- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Sövdüm.Bayaa hem de.Kardeşi onu ikinci el olarak sergiler, öncesinden böyle girişimleri olmuş çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sövdüm.Bayaa hem de.Kardeşi onu ikinci el olarak sergiler, öncesinden böyle girişimleri olmuş çünkü![]()
Evet canım benim yanımdaki de oğlumProfil fotondaki sen misin cidden,konu sahibi
taş gibi kadınsın yüzüğündeki hamıra mı dalga geçer gibi bakıcakBugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen denişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordum yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
Su gibi kadınsın,valla.Elalemin kadınını dert etme,kocan hödük,ama haddini bildirmen lazım ara ara.Hiç ezilme hiiiçç bozulma bile.Çok güzel bir kadınsın gerçekten.Evet canım benim yanımdaki de oğlum
Sen bu ana kadar nasıl dayandın yaa. Bu cevapları almadan. Ben olsam benimkini bankanın kapısında didiklemeye başladım. Ne münasebet ya. Belliki kocan x ile ilgileniyormuş bir zamanlar.Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen denişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordum yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz ben kendimi o kadar güzel bulmasam da. Kız da güzeldi bu aradataş gibi kadınsın yüzüğündeki hamıra mı dalga geçer gibi bakıcak
mavi gözü aşırı itici buluyorum yeşili severim ama.
sarışınlık da binde birdir hakkını veren. onun dışında yapay ve buz gibiler.
gerçekten çok ama çok güzel bi kadınsın. içini rahatlatmak için değil gerçekten söylüyorum. yoksa bakım tavsiyesi vs söylerdik tavsiye verirdik öyle üyeler de oldu.
ayrıca nolmuş ki hamur varsa. sanki b.k var ciddiyim. allah allah nesinden utandın evli adama sakız eşantiyonu gibi yapışan paçoz utansın![]()
Bak ben hiç böyle düşünmemiştimKiza resmen,beni kacirdin bak ben boyle yuzukler alabiliyorum, demissss!![]()
Çok teşekkür ederim Can'ım..Su gibi kadınsın,valla.Elalemin kadınını dert etme,kocan hödük,ama haddini bildirmen lazım ara ara.Hiç ezilme hiiiçç bozulma bile.Çok güzel bir kadınsın gerçekten.
Rabbim sana güç,oğluna sağlık,ailene mutluluk versin.
Kırıldıktan sonra hiçbir şey kar etmiyordu malesef. Sen de çok iyi yapmışsınbenim kocamda yapmıştı buna benzer bir densilik ama sizinki benimkinin yanında hafif kalıyor. samimi olduğumuz arkadaşlarımızın evine gitmiştik. konu açıldı. Eşim eli ile tokat işaret ederek uyandırdğında yapasım var dedi. ( yani o gün uyandırdığında tokatlayası gelmiş beyefendinin). hiç eve gidip kızmayı beklemedim. ( gerçektede kötü niyetle demediğini biliyorum. O an ne hissettiğinde benim üzerimden hava atacak ego yapacak beyefendi. Bende, gercektende içinden öyle mi geçti dedim. Bir daha içinden geçeni yap içinde kalmasın ama ilk ve son defa yapmış olursun dedim. ama ciddiyim içinden geçtiğinde yap elini korkak alıştırma dedim. sonra kalktık sonra ağladım tabi sinirimden. kırıldım daha doğrusu. ben ğyle demedim vs. vs. bir ton dil döktü ama ne olacak ki kırıldım bir kere. dedim hatta egonu tatmin edip başkalarına erkekliğini göstermek icin beni rezil etmene gerek yoktu vs cok pişman olduda iste ne olacak ki
ama benim kızdığım adamların boyle hata yapıp sonra uzatma iste huzursuzluk çıkmasın demesi neyseki bunu yapmıyor. barışına kadar dil dokuyor elinden geleni yapıyor.
Bilmiyorum kız görümcemin bankasına biz evlendikten sonra geçmiş görümcemle tanışıklıkları anlattığım bu olayla aynı dönemdeSen bu ana kadar nasıl dayandın yaa. Bu cevapları almadan. Ben olsam benimkini bankanın kapısında didiklemeye başladım. Ne münasebet ya. Belliki kocan x ile ilgileniyormuş bir zamanlar.
Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğinProfildeki sensen eğer eşin senin gibi güzel bir bayanın kıymetini bilsin bence. Sarışınlara pek güvenmesin :)
Evet ben de bunu beklerdim, hatta merhaba ile geçiştirir sandım bir de nişanlandı diye tebrik etti yaBence kasıtlı yapmış elalemin yanında be o öyle.
Özellikle o kızla ilgili de sorun yaşamışsınız bin kat dikkatli olması gerekirdi.
ha ha iyi güldümSen de dişinin arasında maydanoz var deseydin![]()