Maneviyata değer vermeyen bir adamla, aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşabilirsin bu bir DÜŞÜN....
ozaman niye en başında söylememiş sana bana altın yüzük alma ben sana alayım ama sen bana gümüş yüzük al diye.
kalbinde o kadar yara actiysa neden hala devam ettiriyorsun be canim??? Yazik degilmi sana.. Eminim daha cok sorunlarini bizimle burada paylasicaksin.... IYI DÜSÜN....
çok belli etti yüzünü de napcm onu bilmiyorm ALLAHIm yardım et . sabır ver banahakkımda hayırlısını verr
yüzüğünümü satıcakmışş.. bi yaşıma dahagırdım ne kadar edıcek kı bır tane yuzuk.. kı etse bıle onun manevı degerının yanında hıc yanı... senın bu cocukla işin çok zor tatlım.. o yuzuk sorumluluktur bı nevı.. sorumluluk sahıbı bırı degıl.. napıcaksınız evlenınce altınlardan tek tek bozup sıgaramı alıcaksınız.. cok ıyı dusun tatlım.. sorumsuz bırıyle evlenmek cok zordur tahmın bıle edemezsın yaşayacaklarını... ben yaşamadım ama çevremden bılıyorum.. ama cok uzuldum sneın adına cok onur kırıcı bırsey.. bende nısanlıyım nısanlım oyle bırsey deseydı ne yapardım hıc bılmıyorum... allah sana sabır versın
:
aminn saol. napcagımı nasıl karar verecegimi henüz bilmiyorm kafam çok karışık.
sevgın gelıyordur aklına askın gelıyordur fedakarlıkların gelıyordur aklına.. ama sevgı bır sure sonra bıtıyor canım evlenınce . sen daha evlenmedın cok bılıyosun sankı dıyeceksın ama oyle.. sevgı ask bıtıyor.. saygı ve sadakata donuyor evlenınce.. eger bu adam sana cok saygılı olacagına ve kadınlık gururunu her zaman tasıyacagına ınanıyorsan devam et.. ama ınanmıyorsan bastan don.. evlenıp bosanmak cok zor.. bosanmıs arkadaslarım var.. ınan sokaga cıkamıyorlar faceden bılmemneden eklıyen bırı hemen takılalım dmeeye baslıyor.. yakınlarım cok cekıyor bunu...
bende bitsin istiyorm seviyorum ama olmuyo
Hiç hoş değil elbette,hatta yanlış ama biraz fazla abartmışsınız yahu.Adam nasılsa takmıyorum bari işe yarasın satayım demiş.Evliyken satsa anlarım da nişanlıyken satılmaz.Bence konuşmam seninle deyin bir şekilde tatlı sert uyarın ya da ama beni de satarsın sen diye abartmaya da gerek yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?