Yüzüğünün arasında hamur var

Gorumcen de size gelip onlari anlattigi gun hataliymis keske ona da tepkini verseydin o gun.
Esine zaten bir sey demiyorum. Ben olsam bankami da degistiririm. Esine haddini bildirmen şart olmuş...

Parasını o verdiyse alsın yüzüğü bir yerlerine neyse ya çok sinirlendim gidip hava alayım

Pirlanta olsa ne olcak. Kadinin yuzugunde hamurda olur salcada prenses degilim diceksin. Benden kiymetli mi canim diceksin. Elin kadinin yaninda bozmaya gerek yok. Evde bozdugun kadar bozz yerin dibine sok. Bence

Benim kocam beni elin o.ospusunun yanında bozacak bende aman susayımda evde bozarım dcem.
O eve gidene kadar hem orada hem yolda hem evde burnundan getiririm. Herkesin bi gururu var o kadarda değil.

Bide hamur olsun kalsın yani ne olur söylemese?? Neyi kime ıspatlıyosun?
Yok parasını ben verdim diye üstüne tuz biber ekiyor verceksin tabi kocası degilmisin elin adamımı alsın karına yüzüğü?

başkası yanında veya yanlızken hiç hoşlanmam para şakasından veya dokundurmasından, çok ayıp, bence bunun hesabını sorun,

diğer yandan kızla ilgili mevzuda kızın suçu yok gibi, görümce haddini aşmış biraz, keşke o muhabbetin konuşulduğu gün tepki gösterseydiniz.

yüzük hamur meselesi çok etkilemedi beni, olabilir bence ya, çok takılmadım.

dün akşam puaça isterken hiçte öyle demiyorsun ama derdim senin yerinde olsam

ama iş işten geçmiş kocan boyunca ayıp ve terbiyesizlik yapmış ,

ama o görümcen var yaaa o görümcem o çok tehlikeli bir kadın , ona karşı ayagını denk al
tedbirli ol ,

allah herkesin kalbini yoluna sersin .

Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum

Çok haklısın dünyaya geldiğine pişman et ki bir daha yapamasın ..

Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum

görümceye de bak sen. dencek laf mı o yani ! gereksiz sinir değil bence tamamen haklısınız eşinize sinirlenmekte

Esın cok gorgusuzce davranmıs yada kıza reklam yapma tasasında gibi.. Zaten evinizi görünce kızın tepkisi ''tüh ya kaçırdık'' olmuş.. Yani eşinizi beğendiğinden değil.. Maddiyatı mühim gören dişi kişi için kasten vurgulanmış gibi.. Belki bi ihtimal saflıktan olabilir. Gerçi nişanlanmış hatun kişiye yapılan tebriğe göre eşinizle tanışıklığı da olabilir.Bu noktaya dıkkat cekmek isterim.

O an ıcın ''cok pahalı ve değerli, Benim maneviyati değerlerime ucuz kalıyor.. O yüzden cok dikkat etmediğim için kalmış olabilir önemli değil'' deseydiniz keşke..

Görümceniz içinde diyecek sözüm yok.. Konuyu kayınvalidenize havale edin.. Azıcık insanlıgı varsa icabına o baksın..

1. Doğru degil, hem onu belirtmesi hem de parasini ben verdim tavri korkunc.
2. Nisanlandigini is yerinden oldugu icin bilmesi normal.
3. Gorumcenin had sinirlarini belirgin cizmek lazim nitekim pek goremiyor.
4. Son olarak, abartmiyorsun...

parasını ben verdım dıyınce o an dıycektın kı tabı sen verıcen bıde ben mı alayım kendıme buldun benım gıbı hatunu...

Eşiniz denyoluk yapmış afedersiniz ama.
Hamuru belirtmesi de, parasını verdim demesi de son derece saçma.

Gereksiz muhabbet eden erkek tipi:işsiz:

Görümceniz size niye anlattı zamanında bunu anlamadım yani o zaman lafı geçmiş gitmiş bir konu geçince hep şakasına tüh kaçırmışım deriz ya öyle bir şey. Kız da nişanlanmış zaten gören de çıkıp ayrıldılar zanneder ayrıca her kadının başına gelebilir niye rezil olacaksınız ki.

Back
X