altın erkege haram die bizde öyle gördük . ona diyo evde yatıyo yüzük takmıyorm saten. yoksa altını sırf satmak için takmamazlık yapmıyo

ozaman niye en başında söylememiş sana bana altın yüzük alma ben sana alayım ama sen bana gümüş yüzük al diye.

Ben neden takmadigini da anlamadım, altin diye takmamasi ne demek yani çözemedim :S

İslâm âlimleri tarafından birçok fıkhî hükme mes-net olarak kullanılan bir hadiste Hz. Peygamber, “Altın ve ipek ümmetimin erkeklerine haram, kadınlarına helâldir” buyurmuştur (Ebû Dâvûd, “Hâtem”, 3; Tirmizî, “Libâs”, 1).

sanırım bu ilmi bilgisinden kaynaklanıyor takmaması fakat ortada bir tezatlık var. hem bunun bilincinde hem de maneviyatını gözetmeden takmasa dahi saklamak,o yüzüğü korumak yerine satmayı düşünüyor...

evet aynen.onun maddi degeri yok benim gözümde manevi degeri var . ama onun için maddiden ibaretmiş meger çok kırıldım

Son düzenleme:
kalbinde o kadar yara actiysa neden hala devam ettiriyorsun be canim??? Yazik degilmi sana.. Eminim daha cok sorunlarini bizimle burada paylasicaksin.... IYI DÜSÜN....

iyi düşün derim... bunların hepsi birer sinyal işte tanımak adına.

bende düşünüyorm bunları ama ailem kaldıramaz bunu. benm ailem herkesde farklı yani olur tmam gözüyle bakmzlar. babam yok ayrılmassın demezde agır darbe olur onlara. çok yalvararak almıştık birbirimizi. şimdide onun aşkımıza sahip çıkmaması napcm bilmiyrm. sevgiliyken yapsaydı kesin ayrılmıştım. başkalarını takma diceksiniz ama olmuyo işte aileme bikere karşı geldim bidaha üzmek istemiyrm. askerligine sura1 aydan az var gerekirse konuşmıcam gelme dicem. askerden gelince akıllanırsan gel dicem. kimse demesinki seviyorum ölüyorum die annenin babanın rızalıgı alınmalı anladım ama geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…