Yüzüğünün arasında hamur var

Ben konudan çok konuya yapılan yorumların büyük kısmına yuhhh diyorum ya nerdeyse boşanma diyecekler. Mal demeler öküz demeleri bunlar çok yakisiksiz hiç hoş değil bence. Hı benim fikrime gelince de eşinin o kıza daha once ilgisinin oldugunu bilemem ama yüzük meselesinde ince dusunmemis şaka yaptığını sanmis. .evet hoş olmamış ama olaylar çıkaracak kadar bir sorun görmedim ben
Sen münasip bir zamanda yaşadığın şeyden duyduğun rahatsızlığı anlat şaka yollu da takilabilrsin hatta, hiç gerek yok ayda yilda bi gördüğün bi kadın için eşinle kötü olmana.

Gerçekten esinizin yaptığı çok yanlis ama kötü düşünmeyin karşınıza alın ve konusun. Hem hamur var demesi hemde ben verdim parasını demesi hic hoş olmamış . Ciddi anlamda konusmalisin

Eşim yaptığının öküzlük olduğunu söyledi ve özür diledi bununla beraber konuyu uzatmamam gerektiğini ve huzursuzluk yaratmak için bahane aramamam gerektiğini de. Ş
Ben buna ozru kabahatinden beter diyorum. Hala uzatma diye ultimatom vermeler. Huzursuzluk yapmak icin bahane arama ne ya??? Bana parasini ben verdim diyecek herhangi bir sey icin, bir daha o seyi kullanmam icin yalvarmasi gerekir.

Olmadık yerde saçma sapan bi ego patlaması o ufacık hamuru sadece o biliyor bir başkası eminim görmemiştir bile.

Ayrıca 5 taş pırlanta değilse bozsaydın sende onu "aldığın 3 kuruşluk yüzüğün lafını mı yapıyosun gören duyanda pırlanta zanneder" deseydin.

Kıza hava civa yapıyor tam öküz ya.

Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
Hiç olmassa benim yuzugumde hamur var senin hamurundada öküzlük var deseydin

Olay bizim fazla iyiligimiz. Saat 10 da adama pogaca yapmicazz. Neyine onun neyine? Aciktiysa ekmek peynir yesin.
Kocanda barzoluk yapmis kusura bakma. Tavirlarina dikkat etmesini saglamalisin canim. Bi yuzuk aldi diye kendini bisey sanmasin

Olmadık yerde saçma sapan bi ego patlaması o ufacık hamuru sadece o biliyor bir başkası eminim görmemiştir bile.

Ayrıca 5 taş pırlanta değilse bozsaydın sende onu "aldığın 3 kuruşluk yüzüğün lafını mı yapıyosun gören duyanda pırlanta zanneder" deseydin.

Kıza hava civa yapıyor tam öküz ya.
Pirlanta olsa ne olcak. Kadinin yuzugunde hamurda olur salcada prenses degilim diceksin. Benden kiymetli mi canim diceksin. Elin kadinin yaninda bozmaya gerek yok. Evde bozdugun kadar bozz yerin dibine sok. Bence

Bana kocam boyle bisey soylese o an susardim ama sonra burnundan fitil fitil getirirdim.terbiyesizlik etmis esin

Benden kıymetli değil deseydn yuhh görmcek fehaymş dikkat et. Ne slkmş kızda grmcenin ağzının payını vercektn orda

soylemeye calistigim seyi umarim yanlis anlamazsiniz yahut umarim ben yanlis ifade etmem sevgili konu sahibi Themiscan Themiscan

turkiye'de ne yazik ki son yillarda ciddi anlamda el degistiren bir kavram oldu para. artik aristokrat ailelerde degil ne yazik ki para, dolayisiyla bir sekilde para sahibi olan - esiniz gibi - hazimsiz kisiler bu tur hadsizliklere vesile olabiliyorlar.

ben yerinizde olsam gorumcenizin eskiden abisine soylediklerine takilmazdim. korler ve sagirlarin birbirini agirlamasindan baska bir sey degilmis o konusma keza... ama yerinizde olsam esimin hazimsizligina ve hadsizligine takilirdim. cunku ortak bir cocuk sahibi oldugum kisinin bu tur deger ve degersizlikleri cocuguma aktaracagindan korkardim.

Ben olsam o an orda ''hamur kalmış'' dediğinde, ''dün gece sırf sen istedin diye alelacele poğaça yaptım hatırlarsan, ordan kalmadır canım'' derdim, ''parasını ben verdim'' dediğinde ''babam mı verecekti takacağım yüzüğün parasını? kocam verecek tabi neyin söz konusu bu'' derdim. yani kızın yanında bunu iyi bi bozardım.

ha bu konu burda kapanır mıydı? asla. eve gelince ağzına s****r, o davranışlarını fitil fitil burnundan getirir, gerekirse zorla edep öğretirdim, bundan sonra nerde ne konuşacağını bilirdi. ha tabi o kızın nişanlandığını nerden bildiğinden tut da taa 1 buçuk yıl önceki o konuşmaları da yüzüne çarpar, ''bundan sonra görümce eskisi gibi giremeyecek bu eve'' derdim.

gerçi ben yerinde olsaydım, ta 1 buçuk yıl önce bu konuşmayı duyduğum an içeri dalar, o görümceye haddini bildirirdim. ''sen benim evimde benim kocama başka kızdan bahsedemezsin! o kadar beğeniyorsan kızı kendine kuma yaparsın zamanı gelince!'' der, sonra eşime döner ''hayırdır sen neden haddini bildirmeyip dinliyorsun? hoşuna mı gitti bunları duymak? o zaman hadi boşanalım git onunla evlen aklında kalmasın'' der ikisini de uzun zaman süründürürdüm. :sinirli:

Parasını ben verdim dediğinde yüzüğü eline verir, "al sen tak o zaman derdim". Bir daha o yüzüğü asla takmazdım, benim bu huyum da biraz pistir sana yardımdan ziyade seni gazlamış gibi oldum. Sen en iyisi beni dinleme.

Ben şeyi merak ettim; yüzük yerine "beştaş" mı dedi gerçekten? Kıza hava atma sevdasıyla yapılmış bir hareket gibime geldi. Hani, "bak para bende, bir değil, iki değil, 5 taşlı yüzük bile alabiliyorum, peheyt," der gibi, yüzüğü fark etmemiş olma ihtimaline karşı, kızın gözüne sokmak ister gibi... Neyse... Ne amaçla olursa olsun hem görgüsüzce, hem saygısızca. "Parasını ben verdim," dediğinde, "Bana aldığın yüzüğün parasını asker arkadaşın, anan, baban...vs verecek değildi herhalde," diyecektiniz. Şöyle eşlerini, dostlarını başka insanların yanında egolarını şişirmek için gömmeye çalışan insanların ağzına odunla vuracaksın. Eşim şu hareketi bana yapsa, "bir daha ki sefere gecenin onunda pis boğazlılık etmezsin o zaman," derdim. Yani bir de böyle bir adam için kalkıp gecenin o vaktinde hamur mu yoğuruyorsunuz? Paşanın kaba etlerini daha fazla göğe çıkarmaya gerek yok, bence bir daha yapmayın. Ha, görümceniz de ayrıca fitne&fesat bir karaktermiş. Ortalık karıştırıp, sonra kenara geçip zevkle izleyecek potansiyel var bence onda. Dikkat edin.

Back
X