şimdi böyle yapan ilerde napmaz söylesene.
Canım çok bence büyütmüşsün olayı, satma desen anlamaz mı..Ben ayrıca o yüzğü satan neler satmaz lafına da pek inanmıyorum.Ona gelinceye dek ne kötü huylar var millette. Ben bunu çok da abartılacak bir mevzu olarak görmedim.Satmamış da satayım mı diye sormuş.Sen satma dersen de ona rağmen satarsa mesela o zaman değerini düşün onun gözünde.Şimdi seni değersiz düşündüğüne hiç inanmıyorum onun.erkekler bu konularda o kadar hassas değil ama bu demek değil ki seni sevmiyor, değer vermiyor..
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım çok incindim öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
insan aç kalır çalışır çabalar gene satmaz o yüzüğü be.bunu sana sorması bile hata düşünmesi dahada hata.gerçi düşüncesiz bir insanki böyle birşey aklına gelmiş. bence sana öyle bir insandan hayır gelmez.yarın birgün elinizde avucunuzda nevarsa satmayada kalkar.
bitek bu kırdıkları degilki. deger vermedigi yüzünden nekadar agladım ben. yeter artık bıktım valladüşüncek bile durumda degilim
Anladım tatlım diğer konularını bilmiyorum ama şöyle bir göz gezdirdim,sanırım askerdeymiş .Asker psikolojisi bir tuhaf oluyor malum.Eğer seni çok mutsuz ediyorsa uğraşamayacağım diyorsan ayrıl tabi.
Ama bu pek fazla büyütülecek bir şey değil bence sadece sormuş satsa o zaman tamam derdim şimdi bu kadar yıpratma kendini. Bana biraz umursamaz rahat kafalı gibi geldi sevgilin.Eğer öyleyse sorun yok.Ama paragöz bir tipse bilemicem ..
aynen umursamaz biri. 1 aydan az var gitmesine daha gitmedi. tabiki bitek neden bu olsam ayrılmam ama bitek bu degil. sevgimi bitiriyo haberi yok
Paraya düşkünlüğünden değil yani, o yüzden ileride ev eşyası filan satmaz merak etme:) Umursamazlığı rahatsız ediyor seni aslında galiba,inşallah düzelir.Ya da bir şekilde onunla umursayacağı şekilde iletişim kurabilirsin. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulursun..
Yüzüğü satmadığına emin misin peki?
Zaten takmadığı yüzükmüş, ihtiyacı da yok diyorsun şu an.
Ivır zıvır için satıp da sonrasında seni yoklamış olmasın? :26:
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım çok incindim öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?