yüzügümüzü satacakmış inanamıyorum :(

Maneviyata değer vermeyen bir adamla, aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşabilirsin bu bir DÜŞÜN....

ozaman niye en başında söylememiş sana bana altın yüzük alma ben sana alayım ama sen bana gümüş yüzük al diye.

al benden de o kadar.madem takmayacaksın gümüş al bana de,tamam yine sen alırsın ama gümüş olur ona para verene kadar.ama onu da hesap etmiş belli ki.gümüş aldırıp zarara girmek istememiş.altın alsın ben bir gümüş alır takarım demiş.üç kuruşun peşine düşmüş yazık ya.nerde o eski erkekler...

çok belli etti yüzünü de napcm onu bilmiyorm ALLAHIm yardım et . sabır ver bana hakkımda hayırlısını verr

Allah insanlara akıl, fikir vererek en büyük yardımı etmiş. neden durmadan akıl, fikir istiyorsunuz ki yaradandan?

ayrılın gitsin. bundan ne köy olur ne de kasaba

bu olayın düşüncesızlıklede odunluklada alakası yok canım.
Bu olay saygısızlık malesef.
Bahsi geçen yüzük birbirinize aldığınız öylesine bir hediye değil.
Senin ailenin nişan hediyesi.
Demekki bu adam senin aileni de hiç takmıyor.
Henüz nışanlısınız ve bu en saygılı tavirlari emin ol.şuanda kaybetme korkusu yaşamayan, ailenin ne düşüneceğini önemsemeyen bir adam var karşında.
Evlendikten sonra bunun çok fazlasını yaşatır sana emin ol.

daha nısanlıyken yuzugunu satmaya kalkan adam yarın evlendıgınız de neler satmaz .

bu adamdan sana hayır gelmez canım .nısanlılık donemın de yuzugunu satan adamı da ılk defa gordum .

gercekten cok ayıp etmıs .

çok belli etti yüzünü de napcm onu bilmiyorm ALLAHIm yardım et . sabır ver bana hakkımda hayırlısını verr

yavrucum sen şimdi ayrılırsan ailen göbek atar emin ol

ewlenince ayrılmıştım diyosun ozaman dahamı iyi olacak ailen için anlamadım şimdi

kendinle çelişme nişandan dönmek var ewlendikten sonra ayrılmak var

uan karışısın sanırım kafanı topla

yüzüğünümü satıcakmışş.. bi yaşıma dahagırdım ne kadar edıcek kı bır tane yuzuk.. kı etse bıle onun manevı degerının yanında hıc yanı... senın bu cocukla işin çok zor tatlım.. o yuzuk sorumluluktur bı nevı.. sorumluluk sahıbı bırı degıl.. napıcaksınız evlenınce altınlardan tek tek bozup sıgaramı alıcaksınız.. cok ıyı dusun tatlım.. sorumsuz bırıyle evlenmek cok zordur tahmın bıle edemezsın yaşayacaklarını... ben yaşamadım ama çevremden bılıyorum.. ama cok uzuldum sneın adına cok onur kırıcı bırsey.. bende nısanlıyım nısanlım oyle bırsey deseydı ne yapardım hıc bılmıyorum... allah sana sabır versın

:
aminn saol. napcagımı nasıl karar verecegimi henüz bilmiyorm kafam çok karışık.

Son düzenleme:
:

aminn saol. napcagımı nasıl karar verecegimi henüz bilmiyorm kafam çok karışık.

sevgın gelıyordur aklına askın gelıyordur fedakarlıkların gelıyordur aklına.. ama sevgı bır sure sonra bıtıyor canım evlenınce . sen daha evlenmedın cok bılıyosun sankı dıyeceksın ama oyle.. sevgı ask bıtıyor.. saygı ve sadakata donuyor evlenınce.. eger bu adam sana cok saygılı olacagına ve kadınlık gururunu her zaman tasıyacagına ınanıyorsan devam et.. ama ınanmıyorsan bastan don.. evlenıp bosanmak cok zor.. bosanmıs arkadaslarım var.. ınan sokaga cıkamıyorlar faceden bılmemneden eklıyen bırı hemen takılalım dmeeye baslıyor.. yakınlarım cok cekıyor bunu...

offff yaa bu erkeklerin bu düşüncesiz hallerinden nefret ediyorum,şu an ben bekarım ve nişanlı bir çiftin parmaklarında aynı model yüzük görünce o kadar çok özeniyorumki...

madem altın yüzük takmayacakmış önceden söylerdi gümüş ya da platin yüzük alınırdı.erkek milleti işte topunun köküne kibrit suyu

Tövbe bismillah. Yüzük satmak da nesi?
Manevi değeri var onun be, zaten satsan milyarlar vermiyorlar alyans altı üstü.
O kadarcık paraya bile göz diktiyse hayır gelmez ondan.
Hele bir de nişanlılık döneminde bunu yapıyorsa
Nişanlıyken karşılıklı iyi davranılır, ne derler cicim ayları mı ne işte o.
Bu şimdiden başlamış ayol
Al sana ip ucu evlenince evin eşyasını da satar bu. ayol karabatak gibi yüzük satmak nedir o bir simge nişanlı olduğuna dair.:44:

Son düzenleme:

bende bitsin istiyorm seviyorum ama olmuyo

kızlar konuştuk daha yeni kızdım bagırdım ' sende çok uzatıyosun bi lafı, yoksa yok dersn kapanır ' dedii inanabiliyomusunuz

Hiç hoş değil elbette,hatta yanlış ama biraz fazla abartmışsınız yahu.Adam nasılsa takmıyorum bari işe yarasın satayım demiş.Evliyken satsa anlarım da nişanlıyken satılmaz.Bence konuşmam seninle deyin bir şekilde tatlı sert uyarın ya da ama beni de satarsın sen diye abartmaya da gerek yok bence :)

o bizim yüzügümüz hadi diyimki çok ihtiyacı var hayat mamat meselesi canımı bile veririm bırak yüzügü ama o umrunda degil benm degerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…